Piaska też słyszałam o tym, że przesuszone powietrze może dawać u dziecka podobne objawy jak przeziębienie - przez przesuszone śluzówki. A sama zauważyłam u siebie, że boli mnie rano gardło tylko do momentu aż coś wypiję...dlatego chyba muszę zainwestowac
w nawilżacz
szczególnie jak myslimy o drugim maluszku
Conti - cieszę się, ze pęcherzyk pięknie dojrzał
teraz przytulać sie cały weekendzik
mycha - ja używam też takiego garnka do gotowania na parze na kuchenkę i daje rade
chociaz zawsze marzył mi sie parowar
ale ostatnio zachorowam na Thermomix -to takie urządzenie ma 12fumkcji (gotuje, piecze, smaży, gotuje na parze, ubija, miksuje itp) jest boskie ale cena powalająca ....na tą chwile zaporowa jak dla mnie :/ ale pomarzyć można ;-)
agamemnon też nie lubię samotnych weekendów ;-) dlatego też często mama jest u nas gosciem
ona sprawdza sie jako babcia a ja mogę ogarną swoje sprawy :-) i wszyscy są happy
Widzę, że zdrowe odżywianie na tapecie
moją wagą max bylo 78kg przy wzroscie 172cm więc całkiem sporo
i wtedy zaszłam w ciąze. Jak rodziłam ważyłam 82kg (czyli teoretycznie w ciązy tylko 6kg na plus) a 6 tyg po porodzie ważyłam 64kg czyli 14kg mniej niż przed ciążą
to dopiero kuracja odchudzajaca. Waga utrzymana aż do tego roku obecnie 68kg :/ no i mój mąż mówi "czas na kolejne dziecko po tej ciązy bedziesz jak modelka"
Chyba coś w tym jest w moim przypadku
mallaika - gratuluję pięknej Bety
karola - no rozpiętość terminu ovu spora...musisz być czujna
Malusiolka - kochanego masz męża
zachcianki - fajna rzecz