Leemonca
Aktywna w BB
wanda - Kochana, jeżeli schudłaś na tej diecie to super, znaczy się służyła Ci więc dobrze gdybyś do niej wróciła. Ja nigdy nie powiedziała sobie że jestem na diecie i czegoś nie mogę, tylko -zmieniłam swoje życie, robię to dla siebie i jestem zaj.....sta, każdego dnia lepsza niż dzień wcześniej. Po tygodniu mówiłam sobie, że szkoda zaprzepaścić poprzedni tydzień, skoro tyyyle wytrzymałam.... A co do ćwiczeń, na początku było ciężko - wyobraź sobie hipopotama skaczącego przed kompem, tv czy lustrem - to ja właśnie tak wyglądałam. Na początku miałam mega zakwasy, ale za dwa dni (na początku ćwiczyłam co drugi dzień po 15-30 min) znów skakałam. Pociłam się, stękałam, ale przecież robiłam to dla swojego zdrowia. Po kilki zrzuconych kilogramach - dostałam skrzydeł. Przez 7-8 m-cy nie zdarzyła mi się nieświadoma wpadka, jak jedliśmy na mieście i wpadło za dużo kalorii, to rezygnowałam z kolejnego posiłku. Po 20kg przyszło lekkie rozluźnienie....2 kilo zrzucałam długooo.... a teraz - mam do zrzucenia jeszcze 4 kg, ale teraz jesień to łatwiej o dodatkową aktywność bo czasu więcej. A najlepszą nagrodą jest wymiana całej garderoby (łącznie z butami i majtkami ;-)) tylko bardzo dużo kasy na to trzeba.
natkusia - molestuj męża, my też mam jutro wieczór w klubie ze znajomymi z biegania, już nie moge się doczekać - więc życzę przyjemności
natkusia - molestuj męża, my też mam jutro wieczór w klubie ze znajomymi z biegania, już nie moge się doczekać - więc życzę przyjemności
Ostatnia edycja: