reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
agamemnon ty się nie pytaj tylko u nas pisz;-) przyjmujemy wszystkie chętne, więc zapraszam! Napisz coś więcej o sobie.
celta jak zdecydujesz się na powrót to zapraszamy, dopiszemy cię wtedy:tak: trzymaj się.

Dzięki:-)
Wiem ze ciężko jest się "wbić" w towarzystwo dobrze juz sobie znane ale nie ukrywam, że od kilku dni jestem z Wami na bieżąco :)
Jestem już mamą 5 latka, mam własną działalność więc siedzę w domku i męża za granicą który jest w domu od czasu do czasu. 3 tyg temu postanowiliśmy, że można by zacząć działać by rodzina się powiększyła i coś podziałaliśmy :tak: Co z tego wyjdzie okaże się 22.09 :-) Podkręcił mnie dzisiaj test owu który zrobiłam (wiem wiem nie ma sie co sugerować). Poza tym od momentu owu non stop bolał mnie prawy jajnik, a teraz tydzień przed @ mam bóle jak na @ i uczucie mokrego. Poza tym wiem, ze głupio to brzmi ale czuję, że coś jest na rzeczy :tak: No zobaczymy

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 56!!
Zaciążonych potwierdzonych: 23 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
malusiolka II
kaskasiunia II
Asku II

Czekamy na potwierdzenie:

DorciaM- termin @ 2.09
an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
emalia82 - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09

Wrzesień 2013
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta

Chętne do aktualizacji pisać to zmienię;-)

agamemnon
dopisałam cię na naszą listę. Trzymam kciuki żeby się udało &&&&.

To takie dziwne uczucie, bo niby czuje, że się udało ale zaraz odpycham myśl żeby sie nie rozczarować. Poplątanie z pomieszaniem ;-)
No nie ważne, oby do niedzieli

witam nowe staraczki :-) i gratuluje zaciążonym potwierdzonym lub będącym po wizycie u ginekologa :-D najważniejsze, że wszystko jest ok :-D co do przeczuć jedna z nas przeczuwała ciążę i jest więc trzymam kciuki żeby się ukazały II kreseczki :-)

STRACIATELLA - mnie dzisiaj też czeka USG piersi. Ja naczytalam się negatywnych opinii na temat biopsji, ze jeśli nie byłoby konieczności to ja bym nie robiła. Jeśli masz informacje od dobrego lekarza, by się nie martwić, to się nie martw :-) Te zmiany, o których piszesz rzeczywiście nie są groźne. Nie martw się!

reklama
agamemnon, będzie dobrze. Trzymam kciuki &&&& :) U Ciebie mąż zagranicą, a mój cały dzień w pracy. Widzimy się 2h przed snem, a później jak śpi i jak wstaje do pracy. Mało czasu mamy na rozmowy. Podziwiam Ciebie, że wytrzymujesz sama bez męża. Ja nie dałabym rady tak na odległość od mojego M :)

Grzaneczko, owulacja mogła się przesunąć i plamienie implantacyjne występuje od 6-10 dnia od owulacji. Skoro masz tylko plamienie i to jeszcze jasne, to liczę, że jednak to fasolka. Trzymam mocno &&&&&&& :*

lamorelka, ja poproszę o zmianę na liście na Czerwcówki :D :p

Phoebe, widzę że z kurierem też nie masz dobrze. Ja na razie się uspokoiłam, zobaczymy co jutro będzie. Dzięki :*

Straciatella, nie martw się będzie dobrze <przytul> &&&&& :*

mychunia, mowa o mnie?
:-D

kalisia, powodzenia dzisiaj :D

Ostatnia edycja:
Do góry