reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam po dłuższej przerwie, urlop, i powrót do pracy sprawiły, że trochu mnie nie było - tęsknił ktoś ?????:-p
jest nas tak wiele, tak dużo się dzieje na forum, że nie jestem w stanie nadrobić.

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym - jest nas coraz więcej, więc i coraz więcej fluidów krąży po forum:-D
Za wszystkie w czasie okołoowulacyjnym trzymam kciuki &&&&&&&&&, a wszystkim oczekującym na testowanie, życzę cierpliwości i oczywiście pozytywnego wyniku testu

Ja aktualnie jestem w 23dc, 7 dpo, mam kilka innych niż zwykle objawów, od dwóch dni (.)(.) bolą mnie jak cholera, mam wrażenie, że są gorące i zaraz mi wybuchną, i mam nieprzemijające uczucie wilgoci, mam nerwy i wszystko mnie drażni, tempka z tendencją rosnącą...

ale..... jestem spokojna, nie nakręcam się - co ma być to będzie.

Mam pytanie do dziewczyn pijących zioła o. Sroki, czy należy je pić przez cały cykl, czy w przypadku ciąży nie zaszkodzą??

reklama
Leemonca ziółka pijesz przez cały cykl. Odstawiasz dopiero w momencie jak zobaczysz dwie kreseczki:) Zaszkodzić nie powinny :) Życzę II i trzymam kciuki:)

Ja dziś zauważyłam płodny śluz (w mojej ocenie) i z przyjemnością z tego faktu skorzystałam :-)
Nie denerwujcie się dziewczyny - jak to łatwo powiedzieć - zróbcie dla siebie coś przyjemnego, może ciepła kąpiel z maseczką na twarzy? Ja jak zrobię coś dla siebie, od razu lepiej się czuję :)
Malusiolka już Ci wcześniej miałam to pisać, że podziwiam Cię bardzo, że masz dwie małe córeczki i jeszcze o trzecie się starasz! W obecnych czasach to jednak rzadkość.

paulinka88 - dzięki,

lamorela - prześledziłam ostatnie strony z forum i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki. Myślę, że powinnaś udać się na badanie bety - to powinno upewnić Cię w tym, że, uwaga -PRAWDOPODOBNIE JESTEŚ W CIĄŻY. Trzymam kciuki &&&&&

reklama
Do góry