reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki!
Jeszcze dwa dni i sie okaże czy się udało czy nie.Jak narazie,to bolą mnie piersi tak jak przed okresem i mam caly czas wzdety i duży brzuch.Mam nadzieje,że nie dostane tej wstrętnej @.
Tak wogóle,to nie za dobrze się czuje,bo jakiś wirus panuje i mam strasznie nos zawalony,troche gardło i cięzką glowe.Normalnie to bym wzieła szybko leki i by przeszło a w tym wypadku to się boję,bo nie wiem czy jestem w ciąży,czy nie.Dzisiaj poszlam do apteki i kupowałam sół fizjologiczną do nosa i tabletki do ssania i pytam sie pani,czy moge je brać w ciązy a ona sie tak dziwnie nachyliła i popatrzyła na mój brzuch,że nic nie widać hi.Jak byłam też w pracy,to przyszła do nas do domu znajoma,bo robiła nam troche zakupów w polsce i miedzyinnymi kupila mi dwa testy ciążowe i moje córki je zobaczyły i zaraz do mnie napisały,czy to dla mnie i czy dzisiaj usłyszą dobrą wiadomość,że będa miały braciszka hehe.Narazie je sciemniłam,że to nie dlamnie.Jak będe pewna,że jestem w ciązy to im dopiero powiem.Trochę mnie korci,żeby już zrobić test ale poczekam chyba jeszcze na okres.
Pozdrawiam was gorąco.

reklama
No i po wizycie...

Naczekałam się 3 godz :szok: już od samego czekania można było urodzić :szok: a do tego tyle ciężarówek, że hej :tak: niestety ja nie dołączyłam do grona, ciąży nie ma...:baffled: ale w sumie to czułam... wg badania dowcipnego wszystko jest ok, nie dostałam nic na wywołanie @, bo te kilka dni spóźnienia to podobno nic. Pobrał mi tylko cyto i dostałam skierowanie na usg narządów rodnych. Najgorsze teraz będzie oczekiwanie na @... :ninja2::ninja2:

Postanowiliśmy z A, że zaczynam mierzyć temp, bo tego nie robiłam. Może da nam to jakiś pogląd :happy: i w związku z tym pytanko - jaki termometr polecacie? Ja kiedyś miałam elektroniczny, bo swego czasu robiłam pomiary, ale to było dawno a termometr był badziewny :sorry2:

Przydołował mnie dzisiejszy dzień, ale nic tam - jutro będzie nowy, a jak @ przyjdzie, to będę skakać pod sufit :szok: wtedy może załapię się na koniec maja przy dobrym układzie gwiazd ;-)

perelka, bluecaat trzymam za Was kciuki &&& i po cichu gratuluję :happy: no i oczywiście zazdroszczę :happy:

a Ty straciatella hoduj tam porządnie te bliźnięta lub trojaczki, bo kolejka będzie długa :rofl2:

maja35 u niektórych osób ciąża właśnie zaczyna się przeziębieniem:) słyszałam już kilka takich przypadków:) trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&

aaaaaaaaaaaa jak tu nie zwajować....szyję i nagle czuje ZGAGA masakra jakaś....jak tu nie myśleć? cyce mi sie pełne robią wzdęty brzuch i paskudna zgaga .....w poprzedniej ciazy 4mieciące wymiotowałam do 5 miesiąca chucłam 13kg :tak: ale potem szybko nadrobiłam (ja chudłam dzisia rosła)
nienawidze zgagi ale jak ma być to zgzga ciązowa to przezyję ;)

zgaga to takie pieczenie w przełyku, gryzie piecze. Paskudnie niemiłe uczucie....własnie go doświadczam...od niedzieli to moja 4 zgaga :rofl2: ostatnią jaka miałam to ta na porodówce 5 lat temu....męczyła mnie paskuda cała ciąze

Benfica.... eh ;( cóż powiedzieć jedynie życzyć Ci owocnych i przyjemnych staranek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane :-) Ja tylko na chwilkę wpadłam...pochwalić się,że młoda już u babci,a my zaczynami fajny,leniwy i na pewno upojny weekend.:-) Trzymajcie kciuki za nasze wygibasy a'la Grey albo 3 nimfomanki na plaży nudystów na Costa Brava po 2 butelkach wina.:-D Buziaczki kochane,jutro na pewno do was zajrzę. I oczywiście trzymam za wszystkie kciuki!!! ;-)

Do góry