reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam Kobitki. Wstałam dzisiaj po 8-mej, bo po 3-ciej przycisnęło mnie i musiałam szybko lecieć siusiu. Starałam się aby doczekać do 5:30, ale nie dałam rady. Natura wzywa, to trzeba :p

Hmm... co mam napisać o teście? Niby minimalnie widać tą II kreskę, ale nie nastawiam się, bo mogę w każdej chwili dostać wstrętnego b@bsztyla. Będę czekała z kolejnym testem do niedzieli. Przy dwóch ciążach wczesne testy mi nie wychodziły, dopiero parę dni po spodziewanej @ wychodziły II kreseczki i to ta druga bardzo jaśniutka (trochę ciemniejsza od dzisiejszej). Nie dam zdjęcia, bo i tak nic nie zauważycie. Po prostu czekamy do przyjścia @, albo do niedzieli na dalsze moje wieści :p

centka, Ty Kobieto nie bij mnie tak, bo na mieście powiedzą, że to mój mąż mnie leje :rofl2:

Dziękuję Wszystkim za &&& i za cierpliwość, którą jeszcze musicie mieć :)

A i przepraszam, że tak długo, ale żeby moje dzieci nakarmić, to trzeba mieć anielską cierpliwość. A mi powoli już się ona kończy :p

Może za wcześnie zrobiłam, bo jak zwykle muszę się pośpieszyć <głupol_ze_mnie>

Ostatnia edycja:
reklama
Heloł! Ale tutaj gorąco! Gratuluje wszystkim zaciazonym! Wszystkim razem i każdej z osobna!

ja wczoraj wróciłam z Grecji, było super! Odpoczelam, starałam sie nie myśleć. Plamienie dostałam na tydzien przed planowana @. Ostatecznie @ przyszła 24 sierpnia, wiec pls przepiszcie mnie na 22 września.

Pozdrawiam Was serdecznie, napisze wiecej jak sie przekopie przez fure maili w pracy!

kobietka to ja chyba jednak wybiore sie do endokrynologa! dzieki! nie wiem czemu ta ginka to zignorowala :confused:

mamaTomeczka nie ma w objawach, ale z reguly dziewczyny zaznaczaja plamienie w tej opcji gdzie jest miesiaczka. no to Cie nie nakrecam, tylko czekam razem z Toba ;-)

tekla Ty to masz cierpliwosc! jestem w szoku!

Malusiolka kreska albo jest albo jej nie ma, a jak Ty ja widzisz to znaczy ze jest! skad ten pesymizm? jak przy poprzednim ciazach Ci pozno wychodzily to tymbardziej uwazam ze ten cos znaczy, a wlasciwie nie cos tylko bardzo duzo :-)

Agaawa, witaj :)

susel, chodzi o to, że się nie chce rozczarować. Dużo słyszałam, że nie wszystkie testy są dobre. Więc postanowiłam poczekać na @, albo na niedziele. Brzuch mnie pobolewa jakby miało mnie zaraz zalać, sutki aż tak mnie nie bolą i śluz mi zanika :( Przeważnie przed miesiączką robi się sucho.. chyba, że się mylę, a chciałabym żeby tak było.

centka, jeszcze masz szanse jak ciotka z Warszawy jeszcze nie przyjechała z niezapowiedzianą wizytą :-D

Ostatnia edycja:
Malusiolka mialam taka akcje w ndz nie wyszlo nic na tescie a w sobote na innym juz wyszedl cien cienia wqrzyam sie zrobilam z 4 sikania malo pilam do poludnia inny testw ndz jeszcze raz i wyszla kreska widoczna! kup test innej firmy i sprobuj ja jak pilam duzo na wieczor nie wychodzil z kreska mocna bo mocz byl rozrzedzony glowa do gory ja wiem ze to fasolka!!!!!!!

Susel, nie mam cierpliwości ;) jestem w gorącej wodzie kąpana. Wczoraj robiłam test i był negatywny. Postanowiłam, że kolejny w środę... Dziś chciałam zrobić ale się powstrzymałam... może jakimś cudem jutro pojawi się ta druga kreska i będę miała najlepszy urodzinowy prezent na świecie.

reklama
sagaa, no właśnie jeżeli chodzi o te picie, to ja wczoraj bardzo dużo pisałam w ciągu dnia i tak około 24-tej zanim poszłam spać. A test już robiłam 3:20 więc mało czasu na zredukowanie miałam.

susel, dlatego tak się zastanawiam nad niedzielą. Planowo @ powinnam mieć 6.09/7.09, ale robiłam dzisiaj bo od soboty miałam lekko zabarwiony śluz i to bardzo mało. Wydawało mi się, że to plamienie implantacyjne. Nie możliwe żebym miała miesiączkę już w 20 dniu cyklu (wyliczyłam do soboty).

Ostatnia edycja:
Do góry