reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

benefica no o tym akurat cos wiem bo doswiadczylam cyklu 47dniowego... wtedy w 35dc mnie wyslala gin na prolaktyne i TSH, ale przy takim dziwnym cyklu to i tak lepiej pozniej powtorzyc, chociaz teraz tez bym zrobila.
Straciatella no wspaniala historia na poprawienie humoru ;-) chcialabym Cie teraz zobaczyc! i w ogole jak czytam Twoje posty to zaluje ze nie mozna nacisnac "lubie to!" :-D

Grzanka to akurat temat ktory byl wielokrotnie poruszany na forum i zdania byly dosc podzielone z tego co pamietam, wiec ja zdecydowalam sie wyposrodkowac i tak probuje zeby przytulanki byly mniej wiecej co 2 dni.

Poziomk@ a teraz sie sama oczyscilas? ja ide za kilka dni sprawdzic co i jak...
Piaska no to w sumie mogla to byc @...:dry: ale mogla i nie byc :-p wiec czekamy co gin Ci powie... a gdzie mozna ten szampon dostac?

reklama
Wiecie co sobie wyliczyłam. Że jakby te moje plamienia okazały się, że były @, to teraz mam dni płodne... No a ja zero przytulanek, bo chodzę ogólnie wkurzona. Dobrze, że do tego gina idę bo już świruję na maxa!:wściekła/y:

susel - kupuję w Rossmanie. Są różne i wszystkie w sumie OK. Ale najlepiej mi się sprawdza Syos.

susel moja faza lutealna wynosi średnio 12dni, czyli mieści się w normie.

Jadę dziś odebrać wyniki (OB, morfologie i coś tam jeszcze) do mojego lekarza rodzinnego i się tak zastanawiam czy nie pogadać z doktorkiem na ten temat? Fakt, że to lekarz rodzinny, ale kiedyś mi powiedział, że jak będziemy chcieli mieć 2 dziecko to mam przynieść swoje wykresy i zobaczymy co się tam dzieje. Czy taki rodzinny lekarz może dać mi skierowanie na takie badania? Myślałam o tarczycy, prolaktynie i progesteronie?

Jak myślicie?

reklama
Ooo a mnie mdli od samego rana.. i napiernicza martwy rzekomo zab..:/

Myslicie, ze jesli mi go robil lekarz w marcu to mam szanse sie dobijac o cos ,ze spartolil>?- dalam za to leczenie 500 zl mialo nie bole bo kanalowe zrobione a tu psikus!!!

podobno kanalowe w ciazy jest za free wiecie cos o tym?? jesli tak to poczekam na potwierdzenie ciazy i nich robia na nfz - kolejne 500zl nie usmiecha mi sie dawac zlodziejom;(

Do góry