reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Witam po dłuższej przerwie, urlop, i powrót do pracy sprawiły, że trochu mnie nie było - tęsknił ktoś ?????:-p
jest nas tak wiele, tak dużo się dzieje na forum, że nie jestem w stanie nadrobić.

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym - jest nas coraz więcej, więc i coraz więcej fluidów krąży po forum:-D
Za wszystkie w czasie okołoowulacyjnym trzymam kciuki &&&&&&&&&, a wszystkim oczekującym na testowanie, życzę cierpliwości i oczywiście pozytywnego wyniku testu

Ja aktualnie jestem w 23dc, 7 dpo, mam kilka innych niż zwykle objawów, od dwóch dni (.)(.) bolą mnie jak cholera, mam wrażenie, że są gorące i zaraz mi wybuchną, i mam nieprzemijające uczucie wilgoci, mam nerwy i wszystko mnie drażni, tempka z tendencją rosnącą...

ale..... jestem spokojna, nie nakręcam się - co ma być to będzie.

Mam pytanie do dziewczyn pijących zioła o. Sroki, czy należy je pić przez cały cykl, czy w przypadku ciąży nie zaszkodzą??

reklama
Leemonca ziółka pijesz przez cały cykl. Odstawiasz dopiero w momencie jak zobaczysz dwie kreseczki:) Zaszkodzić nie powinny :) Życzę II i trzymam kciuki:)

Ja dziś zauważyłam płodny śluz (w mojej ocenie) i z przyjemnością z tego faktu skorzystałam :-)
Nie denerwujcie się dziewczyny - jak to łatwo powiedzieć - zróbcie dla siebie coś przyjemnego, może ciepła kąpiel z maseczką na twarzy? Ja jak zrobię coś dla siebie, od razu lepiej się czuję :)
Malusiolka już Ci wcześniej miałam to pisać, że podziwiam Cię bardzo, że masz dwie małe córeczki i jeszcze o trzecie się starasz! W obecnych czasach to jednak rzadkość.

paulinka88 - dzięki,

lamorela - prześledziłam ostatnie strony z forum i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki. Myślę, że powinnaś udać się na badanie bety - to powinno upewnić Cię w tym, że, uwaga -PRAWDOPODOBNIE JESTEŚ W CIĄŻY. Trzymam kciuki &&&&&

reklama
Do góry