reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Black tea - musisz myśleć pozytywnie:):) Straciatella - chyba potrzebny jest tu taniec szamana dla herbatki naszej, bo coś tu pesymizmem zalatuje.

Głowa do góry:) 3mam &&&&&&

reklama
black_tea, skoro jesteś po terminie spodziewanej miesiączki, to idź na betę i nie stresuj nas :D

Ja przed chwilką sprawdzałam swoje testy, które robiłam jak byłam w ciąży z Oliwką i Roksanką. Na testach robionych parę dni przed @ jest jedna kreska, a na testach parę dni po @ są dwie kreseczki i jedna taka bladziutka, że ledwo ją widać. Trzyma mnie nadzieja.

lamorela, nic straconego. Idź kochana na betę :*

Teraz my we 3 będziemy się stresować ;/

Nie idę na betę, boje się jej. Już raz testy ciążowe mi wychodziły, a beta była 0, teraz pewnie będzie tak samo, więc na nic nie liczę.

Witajcie dziewczynki!
Wrocilam z polski w sobote i dopiero sie ogarnelam ( mam juz pomyte okna!);) Starszy syn dzisiaj zaczal szkole, a mlodszy idzie jutro.
Zagladam do Was a tu tyle nowych staraczek, az ciezko wszystko nadrobic, wiec od dzisiaj dopiero bede na biezaco.
Wyjatkowo nie moge sie doczekac do @, bo dopiero po zaczne staranka.
Gratuluje dwoch kreseczek dziewczyny a za reszte trzymam kciuki!

lamorela dziwna sprawa,a dzisiaj robilas tej samej firmy? poczekaj w takim razie, ale widze ze tempka nadal wysoko, wiec ja tam nadal mysle ze cos z tego bedzie.

Dziewczyny, a jeżeli owu była dopiero teraz? W sensie teraz był skok gigant i widać, że temperatura się utrzymuje, może owu była dopiero teraz?

lamorela, może być i owu. Ale najpierw powinnaś iść na betę żeby upewnić się na 100% czy przypadkiem to nie ciąża. jak się boisz na betę to idź do ginekologa :)

reklama
Umówię się może na jutro do lekarza i zobaczę. Właśnie byłam w toalecie i odrobina krwi była na papierze.

Ostatnia edycja:
Do góry