reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny 3mam &&&& za wasze bety jutrzejsze:) jaka minimalna beta to ciaza? A ja zdycham, boli mnie w dole brzuch wiec leze na kanapie przed tv a maz robi rosolek:) a jak Wasze samopoczucie?

Ło matko;-)godzinę czytałam, żeby nadrobic i juz nie pamietam co komu chcialam napisac:baffled:.Cieszę się razem z wszystkimi zafasolkowanymi.GRATULUJE DZIEWCZYNY..A TAK w ogóle ,któraś z was napisała wcześniej,chyba Malusiolka jak sie nie myle, że miała w ciazy krwawienia..no i mam zagwostke,bo mój poprzedni okres był dziwny i teraz sie zastanawiam czy to na pewno @????trwał tylko 3 dni i krew była inna, bo taka czerwona jasna i skrzepów żadnych nie było..hmmm..test robiłam w dniu terminu@ i był negatywny,a póżniej już nie robiłam..kurde ,ale by były jaja jakby się okazało, że jestem w drugim miesiacu:-Dhaha,

Cześć dziewczynki, mam pytanie..
może się ktoś orientuje jaka są prawidłowe wartości rezerwy jajnikowej
Ostatnio gin mi robił takie badanie, ale jeszcze nie mam wyniku, troche sie denerwuje.
Mam nadzieję że bedzie ok.

Wszystko pod górkę :(

GRZANKA-za 3 dni mam termin@ to wtedy zrobie;-)nie no mysle,że to był @ tylko sie naczytałam i sobie wkręcam:-)zobaczymy..Label niestety Ci nie pomogę, nie znam się na tym kompletnie:baffled:może poszukaj w necie.

Dziewczyny, a kiedy po ew.zapłodnieniu można robić test żeby wyszedł ? Załóżmy, że dziś mam owu, z którego jest ciąża. Kiedy mogę to sprawdzić ?

Malusiolka brakiem sluzu tu zdecydowanie sie nie przejmuj, bo jak ja w poprzednim cyklu zaznaczylam na ovu "sucho" to dostalam punkty ciazowe. a potem byly II wiec mysle ze u Ciebie to akurat kolejny dobry znak!

wanda a jakie masz te testy owu? bo ja mam z allegro z zielona koncowka i nic zupelnie nie wychodzi, a jednak cos tam sie chyba dzieje bo apteczne wychodza. co prawda pewnosci jeszcze nie mam ze owu jest/bedzie, ale jednak mysle ze cos jest z tymi z allegro nie tak.

Cyntia ja tym z allegro nie ufam bo owulacyjne mi nie wychodza. jak jest cien cienia to bedzie dobrze! wrzuc nam jutro dwie grube krechy z aptecznego:-)

tekla jak nie pilas przed dluzszy czas to nie az tak bez sensu, ale lepiej jednak wytrzymaj do rana!

karotka testuj! tu na forum teraz wielkie testowanie, jedna po drugiej i jak narazie pelne sukcesow wiec testuj bo fluidy sa w powietrzu :-)
KPe007 testuj! tak jak karotce Ci powiem, ze na forum sa dobre fluidy wiec siknij sobie ;-)

labell z tego co pamietam to Piaska chyba robila to badanie i moglaby Ci pomoc.

wanda to tak naprawde nie zalezy od zaplodnienia tylko od implantacji, ktora moze wystapic nawet 12dpo! a po implantacji 2 dni pozniej juz test sikany powinien wyjsc.

reklama
Wanda czytałam,że najczulsze testy to 6 dni po..ale z tą owu to też tak do konca przecież nie wiesz;-)ja tam nie polecam testowac przed terminem @

Do góry