reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benefica no o tym akurat cos wiem bo doswiadczylam cyklu 47dniowego... wtedy w 35dc mnie wyslala gin na prolaktyne i TSH, ale przy takim dziwnym cyklu to i tak lepiej pozniej powtorzyc, chociaz teraz tez bym zrobila.
Straciatella no wspaniala historia na poprawienie humoru ;-) chcialabym Cie teraz zobaczyc! i w ogole jak czytam Twoje posty to zaluje ze nie mozna nacisnac "lubie to!" :-D

Grzanka to akurat temat ktory byl wielokrotnie poruszany na forum i zdania byly dosc podzielone z tego co pamietam, wiec ja zdecydowalam sie wyposrodkowac i tak probuje zeby przytulanki byly mniej wiecej co 2 dni.

Poziomk@ a teraz sie sama oczyscilas? ja ide za kilka dni sprawdzic co i jak...
Piaska no to w sumie mogla to byc @...:dry: ale mogla i nie byc :-p wiec czekamy co gin Ci powie... a gdzie mozna ten szampon dostac?

reklama
Wiecie co sobie wyliczyłam. Że jakby te moje plamienia okazały się, że były @, to teraz mam dni płodne... No a ja zero przytulanek, bo chodzę ogólnie wkurzona. Dobrze, że do tego gina idę bo już świruję na maxa!:wściekła/y:

susel - kupuję w Rossmanie. Są różne i wszystkie w sumie OK. Ale najlepiej mi się sprawdza Syos.

susel moja faza lutealna wynosi średnio 12dni, czyli mieści się w normie.

Jadę dziś odebrać wyniki (OB, morfologie i coś tam jeszcze) do mojego lekarza rodzinnego i się tak zastanawiam czy nie pogadać z doktorkiem na ten temat? Fakt, że to lekarz rodzinny, ale kiedyś mi powiedział, że jak będziemy chcieli mieć 2 dziecko to mam przynieść swoje wykresy i zobaczymy co się tam dzieje. Czy taki rodzinny lekarz może dać mi skierowanie na takie badania? Myślałam o tarczycy, prolaktynie i progesteronie?

Jak myślicie?

reklama
Ooo a mnie mdli od samego rana.. i napiernicza martwy rzekomo zab..:/

Myslicie, ze jesli mi go robil lekarz w marcu to mam szanse sie dobijac o cos ,ze spartolil>?- dalam za to leczenie 500 zl mialo nie bole bo kanalowe zrobione a tu psikus!!!

podobno kanalowe w ciazy jest za free wiecie cos o tym?? jesli tak to poczekam na potwierdzenie ciazy i nich robia na nfz - kolejne 500zl nie usmiecha mi sie dawac zlodziejom;(

Do góry