reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

CYNTIA85 jutro dzwonie do gina zeby sie umowic na wizyte i chcialam wiedziec jakie podstawowe badania mam zrobic;) mialam robiona tylko cytologie kiedys sie staralam ale odpuscilam sobie szlam wtedy na zywiol;) teraz zaczynam od poczatku i to moj 1 cykl staran

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee ja kiedys tez tak po kilka razy dziennie, teraz jak M jest to szansa jedynie na dwa razy dziennie ;-)

mychunia też czekam tej niedzieli :tak: Cykl tez mam inny niż wszystkie.Zobaczymy ;-)

Witam serdecznie wszystkich. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie do swojego grona staraczek... Jestem świeżo zalogowanym użytkownikiem, ale już wcześniej tu zaglądałam i podczytywałam wasze posty :) Jestem oczywiście w takiej samej sytuacje co większość użytkowników w tym temacie. Marzy mi się dzidziuś. W tym roku ,,stuknie" mi 28 latek i wcześniej jakoś nie spieszyło mi się do dzidziusia bo a to wakacje, a to praca a to wszystko inne... a teraz dopiero dostałam ,,wścieklizny" :)
co prawda dopiero drugi cykl się staramy z mężem, ale już ostatnio w czasie oczekiwania na okres wariowałam... przed nadejściem zrobiłam 3 testy! więc myślę, że udziela mi się trochę ,,schizy" z tym związanej... Dlatego liczę na włączenie mnie do grona :)
pozdrawiam wszystkich

kalisia - pójdź do gina i niech gin zadecyduje czy jest potrzeba :happy:

emkacafe - witaj. Podaj termin spodziewanej @, to Cię dopiszemy do listy. Kochana, 3 testy przed terminem spodziewanej @ to nic:-D Posiedzisz z nami to się przekonasz:-D

emkacafe - witaj i 3mamy &&&&& za II kreseczki:)

Dziewczynki Kochane dziękuję za kciuki i za wszystko, plamienie się rozkręca więc to @ :) niech pójdzie szybko precz:) bardzo chciałabym być czerwcową Mamą razem z Wami:)

Lamorela wpisz mnie proszę na 15.10 na listę - dzięki!!!! :-)

może jednak jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu, właśnie odkryłam śluz jak białko jajka :szok:

lewy jajnik napieprza... trochę szkoda, że nie prawy, mógłby się leń wreszcie obudzić :wściekła/y:

no ale lepsze to niż nic...

witam nowe staraczki, oby szybko Wam poszło! :tak:

emkacafe, witaj. Oczywiście, że Ciebie przyjmiemy do naszego grona. Jesteśmy otwarte na nowe znajomości :) Trzymam kciuki, aby udało się i żebyś zobaczyła swoje upragnione II kreseczki :)

Cyntia, będzie dobrze :* Kochanie, teraz musisz się starać, aby jak najszybciej II kreseczki pokazały się :*

Dziewczyny, wiecie może co tam u centki? Tęsknie za nią :(

mychunia, ja miałam dzisiaj robić babeczki, ale jutro zrobię, bo dzisiaj trochę czasu krokiety z pieczarkami, cebulką, jajeczkiem i z serem zajęły. Zrobiłam dla męża do pracy. Będzie mieć na dwa dni :) A co do tych plotek w pracy, to tylko śmiać się. Zawsze jakiś idiota się znajdzie :)

susel, ja wiem, że nie powinnam się denerwować, ale to nie moja wina jak jakiś głupek jaja sobie robi. Jakoś wszyscy dzisiaj u mnie w domu nabuzowani chodzili, ale na szczęście wszystko jest ok. Mąż wraca do domku z pracy. Poprosiłam aby do Macdonald'sa zajechał po jakieś jedzono, później wspólna kąpiel i może małe co nieco :-):-D Dobrze, że dziewczynki śpią :-D

karola, trzymam mocno &&&&&&&&&&& :*:*

reklama
Do góry