reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Natkusia, u Ciebie dopiero czwarty dzień po owu. Nie będę Ci kopów dawać, ale powiem spokojnie: Tak jeszcze za wcześnie :-D Sama z chęcią bym już testowała, no ale musimy buc cierpliwe. Tez się nakręcam, wczoraj miałam chwilowe mdłości i mój mózg mi już żyć nie daje! U mnie termin @ przyjęłam na 18.10, bo nie wiedziałam jak to będzie po tym długim cyklu. Owu była 19.10 więc najwcześniej chyba zatestuje 10dpo, choć to i tak chyba za wcześnie. Jak wytrzymam to testuje za tydzień w piątek, a jak nie to we wtorek/środę.

Centka, no może o tej samej mówimy... opisywała najpierw stratę dziecka, później zajście w ciąże za szybko po cc bez zielonego światła, później co chwila jakieś choroby, szef zakładany w 9tc :szok: (pisała jeszcze że zabieg planowany był w nocy - już to widzę... polska służba zdrowia i zabieg planowany na 1:00 w nocy) później wyrostek, później astma, później wprowadzenie w stan śpiączki farmakologicznej (niby jak była w śpiączce, to na grupie pisał do nas jej "mąż" którym chyba ona sama była :oo2: Cyntia, dziewczyna została zdemaskowana, aniołkowe mamy są wrażliwe, martwiłyśmy się o nią, dziewczyny które znały lekarzy ze szpitala, w którym niby ona leżała chciały pogadać z lekarzem prowadzącym, żeby miała zapewniona jeszcze lepszą opiekę... i co?! okazało się, że w tym szpitalu nigdy nie słyszano o dziewczynie o takim imieniu i nazwisku, a po odkryciu tego dziewczyna zniknęła z forum, z grupy... słuch o niej zaginął...

Druga dziewczyna co namieszała u aniołkowych to pam, o której pisała karola... tez ją dobrze pamiętam :angry:

Lamorela dawaj fotke bledziocha :biggrin2:

oki uciekam do pracy.... co prawda mam na 8:00, ale przede mną jeszcze dojazd 40 km...

reklama
Witam serdecznie :) mam mały problem otóż spóźnia mi się miesiaczka 4 ty dzień. Cykle mam regularne co 28 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 8 września. teraz powinnam dostać 6 października i do tej pory nic ;( . Z mężem współżyjemy w miare regularnie. Pobolewa mnie brzuch delikatnie tak jak na okres ale i tak go nie ma. Robiłam już 2 testy i wyszły negatywne dodam że te testy wykonałam popołudniu :) Bardzo proszę o redę Pozdrawiam :)

Na zdjęciach nic nie widać:( dobra zbieram się na krew bo później z głodu padnę.
pytam zrób test z porannego moczu albo od razu wykonaj badanie beta-hcg z krwi.

Hello
alee mnie brzuch boli!!! No to niezle mnie zalalo:sorry2: w koncu normalny okres. Teraz sie tylko zastanawiam czy moge isc na wyniki watrobowe podczas okresu:confused: i usg?

Malusiolek
&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj mam rozmowe o prace. Ciekawe jak pojdzie... Milego dzionka zagladne okolo 14-15 tej

lamorela to się biedulko wycierpiałaś :zawstydzona/y: oby nerka popracowała jak najdłużej... a studia zaoczne są dobrym rozwiązaniem :tak: na moich studiach też dziewczyny były w deficycie i było naprawdę bardzo przyjemnie :-D jak zrobisz dziś betę, to &&& za wynik :-p

malusiolka &&&

missiiss no to chociaż tyle dobrego, że zapowiada się normalny cykl :tak: ja też teraz czekam na @ :sorry2: Aaaa i &&& za rozmowę o pracę :-D o jakie stanowisko się starasz?

Miłego czwartku :laugh2:

Ostatnia edycja:
centka ja też dziś spałam nawet nie 5 godzin, bo mnie cyntia podpuściła, że "Zmierzch" w TV puścili i jako szalona nastoletnia fanka siedziałam do 1 i gapiłam się w TV :-D:-D:-D ale nic tam - nie żałuję ;-)

dziewczyny moglaby ktoras zerknac na moj wykres? duzo moze byc tam zaburzone przez przeziebienie. ovu wyznaczyl owulacje ale mi sie wydaje ze byla dzien lub dwa pozniej, co myslicie?

Cyntia z tego co wiem to blizniaki mozna miec tylko po mamie, ale to pewnie dwujajowe, bo jednojajowych to raczej nikt nie przewidzi. to doska u Ciebie jest szansa, a chcialabys?
malusiolka ale mnie zaskoczylas z black_tea! normalnie :szok: historie byly troche dziwne ale po co takie cos robic??
Cyntia tez kilka razy myslalam co u olapalo i sprawdzalam lipcowki. dziwne, ze tak nas olala :baffled: juz doczytalam co lamorela napisala, fajnie ze u niej juz ok, ale mogla sie podzielic informacja.

lamorela rob bete!! &&&&&&

pytam89 ja bym odwiedzila gina. pewnie da Ci skierowanie na bete, a gdybys nie byla w ciazy to da cos na wywolanie @.

Witam z rana :-)

Lamorela oby krecha ciemniała &&&&&&&

Missii kciuki za nową prace, oby było po Twojej myśli &&&&&

Centka dziękuję za odpowiedź, niestety nie ma mnie w grupie i nie mam tam dostępu, nie pochwalę się synkiem i sobą hihi :-p

Malusiolka to już dzisiaj!! AAA, kciuki już zaciśnięte &&&&&

Susel owu mogła być 11,12,13 niestety nie wiadomo jaka tempka była w 12 dc więc ciężko coś powiedzieć, nie pomogłam za bardzo bo tyle samo to wiesz i Ty ;-)

Też oglądałam Zmierzch, popłakałam się haha. Jechałam autobusem do pracy, stałam i w połowie drogi tak zrobiło mi się słabo musiałam usiąść i całe szczęście było jedno wolne miejsce, koszmar. Kiedyś zemdlałam w kościele więc wiem już jak mój organizm się zachowuje w razie takich sytuacji.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-)

Malusiolka powodzenia!

Susel ja bym stawiała owu tak jak Ovufriend mówi :tak: a robiłaś testy? Tylko znowu te Twoje przeziębienie.. ciężko stwierdzić :sorry2:

swoją drogą czemu Wam się pokazują cyfry w wykresie a mi nie?

Tekla ale wytrzymam tu babo :sorry2: ja zrobiłam dzisiaj <głupek> i jestem zła na siebie tzn śmiać mi się chce :-D zrobię w terminie @ choć i tak jest możliwość że nie wyjdzie bo owu mi się przesunęła.. ojoj

Lamorela dzielna kobieta jesteś! Na pewno wszystko będzie u Ciebie ok :* a zajęciami się nie przejmuj.. będzie dobrze :tak:

Pytam
poczekaj z testem bo owu mogła Ci się przesunąć.. albo na betę!

Misis &&&&& za ten cykl! :-) co do badań to nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

Wczoraj się przytulaliśmy z mężem i bolało mnie podbrzusze.. w ogóle ciągle czuje ciągnięcie i bądź tu mądry :sorry2: temp się utrzymuję ale do 37 zbliżyć się nie chce sroka jedna..

reklama
Do góry