reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Poziomka tulę mocno.. silna babka jesteś :tak: :*

Straciatella :szok: mnoga ciąża jak nic! Gratuluję :*

Blue tulę..

przytulam wszystkie dziewczyny z I kreską i testującym życzę II kresek!! :*

ja ostatnio jestem senna, wczoraj w pracy myślałam, że nie wydole a tu jeszcze tyle do testu :-);-)

bluecaat przykro mi :-( zobacz ile nas tu jest na wrzesien, napewno wiekszosc we wrzesniu zaciazy i &&&&&& zebys Ty byla jedna z nich!

Piaska a bralas cos, jakies ziolka, ktore moglyby zlagodzic @?

benefica mi kazala zbadac tarczyce w pierwszej polowie, a w drugiej progesteron i prolaktyne, ale piaska Ci pewnie lepiej odpowie.

ewka o nie! u Ciebie tez @?! cos kiepsko ostatnio, dobrze ze chociaz stazi polepszyla statystyke. ja tak jak paulinka bym spojrzala na faze lutealna, wiesz kiedy mialas owu?

Dzień doberek :-)

Ahh ale mam atrakcje od rana.. ja to jestem jak taka Bridget Jones... Wstałam za późno..
zebrałam młodego, mąż zabrał go dziś do teściowej.. A ja..
Stwierdziłam, że moje włosy są troche tłuste (choć myte wczoraj rano), ale wiedziałam że nie mam czasu na ich mycie i suszenie. Więc nałożyłam troche szamponu na czubek głowy, wymyłam i spłukałam..
efekt jest taki, że górna warstwa włosów cała mokra.
Ubrałam się, ledwo pomalowałam..
No ale co z włosami?
Włączyłam w aucie nawiew - wszystkie otworki skierowane na mnie, waliły gorącym powietrzem po pyszczku..
Dojechałam do pracy z mokrymi włosami i wypiekami na policzkach jakbym sie burakiem wysmarowała :szok::szok:

Teraz siedze.. włosy lekko spięte... i zastanawiam sie co mam na głowie...
A tam jeszcze piana!!!! :szok::szok:

Myy Goood...

:cool2:

blue
- bardzo mi przykro, robiłaś bete w lab? Ile ci wyszło? poniżej 5??

Poziomk@ - tulę mocno :tak:

Cała reszta, dzień doberek baby!!!! :happy2:

Dzień Doberek dziewczyny. Za staraczki, które mają szansę jeszcze w tym miesiącu - &&&&&&&

I mam przeczucie, że we wrześniu nam się uda!!!!:):) i będzie dużo II :)

Straciatella Ty to agentka jesteś, lepsza niż Jones:)

Wczoraj z mężem oglądamy tv wieczorem, ja już byłam padnięta oczy mi się zamykały a mój mąż nagle - chodź do łóżka idziemy dzidzie robić:) hehe

Dziewczyny jak myślicie - dla lepszego efektu przytulać się codziennie czy dać odpocząć żeby plemniki się nazbierały:) Chociaż wydaje mi się, że u mojego to nie mają szans się skończyć:)

Miłego Dnia!!!

Suselku, po drugim poronieniu miałam zabieg, czekaliśmy 3 miesiące i jak zaczęliśmy się starać, to udało się już w 2. cyklu. Będzie dobrze!

Sciskam Dziewczynki z felernymi testami i @! Buziaki

susel - nie ziółka, tylko progesteron w kremie. Można bardzo dobry, naturalny kupić na Allegro. Tak gdzieś 5-7 dni przed planowaną @ smaruje się trochę po udach, albo ramionach. Dzięki temu uzupełniasz niedobory i ani piersi nie bolą, ani @ nie są bolesne. A miałam strasznie bolesne, że normalne leki przeciwbólowe nie pomagały i kiedyś kolega dał mi środek dla chorych na raka przeciwbólowy i dopiero on trochę złagodził. A przez prawie 3 lata się z tym zmagałam, łaziłam po lekarzach i każdy ręce rozkładał. Dopiero dietetyk mi powiedziała, czemu tak jest i od pierwszego zastosowania mnie pomogło. Jak chcesz, na priva mogę link do leku przesłać.

benfica - niestety nie bardzo wiem, bo u mnie cykle sa bardzo regularne. To chyba dopiero trzecie zaburzenie w moim życiu. Ale podejrzewam, że ja bym zrobiła tarczycowe, progesteron, estradiol, testosteron, prolaktynę. I to najpierw w 3-cim dniu cyklu, a potem w 12-stym, a potem 6 dni przed spodziewaną @.

Straciatella - dobrym patentem jest tzw. suchy szampon. Ja jak nieraz stwierdzam, że mi się włosy przetłuściły, a np. zaspałam i nie zdążę wziąć prysznica, to sobie pryskam i wyglądają extra. Nieraz lepiej, niż po myciu.

Ostatnia edycja:
Benfica ja bym Ci radziła zrobić progesteron tyko jego się robi w 26 dc a Ty chyba daleko za tym dniem jestes.
Straciatella haha dobre :)

A ja dalej mam plamienie, dziś 18 dc nie sądze by było to plamienie z powodu owulacji, bo nigdy tak nie miewałam i nie mam śluzu płodnego. Czyżby to @ ? :/
Kiedyś brałam 4 lata tabletki, wtedy chyba myślałam, że zajść w ciąże to nic prostszego teraz wiem, że wręcz przeciwnie :/

reklama
wiikki - też tak myślałam. Byłam przekonana, że jak odstawiłam tabletki to jestem w ciąży po pierwszych przytulankach. Gdybym wiedziała, że to będzie takie trudne, to bym tyle lat się tabletkami nie truła.

Do góry