reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica zrób mu na złość i olej to co on mówi, bądź radosna i w myslach olej go ciepłym moczem, tak jak test!! Podobno ignorując taką osobę, ona się denerwuje. A Ty na luzie, usmiech, piers do przodu i taki wałek oo :) Uśmiech dla Ciebie :):-) - myłam ząbki więc mogę się szczerzyć :-):-):-):-):-):-)

reklama
Jak ja się mojego pytam "Kochane, co ugotować", to on zwykle "Co chcesz, to zrób. Wszystko zjem". Mógłby chociaż małą inicjatywę wykazać :p Czasami nie mam pomysłu na obiad.
Skąd ja to znam? Nasza standardowa rozmowa.
-Co chcesz?
-A nie wiem, zrób co chcesz, zjem wszystko.
-To zrobić ci kanapki?
-Nie, zrób coś innego.
-A co?
-Nie wiem.

I tak w koło.

Kombinuję z grupą, ale mi nie idzie:wściekła/y:

Witam dziewczyny u mnie raczej nici z tego cyklu mam plamienie wiec niestety małpa zbliża sie wielkimi krokami:zawstydzona/y: gratuluje zaciażonym i trzymam &&& za starajace sie:-D

Dzięki dziewczyny :*
No tak jakoś mnie te ponure myśli wczoraj naszły. Muszę jeszcze porozmawiac z moją mamą czy mi pomoże w razie potrzeby.

Ritta witaj :happy:

ysmena miłego weekendu, bawcie się dobrze! :*

Malusiolka, mój odpowiada tak samo jak się go oytam co by zjadł. No a pytam nie bez przyczyny bo skoro w DE naje się byle czego to tutaj chce mu troche dobrego pogotować. Mam zamówienie na bułki drożdzowe z makiem :tak: No i wczoraj otworzył stronę jakiejś restauracji i zaczął czytac co by zjadł :nerd: Jasneee......będzie gulasz, będzie leczo, będzie ryba, będą mielone, będą gołąbki, kopytka - na tydzień czasu menu styknie :rofl2:

Lamorelko - ja jak zakładałam grupę to miałam to samo to jest w ustawieniach trzeba ustawić ,że posty widzą tylko uczestniczki i jakaś druga opcja ,ale ja nie mam grupy moderowanej tylko zwykłą zamkniętą zaraz zerknę w ustawieniach u siebie bo najpierw jak ustawiłam to też było tak jak jest teraz ...

aa i jeszcze muszę Wam coś zdradzić. Każdego 6 dnia miesiąca mamy swoją miesięcznice, i zawsze dostaje kwiatki i idziemy na kolację, i kiedyś myslałam, ze po 10 latach to pewnie nic z tego, ze Leszek nie bedzie tak tego celebrował ale nadal tak jest i zawsze wie ile jestesmy ze soba miesięcy. Owszem kiedys bylo inaczej, czesciej mi jakies karteczki wysylal ale ... przeciez czas mija. Teraz jak nie jestem w ciazy to chce przez ten miesiac troche schudnac bo mi sie przytylo i szczerze, zaczyna mi to przeszkadzac i niedlugo bede musiala wymienic ubrania w szafie a to juz znak ostrzegawczy.

I do Was pytanie mam jedno, czy myslicie, ze waga ma wplyw na zajscie w ciaze? Bo dopiero teraz o tym pomyslalam.

Piszę to już prawie w butach bo muszę wychodzić ale jakos mnie to nurtuje :)

A mój też potrafi gotować ale ze wzgledu na to, że ja siedzę teraz w domu z córą, on pracuje to zwykle ja gotuję. On w weekendy, ale potrafi dobrze gotować.
Kalisia &&&& za kolejny cykl
Ysmena ale zapowiada się miły weekend :) super mężuś
A co do pytania Twego, to wydaje mi się że waga nie ma wpływu tylko raczej sposób odżywiania.

A ja mam 30 dzien cyklu i wciąż mi się wydaje że mam płodny śluz, chyba za mało się znam. W środę idę do doktóra to dopytam o co chodzi, chyba ze mnie zaleje. a z ciekawości zrobiłam dziś test i tak jak się spodziewałam I skromna krecha.

już mam w mojej grupie są takie opcje :

ustawienia grupy :

odblokowane wiadomości
tylko grupa widzi swoje wiadomości i obrazki

ja mam te dwie opcje pozaznaczane , i grupa działa ,a jak nie było zaznaczone to odblokowane wiadomości to właśnie nic nie było widać :tak:

reklama
Do góry