lamorelko Współczuję Ci tak poważnej choroby. Oby nerka sprawowała się jak najdłużej.
No i LEĆ NA TĄ BETĘ!!!! I pokaż nam tego bladziocha!
tekla Szybkiego dnia w pracy
pytam Najwiarygodniej jest zrobić beta HCG z krwi
missiiss Ja się nie znam na tych badaniach więc nie wiem czy możesz. :/ No i trzymam &&& za rozmowę!
centka Ja też miałam dziś ciężką noc... Musimy się kawą ratować
susel Dla mnie osobiście póki co wygląda na dobre wyznaczenie owu, ale jeszcze może się przecież zmienić jak będą kolejne temperatury nie? Mnie ovu zmieniał chyba z 5x owulacje w tym cyklu. A przytulanko było?
mimooo A może to "coś" innego
Natkusia Łatwo mówić, ale cierpliwości... Jeszcze musimy wytrzymać te kilka dni z testowaniem
Ja dziś wysłałam męża po testy z czułością 10 i pewnie nie wytrzymam i też zrobię wcześniej... Chociaż to bez sensu bo przy 1 ciąży pierwszy pozytywny test wyszedł mi dopiero 11-12dpo. No ale cóż. Ciekawość silniejsza
Abezela, mycha Łapiemy fluidki łapiemy
A co do objawów to ja przy pierwszej ciąży po za powiększonymi piersiami i gazami nie miałam kompletnie żadnych objawów, więc nie jest tak że muszą te objawy być.
zeberka Witaj! Powodzenia! Mamy dzieci z jednego roku
Bo moja Zuzka z grudnia 2012
julia Ale w okresie nie owulacyjnym przecież też można się przytulać
Może akurat Ci się owu przesunie i dzisiejsze przytulanie zaowocuje?
Zuzka zrobiła nam znowu wczesną pobudkę, i dziś na nogach przed 6 już byłam, więc moja tempka pewnie nie wiarygodna, no ale może jutro uda się "normalnie" zmierzyć. No i znając życie jak mój mąż kupi dziś tsty o czułości 10 to pewnie jutro zatestuje... Wiem wiem... za wcześnie, ale i tak nie wytrzymam
Pewnie i tak zobacze I, ale nie ważne... Muszę zrobić