reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dziękuje wszystkim za ciepłe i szczere słowa. Fajnie ,że na tym wątku są jeszcze dziewczyny które czytają posty innych i potrafią dostrzec inne ludzkie traumy i cierpienia a nie tylko temki, śluzy, wykresy i wyimaginowane objawy.
Dziekuję WAM !!!

Benfica- najszczersze wyrazy współczucia
[*]
Missi- fajnie ,że jesteś. I znowu Milki są razem :*

reklama
dzikuska też mam czasami dość, ale jak mus to mus. W końcu my musimy tylko lerzeć;-)
emalia mi miesiąc przed ślubem zmarł dziadek, a ja do tej pory nie potrafię uwierzyć, że już go więcej nie zobaczę.

ile tu nowych nickow widze! witam wszystkich :-)

lamorela &&& za tempke jutrzejsza bo jakby spadla to strasznie krotka bylaby ta Twoja fl. cos mi sie wydaje ze jednak wzrosnie! chyba ze owu byla wczesniej niz ovu sadzi.

Gochson a badalas progesteron? bo duphaston wspomaga druga faze przy niskim poziomie progesteronu, najpierw pomaga w implantacji, a potem w utrzymaniu ciazy.

Cyntia wlasnie zauwazylam Twoja bete! GRATULACJE!!!!!! ale sie ciesze!!! no to zycze Ci cudownej ciazy i cudowniejszego maluszka :-)
emalia i benefica przykro mi:-( sciskam mocno!
tamguczi swietnie ze sie badacie, powinnas byc zadowolona bo zabraliscie sie do pracy wiec fasolka jest blizej niz dalej :tak: a poza tym to odgon te negatywne mysli, bo w tym cyklu tempka nadal piekna wiec nie spisuj go jeszcze na straty!
iwo swietnie ze tak wam sie z mala udalo. mi tez wszyscy mowia ze wygladam na 16lat ;-) ostatnio uslyszalam nawet 14 :szok: a jak faktycznie mialam kiedys to 14/15 lat to sobie myslalam ze najlepszy wiek na pierwsza ciaze to 24 lata i wlasnie zaraz koncze 24, a jakies 9 miesiecy temu zaczelismy starania, a tu nic :baffled: obym chociaz na 25 urodziny byla zafasolkowana!

dzikuska a nie robisz testow zeby chociaz troche sobie pomoc i bardziej wycelowac z serduszkami? tak to na sile musisz sie starac co drugi dzien i stracicie radosc z tego.

Malusiolka podam ci nowej bo chce skonczyc jeszcze ostatni listek tabletek:)

Kurde ale fajnie jak cały czas ktos cos pisze:d pamietam jak na styczniówkach 2011 tak było:d
a po porodzie mamusie juz nie miały tak duzo czasu^^

reklama
Do góry