reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć dziewczynki,

Ale piszecie, ciężko Was nadrobić. Czy jeszcze o mnie pamiętacie? :-D

suselku
- jak się czujesz?

Poziomeczko
- co z tobą?

benfica - ty dostałaś ten @???

Malusiolka - po cichutku gratuluję :tak: trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

natkusia
- może owu tak późno przez te tabsy? ale 27 dc to troche późno. Może to jednak fasolka? Sama nie wiem..

Cała reszta - jak się czujecie? Jak nastroje? Kiedy testy?

U mnie jakaś masakra. Bezustanny ból głowy i mdłości. Teraz siedze już w pracy i nie wiem jak to bedzie... Chyba rzygne na to wszystko... :baffled:

dziewczynki mam pytanko czy Wam też się tak dłuży bo ja mam wrażenie ,że mój cykl się zaczął i trwa i trwa i ta @ nie chce sobie pójść ja bym chciała aby już sobie poszła i aby były dni płodne ;p

lamorela - słodziutki avatarek :-) i gratuluję ciąży !!!! I trzymam kciuki za bliźniaki :-)

biedroneczka84 – oprócz kwasu foliowego łykam sobie OLIGOBS bo chyba jako jedyny ma Inozytol.

Grzankaa – super, trzymam kciuki za owocną owulację :-)

Malusiolka – ja miałam takie bóle jak na miesiączkę, bardzo, bardzo silne, aż się obudziłam w nocy i szukałam tabletki przeciwbólowej, ale nie znalazłam. Założyłam podpaskę, bo byłam pewna, że zaraz @ przyjdzie. A jak rano wstałam , to się bardzo mile rozczarowałam :-)

ailatan1987 – zazdroszczę wakacji :-)

tekla23 – trzymam kciuki za najlepszy urodzinowy prezent na świecie :-)

witajcie babeczki :) ja w tym miesiącu miałam odpoczywać więc wrzucam się do poczekalni... wrócę do Was jak tylko @ przylezie... a nie wiem kiedy przylezie bo już powinnam mieć jakieś oznaki nadachodzących dni płodnych a ich nie mam... testy ovu uparcie wychodzą negatywnie, śluz uparcie jest lepki... i już zaczynam się stresować... co to za odpoczynek? :-p

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 63!!
Zaciążonych potwierdzonych: 17 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

Agaawa - termin @ 26.08
Contia85 - termin @ 29.08
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09

Wrzesień 2013

aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
biedroneczka - termin @ 08.09
lamorela- termin @ 08.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
benefica - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14/15.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 01.10
mycha05 - termin @ 01.10
kobietka22 - termin @ 02.10
Abezela - termin @ 02.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
CarpeDiem
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
tamaguczi
Mar-chew

reklama
tekla no ja to juz bym na becie byla ;-) zycze Ci jutro prezentu! bedziecie razem z lamorela swietowac! :-)

Malusiolka na Twoim miejscu tez bym jeszcze raz przetestowala i to dzis lub jutro, zwlaszcza jak piszesz o tym piciu, ale jak wolisz na spokojnie to czekamy ;-)
Straciatella kochana, dobrze Cie tu widziec :happy2: a nie chcesz sobie wziac wolnego? gdzies keidys czytalam ze I trymestr to jest najlepszy czas zeby zuzyc caly urlop "na zadanie". u mnie duzo lepiej. fizycznie przynajmniej bo juz bole nie dokuczaja i pecherz tez sie leczy :happy2: tylko oczywiscie sie zamartwiam bo wykres nie chce owu pokazac i to moje TSH jakies nie bardzo.

kobietka no moj to sie dluzy okropnie! u mnie niby juz sa plodne, ale owu juz bym chciala miec potwierdzona i zaczac odliczac!

Do góry