Malusiolka brakiem sluzu tu zdecydowanie sie nie przejmuj, bo jak ja w poprzednim cyklu zaznaczylam na ovu "sucho" to dostalam punkty ciazowe. a potem byly II wiec mysle ze u Ciebie to akurat kolejny dobry znak!
wanda a jakie masz te testy owu? bo ja mam z allegro z zielona koncowka i nic zupelnie nie wychodzi, a jednak cos tam sie chyba dzieje bo apteczne wychodza. co prawda pewnosci jeszcze nie mam ze owu jest/bedzie, ale jednak mysle ze cos jest z tymi z allegro nie tak.
Cyntia ja tym z allegro nie ufam bo owulacyjne mi nie wychodza. jak jest cien cienia to bedzie dobrze! wrzuc nam jutro dwie grube krechy z aptecznego:-)
tekla jak nie pilas przed dluzszy czas to nie az tak bez sensu, ale lepiej jednak wytrzymaj do rana!
karotka testuj! tu na forum teraz wielkie testowanie, jedna po drugiej i jak narazie pelne sukcesow wiec testuj bo fluidy sa w powietrzu :-)
KPe007 testuj! tak jak karotce Ci powiem, ze na forum sa dobre fluidy wiec siknij sobie ;-)
labell z tego co pamietam to Piaska chyba robila to badanie i moglaby Ci pomoc.
wanda to tak naprawde nie zalezy od zaplodnienia tylko od implantacji, ktora moze wystapic nawet 12dpo! a po implantacji 2 dni pozniej juz test sikany powinien wyjsc.