reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Wiecie co, z moim Królewiczem to czasem wstyd pójść gdzieś do ludzi... :szok: byłam z nim dziś u lekarki, na dzień dobry na wejściu powiedział "ja nie lubię przychodzić do pani doktor" :szok:... A potem, jak poprosiła, żeby zakasłał: "ale przecież mi się teraz nie chce kasłać" :szok: To jest właśnie niczym nie skażona logika :szok:

reklama
To i ja zaktualizuje siebie samą :)

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.: 31,
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.08
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
aureolcia - @ 30.09
Joaro - @ 1.10
malena100 - @ 8.10
Phoebe - @ 8.10
1cs
lamorela - @ 8.10
4 cs
Gofka - @ 8.10

Październik 2013
GosiaDr - @ 11.10
tamaguczi - @ 11.10

Ludzik - @ 12.10 12 cs
ewka358 - @ 13.10 7cs
emalia82 - @ 13.10
17cs
watpliwosci3 - @ 14.10
4cs
natkusia - @ 15.10
Grzankaa - @ 15.10
Mar-chew - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
mikaaa - @ 16.10 1cs
Andzia15 - @ 17.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia - 24-28.10
4cs
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
julia0903
wikki
1cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
Macadania 3cs

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

benfica udanego masz tego Królewicza:) moja chodzi i sie pyta "mama urodzisz mi małą dzidzie?:)

iwa ciezko az uwierzyc ze jakis troll moze sklocic ze soba jakies osoby...

Jestem zla!!! z tego uvufriend wyczytalam ze od 16-20 dni plodne, a dzis lepiej sie przygladam a tu co?!!! 16-20 dc! a nie dzien miesiaca...i akurat wypada w poniedzialek gdy moj maz wyjezdza w trase a konczy sie w piatek jak wraca...wrrrrrr

Kinia, trzymaj się :* M@łpa przyszła i zaraz pójdzie <przytul> Następny cykl jest Twój. Trzymam mocno &&&&&&& :*

Dziewczyny dziękuję za &&&&&& :* Nie będę wymieniać waszych nicków, bo dużo czasu by to zajęło :)

mychunia, jak zdam egzamin, to na pewno zrobię to do jedzenia. Dzięki :*

witam, witam sto lat mnie tutaj nie było więc nie wiem która zaciążyła i co się tutaj w ogóle dzieje :zawstydzona/y:
u mnie @ zamiast 30 przyszła 27 i wychodzi na to że po raz pierwszy w życiu miałam cykl zamiast 28 dniowy-25 dniowy więc teraz sama nie wiem kiedy będzie następna.... może 24.10 a może 21.10 :baffled:

Ale się zezłościłam :wściekła/y: Pamiętacie olaplao z lipcówek? Ja od tego 5 sierpnia, co pojechała do szpitala z plamieniem zaglądam na jej profil co jakiś czas, a w telefonie codziennie podglądam czy na lipcówkach się nie odezwała co u niej (mam ustawiony lipiec w podglądzie na tej stronie głównej). A dziś widzę, że siedzi na majówkach. No kurczę, kibicowałyśmy jej. Ani słowa do nas? :confused:

Julia - no widzisz twoje dziecię przynajmniej chce rodzeństwo, moja nawet nie chce słyszeć:no:
sama jestem jedynaczką i ja bardzo chciałam rodzenstwo ale rodzice byli ze soba tylko na papierze, u nas jest odwrotnie to jak na złość młoda nie chce, ona ma swoje koleżanki i małe dzieci sa jej obojętne
czasem zastanawiam się czy ja jej w ten sposob krzywdy nie zrobię:zawstydzona/y:

Cyntia swego czasu napisała do mnie (odpisała, bo zapytałam się co u niej), że wtedy poroniła, a teraz znowu jest w ciąży 9 tydzień.

reklama
Wiecie co, z moim Królewiczem to czasem wstyd pójść gdzieś do ludzi... :szok: byłam z nim dziś u lekarki, na dzień dobry na wejściu powiedział "ja nie lubię przychodzić do pani doktor" :szok:... A potem, jak poprosiła, żeby zakasłał: "ale przecież mi się teraz nie chce kasłać" :szok: To jest właśnie niczym nie skażona logika :szok:
benfica - dobry ten Twój maluszek :-)
Choć ja miałam sytuację, że ginekolog kazał mi wejść na fotel, a ja, że się boję, a on spytał dlaczego. No to mu powiedziałam: "Bo ja nie lubię ginekologów", a ten mi odpowiedział: "A ja nie lubię pacjentek" :-D Miałam 25 lat ;-)

Zmierzch leci na TVN :-)

Ostatnia edycja:
Do góry