reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

uf w końcu koniec dniówki.... bardzo ciężki dziś dzień w pracy miałam :baffled: zastępca kierownika, który mi zleca zadania cały czas zmieniał zdanie i nie szło mu dogodzić dziś... a ja zmieniał któryś raz już jakiś schemat na końcu i tak wyszło na moje, ale przecież nikt się do błędów nie przyzna... :wściekła/y:
witam nową staraczkę :-)

reklama
benfica, rita, lamorelaJa chyba tez do was dolacze, juz mnie zaczyna pobolewac brzuch jak na @, wiec chyba przylezie. Zobacze do wtorku ja nie, to sroda, zwartek zatestuje.

mychunia no to dobrze ze juz masz wolne :-)

Ja koncze wlasnie obiadek, dzis rybka zamiekana w sosie koperkowym, warzywka i bagietka czosnkowa. Potem zakupki, a wieczorkiem filmik z mezem.:-)

udanego weekendu.:tak:

Dziewczyny mam pytanko! Po wystąpieniu owulacji ile się ma jeszcze czasu na przytulanie żeby była szansa na zapłodnienie?

w teorii zakłada się, że dni płodne trwają do 3 dnia po skoku temperatury.

mamaTomeczka hehe, genialna jesteś kobieto!!!! od dziś będziesz moją idolką...

ja ze swoim mężem też mam przeboje, chłop 30 lat na karku a czasami zachowuje się jak dzieciak, kilka miesięcy temu robiłam sobie masaż bańką chińską i zostawiłam ją na blacie w kuchni, przychodzi mąż, pyta co to, ja na to, że bańka chińska, podciagnął koszulkę i przyssał ją sobie do brzucha, potem na rękę, aż w pewnej chwili wpadł na genialny pomysł i postawił ją sobie na czole i poszedł do łazienki zobaczyć w lustrze jak wygląda, hmm, wygladał jak człowiek z wielkim, niebieskim pryszczem na czole, mówiłam zdejmij to bo będziesz miał ślad, ale gdzie tam, stoi przed tym lustrem i cieszy jak głupi do sera, no ale w końcu po kilku minutach znudziło mu się i ją zdjął, a tam wielkie fioletowe kółko na środku czoła!!!! :szok:

ja w śmiech i teks "a nie mówiłam?", a on wkurzony, "dlaczego mi nie powiedziałaś, że będzie AŻ TAKI ślad po tym/???", ja na to "ależ kochanie, przecież mówiłam, tylko nie chciałeś mnie słuchać!", na co on wpadł w panikę bo za godzinę miał jechać do pracy, i latał po domu w panice i powtarzał, jak ja się ludziom pokażę??? (mąż pracuje jako instruktor nauki jazdy), przykładał lód do czoła, nie pomogło, próbował zasmarować moim podkładem, nie pomogło, w końcu krzyczy z łazienki : wiem!!! czapkę wełnianą założę!!!! ja: w LIPCU?????? mąż; no tak, głupi pomysł...

koniec z końcem zmuszony był pojechac do pracy z tym fioletowym kółkiem na czole i od tej pory omija bańki chińskie szerokim łukiem :-D:-D:-D:-D

karola udanego masz Męża, ale mojemu też czasem takie głupoty przychodzą do głowy, a potem tylko "a czemu nie mówiłaś"?
zresztą mój bańki chińskie też omija, bo uważa, że to jakaś magia i że trzeba z tym być ostrożnym:)

Dziewczyny rozbawiacie mnie tymi historiami Waszych facetów :D hehehhehe :D Od razu człowiek ma lepszy humor ;) Czy ktoś jutro testuje???
Jakieś mam masakryczne ciary... Mam nadzieję, że i mnie nie rozkłada... Tfu tfu...
karola Dziękuję za podpowiedź! :*

YSMENA - chodzi nie tyle o wagę co BMI. Najlepiej mieć bmi między 20 a 27. Jakiś czas temu taka informacja była na Ovufriendzie :-)
Pamiętaj, ze paradoksalnie im szczuplejsza jesteś, tym więcej możesz przytyć w ciąży i masz wiesz szanse na rozstępy. Ja mam bmi 19,4 i bardzo mnie ciekawi co to będzie ;-) Choć ja mogę utyć i zrobię to z przyjemnością. Marzy mi się ciążowy brzusio!

nie wiem czy się kwalifikuję, ale ew. też chętnie dołączę do grupy priv :)

próbuję Was nadrobić, jestem na 650... jeszcze trochę mam do czytania...

a u nas dziś dzień pod znakiem podgrzybków - zupa, tarta, polędwiczki - wszystko z grzybami :) a byliśmy tylko na godzinkę w lesie...

z synkiem lepiej - po ostatniej aferce, jakby zgrzeczniał, układny bardziej i słucha - zobaczymy czy zmiana na stałe

dobrego wieczoru wszystkim i gratulację dla tych z II, trzymam &&&& za starające się i testujące

Karola- uśmiałam się :-D:-D:-D:-D już sobie to wyobraziłam ,a wyobraźnię mam wybujałą hihihi

ja się zajęłam smażeniem placków ziemniaczanych zrobiłam porcję jak dla armii już mąż wrócił z pracy najedliśmy się i zaległam z laptopem na wyrku:-)

reklama
Do góry