reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hej ja dziś na szybko...:happy2:

cyntia GRATULACJE wspaniały poniedziałek :happy2: "Bracia Karamazow" to moje nr 2 na liście the best :-p nr 1 to "Biesy"... chyba przez postać Stawrogina...

piaska odnalazły się wyniki badań małża?

Serdecznie witam nowe dziewczyny :happy2: może jutro uda mi się więcej napisać, choć teraz 3 dni armagedonu w pracy :baffled:

reklama
Kobietka
to tez pisalam ze cie pamietam:) chyba ze mi post nie wskoczyl, bo ganiam za moim dwulatkiem :)

Ale przed chwila dostalam tel. I lece na rozmowe w czwartek llaaa!!!:D chyba dzis zgwalce meza :p babka jest swietna tak mi sie dobrze z niamrozmawoa ze pojecia nie macie :) mam nadzieje ze dostane te prace...

missiiss- aha to może przeoczyło mi się :-), no to w takim razie trzymam kciuki za tę pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby się udało ;)

a ja uciekam laski bo mój ślubny pyta kiedy go do laptopa dopuszczę ;) no to do juterka papa:)dobrej i owocnej nocki wszystkim życzę :)

Benfica no nie zupełnie się odnalazły, kobitka powiedziała, że większość będzie za 3 tygodnie, a te co są, to ma napisać i podać maila, to mu prześlą, albo podjechać. Na razie napisał, zobaczymy, czy przyślą.

Andzia15 lacze sie z toba w bolu.... :((( mnie bola jak mam okres jak mam owulacje i po owulacji przed okresem juz czasami nerwy mnie biora :/ bylam kiedys u lekarza z tym problemem i nic mi nie pomogl ...powiedzial ze taka moja natura ..no dzieki a ja bez ketonalu w czasie okresu nie wytrzymuje :((( w koncu juz sama nie wiem czasami czy to normalne czy nie bo zadnych plamien nie mam cykle prawie idealne itd. Wiec skad te bole? :(((

katka -o ile mogę tak skrótowo:-) nie ma znaczenia ile się ma lat, kobieta czuje kiedy jest gotowa, ja urodziłam młoda w wieku 25 lat i dla mnie to było idealnie, teraz super miec takie odchowane dziecko, i choc jestem jej mamą to czuje się czasem jak siostra:tak: hehe tak młodo wyglądam

hej dziewczynki ;)))))) ja i ten moje cykle :( nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi jajeczkowanie. więc seks mam co 2 dni.... dziś znów wypada dzień seksowania a ja mam dość normalnie dość. już nie chce mi się ani seksu ani dziecka :( bleeeee
jak u was ze staraniami?

Iwo hehe:)
Macadamia:) Witam w klubie mój mąz od 3 tygodni tak jeździ i wraca tylko na wekkendy.

Moja Nadusia już usypia,;) chwilka dla siebie...:)
ciezko nam sie teraz wstaje bo byłysmy 3 tygodnie na l4 bo mała miała zapalenie oskrzeli.. mam nadzieje ze nie narazie nie bedzie chorowac:D

reklama
Asica, łapie Twoje fluidy :D

tamaguczi, witaj :) Życzę Tobie aby udało się Tobie zajść w ciąże :*&&&&&

miissiiss, przykro mi, że tak się stało <przytul> dal Twojego Aniołka
[*] Widać, że silna dziewczyna z Ciebie. na pewno niedługo zobaczysz piękne II kreseczki :)

ookatkaoo, witaj wśród nas :) Ładną córeczkę masz. Ja u lekarza byłam 1 października, bo myślałam, że jestem w ciąży, ale jednak testy mnie zmyliły :( Ginekolog kazał przyjść za 2 miesiące, czyli w grudniu i powiedział, że ma nadzieje, że już będę w ciąży :) Oby tak było.

Macadami, poczekaj z tydzień i jeszcze raz za testuj. Może owulacja przesunęła się Tobie. Trzymam &&&& za II kreseczki :)

Mnie od rana prawy jajnik pobolewa, a od około 20 minut podbrzusze mnie kuje ;/

Do góry