reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

STRACIATELLA - czytałam o takich przypadkach jak pisze Piaska. W rodzinie miałam przypadek nakłania torbieli, która się rozlała. Jeśli nie na konieczności, to lepiej nie być nadgorliwym i posłuchać lekarza i poczekać czy ta zmiana się wchłonie. Moja mama od młodości chodzi z niegroźna zmiana, która nie rośnie.

reklama
tekla no dobre wieści :-D:-D witaj w klubie cieszących się z @ :-D:-D obyśmy w następnym cyklu cieszyły się, że nie przylazła i to nie dlatego, że zabłądziła ;-)

straciatella będzie ok, dzidzię masz zdrową, więc uszy do góry :happy:

mój test ovu dziś ciut lepszy - druga kreska blada, ale nie trzeba się przypatrywać :eek: dziwne to to wszystko... :eek:

Po raz drugi wszystkich witam :-)
I po raz drugi się spytam czy mogę do Was dołączyć? :sorry:

Witaj :)

Wiecie co dzisiaj to po prostu chyba jakiś felerny dzień. Po nocce wstałam, ogarnęłam się i mówię zasiadę do BB zobaczyć co u was. Poczytałam, rozpisałam się, robię wyśllij odpowiedź i ... internet mi padł ;/ no i się nie wysłało. Teraz podejmuję drugą próbę.

Od wczoraj przez te pogody męczy mnie taki ból głowy, że mam ochotę ją uciąć. Jutro wizyta u ginki zobaczymy co ciekawego mi powie w związku z rozpoczęciem staranek, jakie badania przepisze. W środę mam natomiast wizytę u alergologa co z moimi lekami antyhistaminowymi czy może w obecnej sytuacji powinnam je zmienić, czy nie mają wpływu na staranka.

Nadia dzisiaj daje trochę popalić, chora jest w nocy miała gorączkę, teraz jej już lepiej, ale oczywiście pediatra na urlopie ;/ jeżeli dzisiaj też będzie kiepsko to pewnie skończy się na pogotowiu ;/

Kinia a co z Nadią? co jej?
Ja dzisiaj też po syna do przedszkola jechałam wczesniej bo wychowawczyni zadzwniła, ze się źle czuje, głowa boli, cały blady itp itd. No i faktycznie, w domu zwymiotował i jakby ożył chociaż dalej blady na buzi. Oby to był jednorazowy incydent.

Dziewczyny mam do Was pytanie. Pod koniec poprzedniego cyklu zaczęłam kurację leczniczą i przez 3 dni zażywałam antybiotyk Sumamed i jeden dzień Orungal. Tylko że to zahaczyło mi o ten cykl który zaczął mi się teraz. Dziś mam 3dc i dziś zażywałam ostatnią dawkę. Czy w związku z tym powinniśmy sobie odpuścić w tym cyklu starania?? :( Do owu jeszcze daleko, a @ trwa... A mnie tak zależy żeby w tym cyklu się starać... Będziecie pytać pewnie czemu te leki brałam. To dlatego że po wcześniejszej ciąży został mi ten cholerny paciorkowiec typu B, ale jak się jest nosicielem to generalnie jest prawie nie możliwe go wyleczyć bo on wraca i wraca... I podejrzewam, że w ewentualnej drugiej ciąży też go będę miała. W sumie w ciąży to on jakoś nie przeszkadza, tyle tylko, że przy porodzie dają antybiotyk. Co o tym sądzicie?

Witajcie, ale tu was dużo wszystkich, termin @ przypadł wczoraj ale jakoś nie widac narazie chociaż i tak z tego cyklu za dużo się nie spodziewam bo cos mało było przytulasków w trakcie owu. Narazie okresu nie mam robiła wczoraj test i niestety ale "-" :-( od samego rana jest mi bardzo niedobrze, mało śluzu białego i jakoś mokro mi.

reklama
AMALIEE - zazdraszczam, acz pamiętaj, ze najbardziej efektywne jest przytulanie się co 2-3 dni. W parę godzin plemniki mogą nie zdążyć odpowiednio dojrzeć.

Już jestem po USG piersi. Te grudki u mnie w piersi to ciągle tylko mastopatia. Mam przyjść za kolejne półtora roku. Doktorka mnie tu straszy, ze to zmiany przedmenopauzalne i mam szybko dzieci robić. Może się uda za parę dni :-D

Ostatnia edycja:
Do góry