reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Aśku no nasikałam zrobiło sie to okienko kontrolne całe rózowe a potem nic............patrzyłam na date przydanosci i jest ok;....mam w nosie testy

Aśku zapomniałam Cię przywitać, teraz nadrabiam: witam serdecznie ;-)

aureolcia pewnie, co za pytanie! skąd masz taki avatarek? Już kilka takich widziałam, podobnych, różnią się tylko szczegółami twarzy, ale ogólnie to ten sam schemat. tu na forum jest jakiś wybór czy gdzieś indziej? głupie pytanie pewnie ;-)

Wróciłam z wizyty owulacja była z prawego jajnika potwierdzone gin robił usg ginekologiczne nie położnicze, żeby lepiej macice było widac mówił, że widać plamke gdzie będzie pcherzyk jest taka ciut plameczka ja miałam późna owu więc mam nadzieje że to przez to za dwa tygodnie wizyta Boże,żeby wszystko było dobrze.
Mówił, żebym raczej ograniczała nospe.'

Stazi gratulacje betki :)

Straciatella jego przyjaciel :)wysoką masz tą bete naprawde moj gin mowi,że przy becie 1500 juz duzo duzo widac na usg kurcze ja tak ie bać zaczynam tej mojej bety:(

Piaska hmm ciekawe co tam gin zobaczy...

Kurcze jak tak patrze na te przyrosty bety to mnie sie chce dosłownie płakać czemu niektórym zybko przyrasta innym wolno czy to znaczy , że ciąża słaba?
Kurcze tylko rozmyślam i się denerwuje pewnie jakbym się na tym nie znała nie czytała vbyłoby inaczej.

Aśku zapomniałam Cię przywitać, teraz nadrabiam: witam serdecznie ;-)

aureolcia pewnie, co za pytanie! skąd masz taki avatarek? Już kilka takich widziałam, podobnych, różnią się tylko szczegółami twarzy, ale ogólnie to ten sam schemat. tu na forum jest jakiś wybór czy gdzieś indziej? głupie pytanie pewnie ;-)
tutaj go sobie zrobiłam

dziewczyny termin najbliższego okresu to wtorek 3 września, czy zrobienie testu w piątek 30 sierpnia ma sens czy to za wcześnie?

dziewczyny termin najbliższego okresu to wtorek 3 września, czy zrobienie testu w piątek 30 sierpnia ma sens czy to za wcześnie?
O, mamy ten sam termin @ :blink: Sama nie wiem, w sporadycznych przypadkach na te 4 dni przed @ pokazują się już II. Ja z głupizny, a w sumie uspokojenia siebie, testuje sobie codziennie i pewno jutro też zatestuję. A co tam. Ponoć głupich nie sieją :-p

Witam nowe koleżanki!!

O, mamy ten sam termin @ :blink: Sama nie wiem, w sporadycznych przypadkach na te 4 dni przed @ pokazują się już II. Ja z głupizny, a w sumie uspokojenia siebie, testuje sobie codziennie i pewno jutro też zatestuję. A co tam. Ponoć głupich nie sieją :-p

Witam nowe koleżanki!!
ja to w sumie średnio liczę na dwie kreski ale idę w piątek na babską imprezę i nie wiem na ile mogę sobie pozwolić :-p

owu chyba miałam we wtorek 20 albo w środę 21 a w niedzielę 18 było ostatnie przytulanko bo mąż wyjechał do niemiec i wrócił dopiero w piątek więc nie wiem czy coś z tego będzie :baffled:

reklama
Witam wszystkie Staraczki bardzo serdecznie :)
Bardzo chciałabym dołączyć do Was.
W tym miesiącu ruszyła machina i poczyniliśmy wraz z narzeczonym starania.

Od jakiegoś czasu Was podczytuję, wszystkim zaciążonym gratuluję!!!

Znam przepis na dzidziusia, przkazywany z dziada pradziada:
2 jajka, 4 kolana, ucierać do rana, aż sie zrobi piana. Następnie odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy :-D

Nie zawsze przepis wychodzi za pierwszym razem, ale w końcu na pewno każdej się uda :)

Moja @ ma nadejść 1.09.
(Ta wredota dziewczyny jest gorsza od terrorysty. Z terrorystą można chociaż negocjować ... )

Do góry