reklama
agamemnon, początki tej ciąży są dużo gorsze niż pierwszej. Poprzednio miałam mdłości, ale duuużo mniejsze, piersi mnie tylko trochę pobolewają a wtedy nie mogłam ich dotknąć. No i hormony chyba spokojniej oddziałują, bo teraz jestem spokojna i ospała, a 4 lata temu tętnice byłam gotowa poprzegryzać, jak ktoś mnie zirytował, a o to było nietrudno. Dlatego właśnie mój M. nie wierzył, że to ciąża, bo grzeczna jestem najgorsze jest to, że nic mi się nie chce,a terminy gonią
w ogóle dzisiaj rozmawiałam z moją siostrą i doszłyśmy do wniosku, że najlepiej można zaciążyć zaraz po @ sprawdziło się to u mnie, u niej i u naprawdę wielu koleżanek.
Malusiolka, żeby być z majówkami nie musisz się rozstawać tutaj z dziewczynami ja np. tutaj regularnie wpadam i czytam żeby być nie bieżąco i trzymać kciuki może robię to po cichu, ale liczę na każdą i za każdym razem mam nadzieję, że zobaczę tutaj foto jakiś szczęśliwych II ...
Malusiolka, żeby być z majówkami nie musisz się rozstawać tutaj z dziewczynami ja np. tutaj regularnie wpadam i czytam żeby być nie bieżąco i trzymać kciuki może robię to po cichu, ale liczę na każdą i za każdym razem mam nadzieję, że zobaczę tutaj foto jakiś szczęśliwych II ...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
aesthete no nie gadaj! seks po @ i ciąża? ale to chyba jak się ma owulkę np w 8-10 dc, tak?
bo aż do 14 dc to chyba plemniczki by nie wytrzymały co?
my się przytulaliśmy 3 dni przed skokiem temperatury i ja nadal się martwię, że to za za długa przerwa była i żołnierzyki nie dotrzymały do owulacji :-(
bo aż do 14 dc to chyba plemniczki by nie wytrzymały co?
my się przytulaliśmy 3 dni przed skokiem temperatury i ja nadal się martwię, że to za za długa przerwa była i żołnierzyki nie dotrzymały do owulacji :-(
agamemnon
Fanka BB :)
Też o tym słyszałam. Jakiej długości miałaś cykle i w którym dniu udało Ci się zajść ?w ogóle dzisiaj rozmawiałam z moją siostrą i doszłyśmy do wniosku, że najlepiej można zaciążyć zaraz po @ sprawdziło się to u mnie, u niej i u naprawdę wielu koleżanek.
karola, nie mam pojęcia kiedy owulacja była, bo akurat od września miałam prowadzić ovufrenda i mierzyć temperaturę, a się udało.
agamemnon, ja odstawiłam tabletki w maju i raczej miałam 28-dniowe cykle. Tylko ten środkowy był krótszy bo miał 25 dni. A kochaliśmy się dwa razy, nawet nie wiem w którym dniu, bo w sierpniu odpuściliśmy, bo remont mieliśmy i nawet czasu nie było i byłam pewna, że dopiero od września się starać będziemy. Ale wiem że zaraz jak ustało krwawienie, czyli może 6 albo 7 dzień cyklu?
agamemnon, ja odstawiłam tabletki w maju i raczej miałam 28-dniowe cykle. Tylko ten środkowy był krótszy bo miał 25 dni. A kochaliśmy się dwa razy, nawet nie wiem w którym dniu, bo w sierpniu odpuściliśmy, bo remont mieliśmy i nawet czasu nie było i byłam pewna, że dopiero od września się starać będziemy. Ale wiem że zaraz jak ustało krwawienie, czyli może 6 albo 7 dzień cyklu?
agamemnon
Fanka BB :)
aesthete super, gratuluję! :-)
No organizmy płatają nam figle. Ja mam koleżankę która uprawiała sex podczas @ i to był chyba nawet jej pierwszy raz (i ostatni w tym cyklu) i zaszła w ciążę Jej synu to już ma ładnych 12 lat. Miała pecha ;-)
lamorela hehe, psina by się chyba upomniała pod drzwiami co?? Ta pogoda taka, że człowiek skołowany chodzi. W sobote jest astronomiczna jesień już
No organizmy płatają nam figle. Ja mam koleżankę która uprawiała sex podczas @ i to był chyba nawet jej pierwszy raz (i ostatni w tym cyklu) i zaszła w ciążę Jej synu to już ma ładnych 12 lat. Miała pecha ;-)
lamorela hehe, psina by się chyba upomniała pod drzwiami co?? Ta pogoda taka, że człowiek skołowany chodzi. W sobote jest astronomiczna jesień już
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
aesthete no to rzeczywiście niezłą niespodziankę mieliście, faaaaajnie
lamorela jejciu, ale wydarzenie, dobrze, że nigdzie nie poszedł sam, albo co gorsza nikt go nie zabrał
lamorela jejciu, ale wydarzenie, dobrze, że nigdzie nie poszedł sam, albo co gorsza nikt go nie zabrał
reklama