reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
witam kolejne staraczki - chyba chłodne dni sprzyjają przytulankom i coraz wiecej nas będzie :-D
oj będa fasolkowe prezenty pod choinkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

u mnie 9dc już niedługo ....:-):laugh2: czuję się podekscytowana i obiecuję sobie cały czas ,że ma to być spontan ,ale jak będzie zobaczymy domyślam się ,że etap nakręcania się następuje dopiero po owulacji więc wszystko przede mną:)

Hej dziewczyny :))) gratulacje dla zaciazonych i tych ktore sa w ciazy ale jeszcze o tym nie wiedza hehe ;))))

W koncu zdecydowalam sie na leczenie.... tydzien temu bylam u lekarza ktory po dlugiej rozmowie skierowal mnie do .....kliniki leczenia nieplodnosci :((( gdzie zrobia mi wszystkie badania ehhh w ostatecznosci moze czekac mnie in vitro...... Na do widzenia lekarz powiedzial ze ma nadzieje ze nie pojawie sie na tej wizycie (list z kliniki ma przyjsc od 3-6 tyg.) w koncu psychika plata rozne figle.....a ja do tej pory balam sie leczenia i calego tego zamieszania....

Tak czy inaczej od kilku dni ciagle bola mnie jajniki i plecy buuu wiec chyba wizyta mnie nie ominie :(((

Hej. Jestem Kasia, małymi kroczkami, tak jeszcze niepewnie ale chciała bym już dołączyc do mam staraczek:) Tak wiec od pocZatku mam na Imie Kasia, w lutym skoncze 21 lat, mam już 2.5 roczną córeczkę Nadusie:) DSC04507.jpg jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Jestem 4 miesiące po ślubie, aktualnie mam staz w przedszkolu, i nawet jak bym zaszla w ciaze nic mi sie nie nalezy wiadomo jak kazda mama wolala bym miec umowe zanim zajde w ciaze, ale kurde nie chce juz czekac. Dzis byłam u ginekologa... wykupiłam kwas foliowy i zobaczymy co bedzie:)

Mam tyllko nadzieje ze do konca roku zobacze swoje wymarzone 2 kreseczki:)
Załącze jeszcze nasze wspólne zdjęcieDSC04740.jpg

Załączniki

• DSC04507.jpg
    DSC04507.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC04740.jpg
    DSC04740.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 52
Mychunia
dlugo bylam w depresji jakiejs ale w marcu zaszlam w ciaze. Maz wspomina czas staran okronie :p bo jak to mowilprzerodzil sie w buchaja rozplodowego haha :-p Ale dal rade, razem dalismy, bo kolejna ciaza byla dla mnie jak lekarstwo.

Iwo
obys miala racje o kurde jak by sie udalo i pod choinke dalabym mezowi piekny test ciazowy to by byly chyba najpiekniejsze swieta :) chyba kazda z nas o tym marzy :)

Tamaguczi
trzymam kciuki zeby to byl dobry znak i zeby Ci jednak ta wizyta nie bylapotrzebna ;)

Hej. Jestem Kasia, małymi kroczkami, tak jeszcze niepewnie ale chciała bym już dołączyc do mam staraczek:) Tak wiec od pocZatku mam na Imie Kasia, w lutym skoncze 21 lat, mam już 2.5 roczną córeczkę Nadusie:) Zobacz załącznik 586695 jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Jestem 4 miesiące po ślubie, aktualnie mam staz w przedszkolu, i nawet jak bym zaszla w ciaze nic mi sie nie nalezy wiadomo jak kazda mama wolala bym miec umowe zanim zajde w ciaze, ale kurde nie chce juz czekac. Dzis byłam u ginekologa... wykupiłam kwas foliowy i zobaczymy co bedzie:)

Mam tyllko nadzieje ze do konca roku zobacze swoje wymarzone 2 kreseczki:)
Załącze jeszcze nasze wspólne zdjęcieZobacz załącznik 586696

witaj w naszym gronie :)

fajnie ,że nas przybywa , oj coś czuję ,że będzie wysyp II w najbliższych miesiącach :)

missiiss - pisałam wcześniej chyba stronę do tyłu ,ale może przeoczyłaś ;) ja Ciebie pamiętam jeszcze z wątku ciąża po poronieniu :)

GRATULACJE Dziewczyny! :-)
Ja po pracy byłam w aptece, kupiłam dwa testy. Jeden już zrobiłam bo nie mogłam wytrzymać... I nic :-( @ dalej nie ma, czuję się beznadziejnie...
Rano zrobię drugi, ale chyba już znam wynik... :-( I kolejny raz się nie udało... A w tym miesiącu w moje płodne zostaję sama (mąż ma tygodniowy wyjazd)... EHHH...

reklama
ookatkaoo1993 : Słodka ta Twoja Nadusia, owocnych starań życzę
tamaguczi: widze po twoim wykresie że też odczuwasz ból jajników, ja też tak mam już od tygodnia a owulację mialam we wtorek a teraz na ovu przesunęło mi na czwartek, cały czas czuje takie kłucie w prawym jajniku niekiedy nawet ciężko mi wstać na nogi prosto żeby nie bolało. Nie wiem co robić czy iść mam z tym do lekarza czy nie w sumie dzisiaj ma 21 dc więc jeśli coś tam się dzieje to wątpię żeby było widać fasolkę

Do góry