reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

benfica zrób mu na złość i olej to co on mówi, bądź radosna i w myslach olej go ciepłym moczem, tak jak test!! Podobno ignorując taką osobę, ona się denerwuje. A Ty na luzie, usmiech, piers do przodu i taki wałek oo :) Uśmiech dla Ciebie :):-) - myłam ząbki więc mogę się szczerzyć :-):-):-):-):-):-)

reklama
Jak ja się mojego pytam "Kochane, co ugotować", to on zwykle "Co chcesz, to zrób. Wszystko zjem". Mógłby chociaż małą inicjatywę wykazać :p Czasami nie mam pomysłu na obiad.
Skąd ja to znam? Nasza standardowa rozmowa.
-Co chcesz?
-A nie wiem, zrób co chcesz, zjem wszystko.
-To zrobić ci kanapki?
-Nie, zrób coś innego.
-A co?
-Nie wiem.

I tak w koło.

Kombinuję z grupą, ale mi nie idzie:wściekła/y:

Witam dziewczyny u mnie raczej nici z tego cyklu mam plamienie wiec niestety małpa zbliża sie wielkimi krokami:zawstydzona/y: gratuluje zaciażonym i trzymam &&& za starajace sie:-D

Dzięki dziewczyny :*
No tak jakoś mnie te ponure myśli wczoraj naszły. Muszę jeszcze porozmawiac z moją mamą czy mi pomoże w razie potrzeby.

Ritta witaj :happy:

ysmena miłego weekendu, bawcie się dobrze! :*

Malusiolka, mój odpowiada tak samo jak się go oytam co by zjadł. No a pytam nie bez przyczyny bo skoro w DE naje się byle czego to tutaj chce mu troche dobrego pogotować. Mam zamówienie na bułki drożdzowe z makiem :tak: No i wczoraj otworzył stronę jakiejś restauracji i zaczął czytac co by zjadł :nerd: Jasneee......będzie gulasz, będzie leczo, będzie ryba, będą mielone, będą gołąbki, kopytka - na tydzień czasu menu styknie :rofl2:

Lamorelko - ja jak zakładałam grupę to miałam to samo to jest w ustawieniach trzeba ustawić ,że posty widzą tylko uczestniczki i jakaś druga opcja ,ale ja nie mam grupy moderowanej tylko zwykłą zamkniętą zaraz zerknę w ustawieniach u siebie bo najpierw jak ustawiłam to też było tak jak jest teraz ...

aa i jeszcze muszę Wam coś zdradzić. Każdego 6 dnia miesiąca mamy swoją miesięcznice, i zawsze dostaje kwiatki i idziemy na kolację, i kiedyś myslałam, ze po 10 latach to pewnie nic z tego, ze Leszek nie bedzie tak tego celebrował ale nadal tak jest i zawsze wie ile jestesmy ze soba miesięcy. Owszem kiedys bylo inaczej, czesciej mi jakies karteczki wysylal ale ... przeciez czas mija. Teraz jak nie jestem w ciazy to chce przez ten miesiac troche schudnac bo mi sie przytylo i szczerze, zaczyna mi to przeszkadzac i niedlugo bede musiala wymienic ubrania w szafie a to juz znak ostrzegawczy.

I do Was pytanie mam jedno, czy myslicie, ze waga ma wplyw na zajscie w ciaze? Bo dopiero teraz o tym pomyslalam.

Piszę to już prawie w butach bo muszę wychodzić ale jakos mnie to nurtuje :)

A mój też potrafi gotować ale ze wzgledu na to, że ja siedzę teraz w domu z córą, on pracuje to zwykle ja gotuję. On w weekendy, ale potrafi dobrze gotować.
Kalisia &&&& za kolejny cykl
Ysmena ale zapowiada się miły weekend :) super mężuś
A co do pytania Twego, to wydaje mi się że waga nie ma wpływu tylko raczej sposób odżywiania.

A ja mam 30 dzien cyklu i wciąż mi się wydaje że mam płodny śluz, chyba za mało się znam. W środę idę do doktóra to dopytam o co chodzi, chyba ze mnie zaleje. a z ciekawości zrobiłam dziś test i tak jak się spodziewałam I skromna krecha.

już mam w mojej grupie są takie opcje :

ustawienia grupy :

odblokowane wiadomości
tylko grupa widzi swoje wiadomości i obrazki

ja mam te dwie opcje pozaznaczane , i grupa działa ,a jak nie było zaznaczone to odblokowane wiadomości to właśnie nic nie było widać :tak:

reklama
Do góry