reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Muszę być bardziej cierpliwa, ale za to teraz czas będzie mi się dłużyć. Jeszcze dzisiaj od 20-tej mam jazdę, a tak mi się chce jechać. Na dodatek moja 3 letnia córeczka moczy się do łóżeczka od 3 dni (3 razy ją przebieram i zmieniam pościel). Nie wiem co się z nią dzieje. Przeziębiona nie jest, ale może czymś się stresuje ;/

reklama
Hej Kobietki wiem dlugo sie nie odzywalam ale jakos tak wyszlo. Ja wlasnie czekam na oznaki owu ale cos ich nie widac jak narazie to tylko w sobote bylo jakies delikatne plamienie sluz caly czas taki kremowy albo bialy. Czy jest mozliwosc zebym miala regularnie okres a cykl bez owu prosze podpowiedzcie mi?

sagaa31 poczekam jeszcze chce być naprawdę pewna a nie na pół gwizdka

dzisiaj 32dc :szok: czuję ze zaraz mnie zaleje chociaż brzucha nie mam wzdętego i piersi tez normalnych rozmiarów...ale czuje takie napięcie i mokro.
chyb nie będę jutro testować mąż każe czekać do piątku

Andzia15 witaj. Oczywiście często się zdarza, że jakiś cykl może być bezowulacyjny. Najlepiej dzień lub 2 dwa dni przed spodziewaną owu pójść do ginekologa na usg żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk i później kilak dni po pójść zobaczyć czy pękł. Wtedy będziesz pewna. Mi testy owu wszystkie wychodziły negatywne a poszłam na usg to okazało się, że miałam owu.

3mam &&&&& :)

Andzia15 - jest możliwe, że nie każdy cykl jest owulacyjny, ja mam co jakiś czas zatrzymane jajeczko - wszystko zależy od hormonów - najlepiej testować

wszystkim zafasolkowanym - gratulacje
czekającym na potwierdzenie - trzymam &&&&& (ja polecam Betę z krwi - najpewniejsza)
a całej reszcie - owocnych cyklów

mnie dopadło przeziębienie i łykam teraz wszystko co się da, aby wyzdrowieć - od czosnku, miodu, po rutinoskorbin - jakieś inne dobre metody?

no jeśli jest fasolka to wczoraj robiłam test i nie wyszedł...więc moze jej nie ma ....zobaczę jak niewytrzymam zrobię jutro :p

black tea - no jestem bardzo ciekawa co to będzie ;p już przebieram nogami i mam wielką nadzieję ,że Wam się udało ;p

reklama
Do góry