reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
witam kolejne staraczki - chyba chłodne dni sprzyjają przytulankom i coraz wiecej nas będzie :-D
oj będa fasolkowe prezenty pod choinkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

u mnie 9dc już niedługo ....:-):laugh2: czuję się podekscytowana i obiecuję sobie cały czas ,że ma to być spontan ,ale jak będzie zobaczymy domyślam się ,że etap nakręcania się następuje dopiero po owulacji więc wszystko przede mną:)

Hej dziewczyny :))) gratulacje dla zaciazonych i tych ktore sa w ciazy ale jeszcze o tym nie wiedza hehe ;))))

W koncu zdecydowalam sie na leczenie.... tydzien temu bylam u lekarza ktory po dlugiej rozmowie skierowal mnie do .....kliniki leczenia nieplodnosci :((( gdzie zrobia mi wszystkie badania ehhh w ostatecznosci moze czekac mnie in vitro...... Na do widzenia lekarz powiedzial ze ma nadzieje ze nie pojawie sie na tej wizycie (list z kliniki ma przyjsc od 3-6 tyg.) w koncu psychika plata rozne figle.....a ja do tej pory balam sie leczenia i calego tego zamieszania....

Tak czy inaczej od kilku dni ciagle bola mnie jajniki i plecy buuu wiec chyba wizyta mnie nie ominie :(((

Hej. Jestem Kasia, małymi kroczkami, tak jeszcze niepewnie ale chciała bym już dołączyc do mam staraczek:) Tak wiec od pocZatku mam na Imie Kasia, w lutym skoncze 21 lat, mam już 2.5 roczną córeczkę Nadusie:) DSC04507.jpg jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Jestem 4 miesiące po ślubie, aktualnie mam staz w przedszkolu, i nawet jak bym zaszla w ciaze nic mi sie nie nalezy wiadomo jak kazda mama wolala bym miec umowe zanim zajde w ciaze, ale kurde nie chce juz czekac. Dzis byłam u ginekologa... wykupiłam kwas foliowy i zobaczymy co bedzie:)

Mam tyllko nadzieje ze do konca roku zobacze swoje wymarzone 2 kreseczki:)
Załącze jeszcze nasze wspólne zdjęcieDSC04740.jpg

Załączniki

• DSC04507.jpg
    DSC04507.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC04740.jpg
    DSC04740.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 60
Mychunia
dlugo bylam w depresji jakiejs ale w marcu zaszlam w ciaze. Maz wspomina czas staran okronie :p bo jak to mowilprzerodzil sie w buchaja rozplodowego haha :-p Ale dal rade, razem dalismy, bo kolejna ciaza byla dla mnie jak lekarstwo.

Iwo
obys miala racje o kurde jak by sie udalo i pod choinke dalabym mezowi piekny test ciazowy to by byly chyba najpiekniejsze swieta :) chyba kazda z nas o tym marzy :)

Tamaguczi
trzymam kciuki zeby to byl dobry znak i zeby Ci jednak ta wizyta nie bylapotrzebna ;)

Hej. Jestem Kasia, małymi kroczkami, tak jeszcze niepewnie ale chciała bym już dołączyc do mam staraczek:) Tak wiec od pocZatku mam na Imie Kasia, w lutym skoncze 21 lat, mam już 2.5 roczną córeczkę Nadusie:) Zobacz załącznik 586695 jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Jestem 4 miesiące po ślubie, aktualnie mam staz w przedszkolu, i nawet jak bym zaszla w ciaze nic mi sie nie nalezy wiadomo jak kazda mama wolala bym miec umowe zanim zajde w ciaze, ale kurde nie chce juz czekac. Dzis byłam u ginekologa... wykupiłam kwas foliowy i zobaczymy co bedzie:)

Mam tyllko nadzieje ze do konca roku zobacze swoje wymarzone 2 kreseczki:)
Załącze jeszcze nasze wspólne zdjęcieZobacz załącznik 586696

witaj w naszym gronie :)

fajnie ,że nas przybywa , oj coś czuję ,że będzie wysyp II w najbliższych miesiącach :)

missiiss - pisałam wcześniej chyba stronę do tyłu ,ale może przeoczyłaś ;) ja Ciebie pamiętam jeszcze z wątku ciąża po poronieniu :)

GRATULACJE Dziewczyny! :-)
Ja po pracy byłam w aptece, kupiłam dwa testy. Jeden już zrobiłam bo nie mogłam wytrzymać... I nic :-( @ dalej nie ma, czuję się beznadziejnie...
Rano zrobię drugi, ale chyba już znam wynik... :-( I kolejny raz się nie udało... A w tym miesiącu w moje płodne zostaję sama (mąż ma tygodniowy wyjazd)... EHHH...

reklama
ookatkaoo1993 : Słodka ta Twoja Nadusia, owocnych starań życzę
tamaguczi: widze po twoim wykresie że też odczuwasz ból jajników, ja też tak mam już od tygodnia a owulację mialam we wtorek a teraz na ovu przesunęło mi na czwartek, cały czas czuje takie kłucie w prawym jajniku niekiedy nawet ciężko mi wstać na nogi prosto żeby nie bolało. Nie wiem co robić czy iść mam z tym do lekarza czy nie w sumie dzisiaj ma 21 dc więc jeśli coś tam się dzieje to wątpię żeby było widać fasolkę

Do góry