reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

CYNTIA85 jutro dzwonie do gina zeby sie umowic na wizyte i chcialam wiedziec jakie podstawowe badania mam zrobic;) mialam robiona tylko cytologie kiedys sie staralam ale odpuscilam sobie szlam wtedy na zywiol;) teraz zaczynam od poczatku i to moj 1 cykl staran

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee ja kiedys tez tak po kilka razy dziennie, teraz jak M jest to szansa jedynie na dwa razy dziennie ;-)

mychunia też czekam tej niedzieli :tak: Cykl tez mam inny niż wszystkie.Zobaczymy ;-)

Witam serdecznie wszystkich. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie do swojego grona staraczek... Jestem świeżo zalogowanym użytkownikiem, ale już wcześniej tu zaglądałam i podczytywałam wasze posty :) Jestem oczywiście w takiej samej sytuacje co większość użytkowników w tym temacie. Marzy mi się dzidziuś. W tym roku ,,stuknie" mi 28 latek i wcześniej jakoś nie spieszyło mi się do dzidziusia bo a to wakacje, a to praca a to wszystko inne... a teraz dopiero dostałam ,,wścieklizny" :)
co prawda dopiero drugi cykl się staramy z mężem, ale już ostatnio w czasie oczekiwania na okres wariowałam... przed nadejściem zrobiłam 3 testy! więc myślę, że udziela mi się trochę ,,schizy" z tym związanej... Dlatego liczę na włączenie mnie do grona :)
pozdrawiam wszystkich

kalisia - pójdź do gina i niech gin zadecyduje czy jest potrzeba :happy:

emkacafe - witaj. Podaj termin spodziewanej @, to Cię dopiszemy do listy. Kochana, 3 testy przed terminem spodziewanej @ to nic:-D Posiedzisz z nami to się przekonasz:-D

emkacafe - witaj i 3mamy &&&&& za II kreseczki:)

Dziewczynki Kochane dziękuję za kciuki i za wszystko, plamienie się rozkręca więc to @ :) niech pójdzie szybko precz:) bardzo chciałabym być czerwcową Mamą razem z Wami:)

Lamorela wpisz mnie proszę na 15.10 na listę - dzięki!!!! :-)

może jednak jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu, właśnie odkryłam śluz jak białko jajka :szok:

lewy jajnik napieprza... trochę szkoda, że nie prawy, mógłby się leń wreszcie obudzić :wściekła/y:

no ale lepsze to niż nic...

witam nowe staraczki, oby szybko Wam poszło! :tak:

emkacafe, witaj. Oczywiście, że Ciebie przyjmiemy do naszego grona. Jesteśmy otwarte na nowe znajomości :) Trzymam kciuki, aby udało się i żebyś zobaczyła swoje upragnione II kreseczki :)

Cyntia, będzie dobrze :* Kochanie, teraz musisz się starać, aby jak najszybciej II kreseczki pokazały się :*

Dziewczyny, wiecie może co tam u centki? Tęsknie za nią :(

mychunia, ja miałam dzisiaj robić babeczki, ale jutro zrobię, bo dzisiaj trochę czasu krokiety z pieczarkami, cebulką, jajeczkiem i z serem zajęły. Zrobiłam dla męża do pracy. Będzie mieć na dwa dni :) A co do tych plotek w pracy, to tylko śmiać się. Zawsze jakiś idiota się znajdzie :)

susel, ja wiem, że nie powinnam się denerwować, ale to nie moja wina jak jakiś głupek jaja sobie robi. Jakoś wszyscy dzisiaj u mnie w domu nabuzowani chodzili, ale na szczęście wszystko jest ok. Mąż wraca do domku z pracy. Poprosiłam aby do Macdonald'sa zajechał po jakieś jedzono, później wspólna kąpiel i może małe co nieco :-):-D Dobrze, że dziewczynki śpią :-D

karola, trzymam mocno &&&&&&&&&&& :*:*

reklama
Do góry