reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Poziomka tulę mocno.. silna babka jesteś :tak: :*

Straciatella :szok: mnoga ciąża jak nic! Gratuluję :*

Blue tulę..

przytulam wszystkie dziewczyny z I kreską i testującym życzę II kresek!! :*

ja ostatnio jestem senna, wczoraj w pracy myślałam, że nie wydole a tu jeszcze tyle do testu :-);-)

bluecaat przykro mi :-( zobacz ile nas tu jest na wrzesien, napewno wiekszosc we wrzesniu zaciazy i &&&&&& zebys Ty byla jedna z nich!

Piaska a bralas cos, jakies ziolka, ktore moglyby zlagodzic @?

benefica mi kazala zbadac tarczyce w pierwszej polowie, a w drugiej progesteron i prolaktyne, ale piaska Ci pewnie lepiej odpowie.

ewka o nie! u Ciebie tez @?! cos kiepsko ostatnio, dobrze ze chociaz stazi polepszyla statystyke. ja tak jak paulinka bym spojrzala na faze lutealna, wiesz kiedy mialas owu?

Dzień doberek :-)

Ahh ale mam atrakcje od rana.. ja to jestem jak taka Bridget Jones... Wstałam za późno..
zebrałam młodego, mąż zabrał go dziś do teściowej.. A ja..
Stwierdziłam, że moje włosy są troche tłuste (choć myte wczoraj rano), ale wiedziałam że nie mam czasu na ich mycie i suszenie. Więc nałożyłam troche szamponu na czubek głowy, wymyłam i spłukałam..
efekt jest taki, że górna warstwa włosów cała mokra.
Ubrałam się, ledwo pomalowałam..
No ale co z włosami?
Włączyłam w aucie nawiew - wszystkie otworki skierowane na mnie, waliły gorącym powietrzem po pyszczku..
Dojechałam do pracy z mokrymi włosami i wypiekami na policzkach jakbym sie burakiem wysmarowała :szok::szok:

Teraz siedze.. włosy lekko spięte... i zastanawiam sie co mam na głowie...
A tam jeszcze piana!!!! :szok::szok:

Myy Goood...

:cool2:

blue
- bardzo mi przykro, robiłaś bete w lab? Ile ci wyszło? poniżej 5??

Poziomk@ - tulę mocno :tak:

Cała reszta, dzień doberek baby!!!! :happy2:

Dzień Doberek dziewczyny. Za staraczki, które mają szansę jeszcze w tym miesiącu - &&&&&&&

I mam przeczucie, że we wrześniu nam się uda!!!!:):) i będzie dużo II :)

Straciatella Ty to agentka jesteś, lepsza niż Jones:)

Wczoraj z mężem oglądamy tv wieczorem, ja już byłam padnięta oczy mi się zamykały a mój mąż nagle - chodź do łóżka idziemy dzidzie robić:) hehe

Dziewczyny jak myślicie - dla lepszego efektu przytulać się codziennie czy dać odpocząć żeby plemniki się nazbierały:) Chociaż wydaje mi się, że u mojego to nie mają szans się skończyć:)

Miłego Dnia!!!

Suselku, po drugim poronieniu miałam zabieg, czekaliśmy 3 miesiące i jak zaczęliśmy się starać, to udało się już w 2. cyklu. Będzie dobrze!

Sciskam Dziewczynki z felernymi testami i @! Buziaki

susel - nie ziółka, tylko progesteron w kremie. Można bardzo dobry, naturalny kupić na Allegro. Tak gdzieś 5-7 dni przed planowaną @ smaruje się trochę po udach, albo ramionach. Dzięki temu uzupełniasz niedobory i ani piersi nie bolą, ani @ nie są bolesne. A miałam strasznie bolesne, że normalne leki przeciwbólowe nie pomagały i kiedyś kolega dał mi środek dla chorych na raka przeciwbólowy i dopiero on trochę złagodził. A przez prawie 3 lata się z tym zmagałam, łaziłam po lekarzach i każdy ręce rozkładał. Dopiero dietetyk mi powiedziała, czemu tak jest i od pierwszego zastosowania mnie pomogło. Jak chcesz, na priva mogę link do leku przesłać.

benfica - niestety nie bardzo wiem, bo u mnie cykle sa bardzo regularne. To chyba dopiero trzecie zaburzenie w moim życiu. Ale podejrzewam, że ja bym zrobiła tarczycowe, progesteron, estradiol, testosteron, prolaktynę. I to najpierw w 3-cim dniu cyklu, a potem w 12-stym, a potem 6 dni przed spodziewaną @.

Straciatella - dobrym patentem jest tzw. suchy szampon. Ja jak nieraz stwierdzam, że mi się włosy przetłuściły, a np. zaspałam i nie zdążę wziąć prysznica, to sobie pryskam i wyglądają extra. Nieraz lepiej, niż po myciu.

Ostatnia edycja:
Benfica ja bym Ci radziła zrobić progesteron tyko jego się robi w 26 dc a Ty chyba daleko za tym dniem jestes.
Straciatella haha dobre :)

A ja dalej mam plamienie, dziś 18 dc nie sądze by było to plamienie z powodu owulacji, bo nigdy tak nie miewałam i nie mam śluzu płodnego. Czyżby to @ ? :/
Kiedyś brałam 4 lata tabletki, wtedy chyba myślałam, że zajść w ciąże to nic prostszego teraz wiem, że wręcz przeciwnie :/

reklama
wiikki - też tak myślałam. Byłam przekonana, że jak odstawiłam tabletki to jestem w ciąży po pierwszych przytulankach. Gdybym wiedziała, że to będzie takie trudne, to bym tyle lat się tabletkami nie truła.

Do góry