reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 56!!
Zaciążonych potwierdzonych: 23 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II

Czekamy na potwierdzenie:

DorciaM- termin @ 2.09
an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
emalia82 - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09

Wrzesień 2013
malgonia1 - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta

Cyntia :-D:-) Jeszcze Was dopisz do mnie :D I tak mogę urodzić w czerwcu, bo z wyliczeń wychodzi koniec maja, a znając moje szczeście, to znowu po terminie przyjdzie dzieciaczek na świat :)

emkacafe - oj nie ;-) Ja kupuje testy na allegro za 1 zł - to i ilość większą, a wiesz jak się ma w domu większa ilość, to się nie utrzyma :-D

Malusiolka - Centka w Bydgoszczy jest u rodziny i zapowiadała, że nie będzie mieć dostępu do internetu. Z tego co zrozumiałam to cały wrzesień będzie w Polsce.
Bardzo chętnie dopiszę wszystkie wrześniowo-październikowe staraczki na listę czerwcowych mamusiek!!

Ostatnia edycja:
Nie udało mi się Zuzki sprawnie uśpić i nie poszłam na zumbę (bo było już za późno)... :/ W nagrodę popijam desperadoska :p Po za tym widzę, że jestem na szarym końcu z terminem @ :/ Długie cykle mają swoje plusy, ale i minusy... agamemnon, susel Dziękuję za opinie :* emkacafe Trzymam kciuki za II kreseczki!

dziękuje za wpisanie i przywitanie...
razem zawsze raźniej - tym bardziej że w moim otoczeniu to albo dziewczyny dzieciate albo w ciąży więc czasem Was pomęczę...

Nie udało mi się Zuzki sprawnie uśpić i nie poszłam na zumbę (bo było już za późno)... :/ W nagrodę popijam desperadoska :p Po za tym widzę, że jestem na szarym końcu z terminem @ :/ Długie cykle mają swoje plusy, ale i minusy... agamemnon, susel Dziękuję za opinie :* emkacafe Trzymam kciuki za II kreseczki!

mikaaa - a jak długi masz cykl?

witaj emkacafe - nas przyjęto to i my przyjmiemy. Życzę szybkiego i przyjemnego zaciążenia.

Andzia15 - będzie dobrze, cokolwiek się nie wydarzy trzymam kciuki &&&&&&&&&

Agamemnonn - z trafieniem problem jest, ale na pewno coś wymyślicie. Ja mam męża na miejscu a nie zawsze się da. Teraz na pierwszym miejscu jest maraton, już za 2 tygodnie. Oczywiście małż biegnie maraton i bzykanko jest jakby obok. Tzn nie ma wcale, bo jest przeziębiony, więc.... Nawet jak ma się chłopa na miejscu nie zawsze można. A tak jak przyjeżdża to przynajmniej wyposzczony, to się będziecie "miętosić' bez pamięci

Amaliee - ja nie zazdroszczę, bo najzwyczajniej w świecie nie miałabym sił na moją "którąś tam z kolei" miłość - bieganie.
dziewczyny mają trochę racji, ponoć - tak mówią i lekarze i mądre artykuły - w okolicach najbardziej płodnych warto zwolnić aby plemniki nabrały formy.

mychunia - do niedzieli już tylko 5 dni (dziś już nie liczymy :-D) placek ze śliwkami - brzmi smacznie. Lubię wszystko ze śliwkami

Ja uzupełniłam swoje blogi, teraz zaparzam ziółka, mężuś zaraz wróci z pracy, zbliża mi się czas płodny, bo mam ochotę na bzykanie i przytulna się zrobiłam. A tu dooopa, ślubny śpi w osobnej sypialni, bo katar - dobrze, że choć psina chętna się poprzytulać bo mam deficyt czułości

Ostatnia edycja:
reklama
emkacafe Ponad 30-dniowe. Ostatni miał 35 dni. A co Ty też masz takie długie? Lemonca No to trzeba mu jakąś maskę załatwić i zacząć działać :p :p :p Oczywiście żarcik :p

Do góry