reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Cyntia cień cienia? To dobry znak, siknij jutro z rana, trzymam kciuki :) i dziękuję za wyjaśnienie odnośnie temperatury teraz już wszystko wiem :)

Tekla dziś siknij, a jutro leć na betę, ja rok temu siknęłam popołudniu i był cień cienia, nastepnego dnia siknęłam z rana i było to samo.

reklama
no dobra, dobra jutro z rańca na betę lecę obiecuję ;)
przepraszam, że marudzę

Proponuję jutro wspólną bete
kto idzie?

Ostatnia edycja:
Kobietki, właśnie kupiłam teścik, jak jutro rano tempka będzie tak jak dzisiaj to zatestuję.

black_tea leć na bete bo zamęczysz wszystkich hihi :-D

Trzymam za nas wszystkie kciuki

black_tea - bardzo trzymam za Ciebie kciuki!!

dziewuszki - mnie mdli od brzucha, jeśli rozumiecie o co mi chodzi. W trakcie @ raczej mnie nie boli (a jeśli to takiej sytuacji, że przez parę dni przed @ ciągle to nie pamiętam w ogóle). Już nie pamiętam kiedy podczas @ brałam jakiś lek przeciwbólowy. Teraz to już mnie mdli od pobolewania (chyba od pobolewania, w sumie nie wiem, pół bułki ze smalcem zjadłam z godzinę temu i ciągle czuję się jakbym miała ją zwrócić). Podbrzusze mam napięte, lekko napuchnięte. Jeśli to ma być na @, to niech cholera przyjdzie, bo okropnie się czuję, albo coś mnie bierze. Ale jeśli to na maluszka, to może tak być całą ciążę, a co! Jeśli okres będzie mi się spóźniać, to pójdę na betę.

Hello dziewuszki :* Ja,jak zwykle,po przerwie prawie nie ogarniam tylu postów.:-D Już zapomniałam co chciałam której napisać,wybaczcie...:zawstydzona/y: W każdym razie..mam pytanie... bardzo dziwnie się czuję,tzn. bardzo ospała, odrzuca mnie nawet od piwka (oczywiście po owu nie piję,ale jak wzięłam łyka Redds'a od P.,bo się kaszlem prawie udusiłam,a tylko to miałam pod ręką...), jak P. pali,to nie mogę tego znieść i mnie prawie mdli...Pamiętam,że bardzo podobnie miałam w 1 ciąży...:baffled: Tyle,że od fajek mnie nie odrzucało..:sorry2: No i nie wiem jak z tym cyklem, bo gdybym miała regularne,to pewnie bym już zatestowała,a tak,to się boję,że znowu sobie coś uroiłam i wyjdzie dupa,jak zwykle...:wściekła/y: Co o tym myślicie? Może powinnam zatestować? W sumie dzisiaj 27 dc... Sama nie wiem... Ha,tylko gdzie ja teraz posiałam ten ostatni test ciążowy...:no:

Cyntia - wiesz, różne kobiety różnie przechodzą @. Ja na przykład chyba nigdy nie brałam nic przeciwbólowego na @. Widocznie mam wysoki próg na ból (tak mi się wydaje), albo słabo odczuwam bóle... Nawet jak mnie boli, to delikatnie, prawie niezauważalnie, czasem mocniej, ale nigdy nie na tyle, żeby brać leki przeciwbólowe... A Ty sama siebie najlepiej znasz, skoro twierdzisz, że nie masz bóli na @, a teraz jest inaczej, a jeszcze do tego cień cienia widziałaś, to wg mnie tylko może być dobrze :tak: No i do tego jak Cię mdli... ja tu widzę niebawem zmianę na liście :happy2::rofl2:

Jak ładnie się wątek rozkręcił:-)ale emocje:-D

Lamorela, Sanni, gratuluję !!!!!! Malusiolka Tobie po cichutku również:-)

Za pozostałe staraczki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

black_tea, ja mogę się z Tobą umówić na jutro na betę, bo też idę:tak: może lamorela do nas dołączy, bo chyba też się wybiera:-)

U mnie beta z wczoraj 464.

Mnie też boli tylko w pierwszy dzień, biorę jeden apap i jest ok. Piersi w ogóle, może ciut wrażliwsze są. Na owulacje też mnie nigdy nic nie bolało. Aż jestem ciekawa jak to będzie w ciąży. Pewnie mdłości mnie jednak nie ominą. Jak sobie radzicie/radziłyście z tym w pracy? U mnie toaleta jest daleko daleko...

reklama
Do góry