reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Black tea - musisz myśleć pozytywnie:):) Straciatella - chyba potrzebny jest tu taniec szamana dla herbatki naszej, bo coś tu pesymizmem zalatuje.

Głowa do góry:) 3mam &&&&&&

reklama
black_tea, skoro jesteś po terminie spodziewanej miesiączki, to idź na betę i nie stresuj nas :D

Ja przed chwilką sprawdzałam swoje testy, które robiłam jak byłam w ciąży z Oliwką i Roksanką. Na testach robionych parę dni przed @ jest jedna kreska, a na testach parę dni po @ są dwie kreseczki i jedna taka bladziutka, że ledwo ją widać. Trzyma mnie nadzieja.

lamorela, nic straconego. Idź kochana na betę :*

Teraz my we 3 będziemy się stresować ;/

Nie idę na betę, boje się jej. Już raz testy ciążowe mi wychodziły, a beta była 0, teraz pewnie będzie tak samo, więc na nic nie liczę.

Witajcie dziewczynki!
Wrocilam z polski w sobote i dopiero sie ogarnelam ( mam juz pomyte okna!);) Starszy syn dzisiaj zaczal szkole, a mlodszy idzie jutro.
Zagladam do Was a tu tyle nowych staraczek, az ciezko wszystko nadrobic, wiec od dzisiaj dopiero bede na biezaco.
Wyjatkowo nie moge sie doczekac do @, bo dopiero po zaczne staranka.
Gratuluje dwoch kreseczek dziewczyny a za reszte trzymam kciuki!

lamorela dziwna sprawa,a dzisiaj robilas tej samej firmy? poczekaj w takim razie, ale widze ze tempka nadal wysoko, wiec ja tam nadal mysle ze cos z tego bedzie.

Dziewczyny, a jeżeli owu była dopiero teraz? W sensie teraz był skok gigant i widać, że temperatura się utrzymuje, może owu była dopiero teraz?

lamorela, może być i owu. Ale najpierw powinnaś iść na betę żeby upewnić się na 100% czy przypadkiem to nie ciąża. jak się boisz na betę to idź do ginekologa :)

reklama
Umówię się może na jutro do lekarza i zobaczę. Właśnie byłam w toalecie i odrobina krwi była na papierze.

Ostatnia edycja:
Do góry