reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
No ale się Tu dzieje WOW !!!
Świeżynki fasolkowe czekamy na betki i będziemy GRATULOWAĆ !!!:-D

Ja dzisiaj mam koszmarny dzień...czuję się do doopy !!!
Byłam z Młodą u dentysty...skasowała prawie 300 zł...za dwie małe plombki i 4 laki .... szok !!! A mama mówiła żeby się uczyć na stomatologa...to mnie się nie chciało :-(

Kupiłam Castagnus,Oeparol i od jutra łykam twardo...tylko nie wiem czy to można tak od razu zażywać czy dopiero po @
A @ przylezie na pewno...bo w ciąży niestety nie jestem :no: a brzuch boli coraz bardziej

Żegnam się z Wami kochanieńkie....idę lulać...do jutra

KOLOROWYCH SNÓW !!!

Poziomka dlatego będę brała co drugi dzień cwiartke tak jak brałam a na wizycie się dowiem mam nadzieje ze będzie dobrze lekarz mnie zapewnial ze to bardzo malutko.A na co go brałaś? Widziałam, że założyliście z Straciatella majówki kurcze ciężko trochę wejść :-(

Ostatnia edycja:
tutaj fajnie są te miesiące podzielone dla ciężarówek, ale jeszcze żaden administrator nie założył takiego głównego pod-forum Maj 2014 (na razie kończy się na kwiecien 2014, w sumie dosyć wcześnie jest), żebyśmy mogły się tam wcisnąć jako majówki. Dlatego tak wypycham tamten wątek, żeby był widoczny w razie czego. Później już będzie łatwo znaleźć ;-)

Dziewczęta gratuluje wam fasolek, trzymam kciuki za testujące!!!:-)

co tu sie dzieje! istne rewolucje:-) nie nadaże po 13h pracy:-p dziewczyny chyba ten sezon na choroby sie zaczyna, ja tez sie obudziłam z katarem:no:

ja cos czuje ze ide na wrzesien niestety, dzisiaj mialam jednorazowe plamienie, podejrzewam ze do jutra sie rozkręci na @@:(

buziaczki:-)

Dorcia mieć 300 zł za jedną wizytę... takim się powodzi ;-)

madziulka póki nie jesteś pewna, że to @, to jest nadzieja! &&&&&&

spakowałam się na zlot w szoku jestem ze mam tak mało ciuchów :p
nooo jutro może być ostatnia wyprawa motocyklem i mam nadzieje, ze tak bedzie w związku z moim zafasolkowaniem

A zawsze chcialam byc lekarzem, kurde to jest jednak oplacalny biznes:):)

Poziomeczko dziekuje ci bardzo za pocieszenie, ale w zeszlym miesiacu tez mialam takie plamienie przed okresem,jakby bladoróżowe , za dwa dni juz brazowe i normalny okres:wściekła/y:

reklama
Dziewczyny czy wy cały czas czuje cie objawy bo ja to jakoś się mało czuje ciążowo:-(Czułam bole @ klucie jajnika i piersi to bardziej przy dotyku

Do góry