justynka to gratulacje kochana
aż się buzia śmieje, bo coraz więcej zaciążonych
nie opuszczaj nas, przecież możesz nadal z nami dzielić się wrażeniami, teraz już ciążowymi
wanda
[*] dla dziadka
ja jednego nie znałam, drugi zmarł jak miałam 8 lat... ostatnia babcia zmarła miesiąc po tym, jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży
nie doczekała prawnuka
mój A ma jeszcze jedną babcię, ona ma już 93 lata i jest w średnim stanie, a A ją odwiedza raz na ruski rok - raz mu powiedziałam, co o tym myślę, zrobił jak uważa... akurat to ma chyba po moim teściu, bo to jego mama a odwiedza ją może z 6 razy do roku, bo najważniejsza jest dla niego praca... dla mnie to masakra... zrozumieją jak babcia odejdzie...
karola nie łam się, przytulam... mi testy owu nie wychodzą, ale czuję że wczoraj była lub dziś jest owu... ostatni seks był we wtorek wieczorem, jeszcze dziś i jutro małża zmęczę, ale coś nie wierzę za bardzo w powodzenie... chyba szybciej nastąpi u mnie niepokalane poczęcie niż prawdziwe zapłodnienie
no i jeszcze dziś moja koleżanka dostała @, a w sumie to razem się staramy, jest między nami odstęp w cyklu około 2 tygodni i fajnie by było, jakby nam się razem udało - no ale u niej znów lipa
a testy owu wychodziły piękne