reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzaneczko, to samo mam :szok: Czyli wychodzi na to, że lamorelka musi to zaakceptować.

U mnie jakoś w miarę. Pisałam wcześniej, że @ mi się skończyła po 2 dniach, gdzie zawsze miałam 7/8 dni i to lało się ze mnie + skrzepy, a tu mało tego było (może w pierwszym dniu trochę więcej) i brak skrzepów. Słyszałam, że jest szansa na ciąże. Chciałabym wierzyć, że to krwawienie, a nie m@łpa. Przy Oliwce i Roksanie tak miałam. Ale nie chce się nakręcać, bo znowu będzie boleć ;/

Ritta, witaj :) Czuj się jak u siebie :D

mamaTomeczka, lekkiej pracy życzę :) Mój M na szczęście co ugotuje, to zje :) Raz, czy 2 razy nie dało się obiadu zjeść, bo się rozkojarzyłam i za dużo soli dałam :p Ale i tak zjadł :D

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie.

Też życzyłaby sobie jak i każdej z Was, żeby nie trwało to długo. Ale właśnie wczoraj M. oświadczył, że wyjeżdża na kilka dni w delegację a to właśnie wypada w TE dni. A może akurat owu się przesunie, spróbujemy.

Dziewczyny mam pytanko! Po wystąpieniu owulacji ile się ma jeszcze czasu na przytulanie żeby była szansa na zapłodnienie? Powiem Wam że mój mąż się przekonał :) Nic mu nie mówiłam ostatnio na temat starań i chyba zadziałało... ;D Wczoraj było takie przytulanko jakie powinno na reszcie być :D Tylko teraz nie wiem kiedy ta owulacja u mnie w końcu. Czy była czy dopiero będzie... Najbliższe dni i temp pokażą... Ritta Witaj i powodzenia! Paulinka Gratulacje!

Hej dziewczyny

Widze że od rana dyskusja trwa :)

Ja chciałam napisać, że od wczoraj wieczór bardzo bolą mnie jajniki, szczególnie lewy i podbrzusze tak jak na okres :(

I jeszcze ta nieszczęsna zgaga... Mam juz ją od kilku dobrych dni. Po każdym posiłku mnie męczy... Nie wiem co o tym myśleć ale rozsądek podpowiada że to pewnie coś z moim żołądkiem nie tak jest :(

lamorelko, napisz do Admina forum :)

kontra, trzymam mocno &&&&& Ja też tak mam, że po każdym posiłku zgaga mnie męczy ;/ Cycki bolą ;/

mikaaa, będzie dobrze :*:* Mam nadzieje, że owulka dopiero będzie i w końcu zobaczysz swoje II upragnione kreseczki :*:*

Kochane, centka80 do mnie e-maila napisała. Pozdrawia nas i trzyma mocno kciuki i ściska pośladeczki za każdą :) Nie wiadomo kiedy na forum wróci, bo ma wiele spraw na głowie.

Ostatnia edycja:
Dobra, ja będę najpóźniej o 13, więc na razie znikam. Napisałam do Admina i zobaczymy co i jak. Chyba, że ktoś wie dlaczego ja nic nie widzę.

reklama
Malusiolka ja trzymam kciuki za siebie, za Ciebie i za wszystkie staraczki :) oby się udało!!! :)

Ten miesiąc tak mi sie dłuży jak nigdy wcześniej... Za każdym razem jak przychodziła @ to myślalam sobie kurcz znowu @???? bo tak mi szybko leciało a teraz??? Masakra he he

Do góry