reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mikaa bardzo dobre testy ma rossmann. Chyba unitest się nazywa. Nie wiem jaką ma czułość ale w moim przypadku jako jedyny wykazał ciąże. Zresztą w rossmanie jest spory wybór testów:-)

reklama
ewka to gratuluję po cichu i &&& do niedzieli :-D:tak:

zeberka witaj :-D u nas jest ciekawie :-D no i sporo tu Łodzianek :tak: zamierzacie wrócić do Łodzi kiedyś, czy już raczej zostaniecie w stolicy? Mam w rodzinie takich, co wracają i zamierzają do Wawy dojeżdżać do pracy. Póki co czekają na szybkie połączenie :sorry2:

mikaaa ja taki test o czułości 10 kupowałam w Rossmannie, na pewno mają :tak:

U mnie już po sajgonie w pracy, no przynajmniej na trochę :-p teraz czekam na @, miałam nadzieję, że dziś się pojawi...

Kobietka, niestety tutaj bety nie zrobie, ani do gina nie pojde. Ciaze prowadza polozne. Wyglada to w ten sposob, ze jak juz wiem ze jestem w ciazy, ide do przychodni, prosze pania w rejestracji o formularz aby zglosic ciaze. Zostawiam uzulepniony i czekam az polozna sie sama do mnie zglosi. Wtedy przychodzi na pierwsza wizyte do domu ( tak mialam z poprzednim dzieckiem) rozmawiamy, kaze siknac na papierek, pobiera krew itd. Pyta sie o przebieg poprzednich ciaz. Pozniej umawia sie na za miesiac i wtedy juz ja do niej ide.
Abezela, dzisiaj rano mialam tylko lekko zabarwiony sluz, a teraz jest cisza. Nic sie nie rozkreca, a nawet tych plamien nie bylo duzo, na wkladce widzialam tylko w poniedzialek, dlatego myslalam ze to juz @nadchodzi od wtorku tylko na papierze bylo troszke. Jutro juz na bank robie test.
Szczerze mowiac troche mnie obie nastraszylyscie.
Nie wiem czy pamietacie, jak w zeszlym tygodniu pisalam ze mojego starszego syna pobili na boisku szkolnym. W poniedzialek podalam list dyrektorce (napisalam tez wiadomosc do wychowawczyni) i wlasnie kilka sekund temu dostalam od niej list. Dziekuje ze ja o tym poinformowalam i maja badac cala sytuacje! Strasznie sie tym denerwowalam, a teraz wierze ze cos z tym zrobia. Niby sprawa sie jeszcze nie wyjasnila, ale mi troche ulzylo.

zeberka witaj:)
ewka leć an betę!

Trzymać kciuki bo jadę odbierać wyniki! Tak nawiasem jak padłam o 10, to wstałam teraz. Kocham dni bez męża! (ale cicho bo jak się dowie to się obrazi:-D)

Cześć dziewczyny :* Sorki, że tak długo Was trzymałam w niecierpliwości, ale nie miałam ochoty wracać do domu :( Płakać mi się chce. Zabrakło mi 1 punktu. Wynik negatywny z 67 punktami ;( Nawet egzaminator do mnie podszedł i powiedział "Jednego punktu Pani zabrakło. Przykro mi". Wyszłam z egzaminu i poszłam do męża do samochodu, to się poryczałam jak dziecko ;( M mnie przytulił i powiedział "Nie załamuj się Kochanie, jeden punkt to nie dużo. Za drugim razem uda się". Cały czas płakałam, aż po 30 minutach lekko się uspokoiłam i poszłam zapłacić kolejne 30 zł i zapisać się na kolejny termin. Kolejny termin 15.10. Chciałam jak najszybciej mieć to za sobą :( Po zapisaniu zadzwoniłam do P.Marka mojego instruktora i też się popłakałam "On powiedział, że mam się nie poddawać i jeszcze raz się zapisać. Powiedział, że 1 punkt to nie dużo". Jest tak wyrozumiały, że zgodził się aby przenieść moją jazdę na inny dzień. Miałam w niedziele jeździć, ale nie mam sił, ani ochoty :( Pocieszeniem dla mnie jest, że z 20-tu osób 15-cie też nie zdało. Tak to na pewno byłabym bardzo załamana :( Tylko, że też szkoda tych osób. Dziękuję za &&&&&&&& dużo mi dały, ale nie wiem dlaczego ten błąd :( Teść niedawno dzwonił i też się pytał, bo nie wiedział, czy ma szampana kupić ;/ I tak jak mój M i P.Marek teść powiedział, że 1 punkt to nie dużo i mam się nie załamywać. Rozumie mnie, że ciężko mi teraz, bo 1 punkt to prawie zdane. I też się rozpłakałam :(

Przepraszam, że nie czytałam Was do końca, która jak się czuje, która zaciążyła, ale jest mi źle. Wiedziałam, że z moim szczęściem 1 punktu mi zabranie :no2:Czy ja taka głupia jestem? Czy co? :(:(:(:(:(:(

reklama
lamorelka- czekam i czekam ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie dziś pochmurny i śpiący dzień ,a u Was jak pogoda?No i co macie lub miałyście na obiadek? ja miałam rybkę dziś , zawsze kupowałam pangę ,ale mi zbrzydła do tego stopnia ,że postanowiłam już jej nie kupować kupiłam dorsza i niebo w gębie , od tej pory będę jadała tę rybkę no i chyba jest zdrowsza od pangi nie??? miałam też surówkę z kiszonej kapustki i ziemniaczki , objadłam się ,że ho ho gdyby nie to ,że dla męża musiałam zostawić to bym wszystko co usmażyłam zjadła , rozmawiałam z mężem on jest kierowcą w hurtowni alkoholi , dziś dzień wypłaty przyjechał szef stwierdził ,że towaru na magazynie brakuje na 12tysięcy złotych i potrącił wszystkim z pensji grube sumki , mój mąż tylko wozi towar do sklepów i ma na to faktury zawsze wszystko się zgadza , więc Ci z magazynu powinni odpowiadać ,nie będę tu pisać ile dostał ,ale powiem tyle moja mama jest woźną w szkole i dostała większą pensje niż mój mąż po tym potrąceniu i gdzie tu sprawiedliwość przecież to chyba bezprawne.

Do góry