reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Phoebe mokro to dobrze, nie bój się jak jest ciąża to na pewno ja wykryje,a jak jej nie ma to przynajmniej nie będziesz się stresowała i czekała i czekała. Już 2 dni po terminie, nie ma @ więc szanse są. Trzymam mocno za Ciebie kciuki

Malusiolka &&&&
phoebe &&& za II kreseczki :* Moze jednak zatestujesz?
Gochson Oby wszystko się udało i chrześniak był już zdrowy... :(
ewka Super! Pokaz pokaz nam tego bladziocha! nie rob nam tego! && dalej zacisniete:)
wiikii wam tez na pewno nie dlugo sie uda ;)

Mąż nie znalazł w żadnej aptece testów z czułością 10 i dupa zbita. Na allegro nie opłaca mi się zamawiać bo będą dopiero w poniedziałek, a w domku mam te z czułością 25... No cóż... Pozostaje czekać "cierpliwie".... Chyba mnie szlak trafi...

Poszlam do kibelka, zeby sprawdzic co sie dzieje. Za bardzo nie mam czym zrobic sikacza, bo tak chodze co chwile i sprawdzam. Na papierze juz nic nie bylo w tej chwili jest czysto. Poobserwuje do wieczora i jak by co jutro zrobie test rano.
Gochson, zawsze przed @ mam 2-3 dni plamien i wtedy nadchodzila malpa. Najdziwniejsze ze po przytulankach @ przychodzila, a teraz nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry