reklama
emalia82
Fanka BB :)
Witam was. Ja na razie dochodzę do siebie po wydarzeniach z ostatnich dni ( operacja babci). Dzięki Bogu wszystko się udało i jutro odbieramy babcię ze szpitala
Mam prośbę di dziewczyn które nie mają jeszcze wykresu żeby skorzystały z mojego linka. Będę wdzięczna. OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
Zafasolkowanym gratuluję a za wszystkie pozostałe trzymam mocno kciuki.
Mam prośbę di dziewczyn które nie mają jeszcze wykresu żeby skorzystały z mojego linka. Będę wdzięczna. OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
Zafasolkowanym gratuluję a za wszystkie pozostałe trzymam mocno kciuki.
Grzanka przegladalam wczesniejsze posty i zauwazylam ze pytalas o owu. ciezko stwierdzic czy wszystkie cykle mialam bez owu bo nie mierzylam tempki, ale od kiedy poszlam do gin to wyglada na to ze od marca owu sama sobie nie mogla poradzic. a jak gin wykryl ze owu nie ma to nie dawal Ci nic na pekanie pecherzykow?
centka jestes super ekstra kochana! przerzucalam te wczesniejsze posty, ktore przegapilam i znow sie wzruszylam jak zobaczylam jak mnie dopisalas do listy. dzieki!
hania co do problemow z endometrium to ja nie mam, ale moja kolezanka ma i podobno duzy wplyw na nie maja proteiny wiec sprawdz czy czasem nie potrzebujesz wiecej miesa, jajek i orzechow!
Straciatella duzo strasznie tego wiesiolka bralas! a jedna kapsulka to ile mg?
perelka gratulacje!! nie stresuj sie bo tylko bedziesz szkodzic, wrzuc nam wyniki bety, potem powtorz za dwa dni i spokojnie...
bluecaat Tobie tez juz gratuluje, ale tak jak dziewczyny radze powtorzyc bete.
benefica ja tez mam termometr Microlife i jak dla mnie jego glowna zaleta sa dwa miejsca po przecinku. kupilam na allegro.
centka jestes super ekstra kochana! przerzucalam te wczesniejsze posty, ktore przegapilam i znow sie wzruszylam jak zobaczylam jak mnie dopisalas do listy. dzieki!
hania co do problemow z endometrium to ja nie mam, ale moja kolezanka ma i podobno duzy wplyw na nie maja proteiny wiec sprawdz czy czasem nie potrzebujesz wiecej miesa, jajek i orzechow!
Straciatella duzo strasznie tego wiesiolka bralas! a jedna kapsulka to ile mg?
perelka gratulacje!! nie stresuj sie bo tylko bedziesz szkodzic, wrzuc nam wyniki bety, potem powtorz za dwa dni i spokojnie...
bluecaat Tobie tez juz gratuluje, ale tak jak dziewczyny radze powtorzyc bete.
benefica ja tez mam termometr Microlife i jak dla mnie jego glowna zaleta sa dwa miejsca po przecinku. kupilam na allegro.
witam wszystkie staraczki z rana miałam piękny sen śniło mi się, że urodziłam chłopca był taki malutki i taki piękny ech rozmarzyłam się czekając na @ lub jej brak można sfiksować..... Udanego dnia Kobitki ;-) Jeszcze tylko 8h w robocię i upragniony urlop z weekendami 16 dni laby
Ja też się witam
Dobrze, że już piątek ten tydzień mnie wykończył psychicznie
Niestety @ nadal brak jak wczoraj tak mnie wszystko ciągnęło, jakbym miała u gin na fotelu dostać @, tak dziś nic więc to chyba nerwowe ale nadal nie wiem, co jest grane i najgorsze jest to zawieszenie dopóki @ nie będzie. Dziś idę kupić termometr ;-)
Miłego dnia
Dobrze, że już piątek ten tydzień mnie wykończył psychicznie
Niestety @ nadal brak jak wczoraj tak mnie wszystko ciągnęło, jakbym miała u gin na fotelu dostać @, tak dziś nic więc to chyba nerwowe ale nadal nie wiem, co jest grane i najgorsze jest to zawieszenie dopóki @ nie będzie. Dziś idę kupić termometr ;-)
Miłego dnia
Hejka witam Piątkowo ;-) macie racje z tymi chorubskami. Coś ostatnio źle na nas pogoda wpływa. Ja po mojej anginie i oskrzelach teraz mam okropny kaszel i katar. Mój nos jest już tak poobdzierany i czerwony, że już nie wiem jak mam go wycierać żeby nie bolał . W środę spodziewam się @ i zaczynam nowy cykl starań . Szkoda mi trochę tego cyklu, ale cóż nic nie zrobię :-( no i oczywiście czasami sobie myślę, że może jakimś cudem owulka była wcześniej i może się udało... jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Ehh...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziewczyny
poszukuje Bromergonu do kupna - potrzebuje ok 20 tabletek. jesli ktos ma do odsprzedania - dajcie prosze znac na privie
serdeczne dzieki
poszukuje Bromergonu do kupna - potrzebuje ok 20 tabletek. jesli ktos ma do odsprzedania - dajcie prosze znac na privie
serdeczne dzieki
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Według ovuFriend termin miesiączki minął wczoraj, dziś z rana temp. 37,05 do niedzielnego testowania (lub sobotniego) jeszcze chwilka
Co do wpisywania temp. mnie uczono, że powinnaś wybrać godzinę o której zazwyczaj mierzysz. I jeżeli zdarza się tylko kilka dni gdy wstajesz inaczej to:
- gdy wstajesz godzinę wcześniej, do zmierzonej temp. dodajesz 0,1 stopień. (mam nadzieję, że dobrze tłumaczę) czyli jeśli było 36,6 to zapisujesz 36,7 i analogicznie dwie godziny to 0,2 więcej itd.
- gdy wstajesz godzinę później, to odejmujesz stopnie. Czyli np. masz 36,9 a zapisujesz 36,8
Tak mnie nauczono i tak stosuję. Sprawdza się
Co do wpisywania temp. mnie uczono, że powinnaś wybrać godzinę o której zazwyczaj mierzysz. I jeżeli zdarza się tylko kilka dni gdy wstajesz inaczej to:
- gdy wstajesz godzinę wcześniej, do zmierzonej temp. dodajesz 0,1 stopień. (mam nadzieję, że dobrze tłumaczę) czyli jeśli było 36,6 to zapisujesz 36,7 i analogicznie dwie godziny to 0,2 więcej itd.
- gdy wstajesz godzinę później, to odejmujesz stopnie. Czyli np. masz 36,9 a zapisujesz 36,8
Tak mnie nauczono i tak stosuję. Sprawdza się
reklama
Mimimoo
Fanka BB :)
Dzieeeeń dobry :-)
Wpadłam wam życzyć miłego i owocnego dnia ;-)
Centa dziękuje za dopisanie mnie do listy :-)
Emalia dobrze że z babcią już jest ok i operacja udała się :-)
Dziewczyny chorowitki dla was duuuuuuużo zdrówka co by nic nie stało na przeszkodzie do zafasolkowania.
Trzymam za nas wszystkie kciuki &&&&&&&&, chyba zaraz mi odpadna
Wpadłam wam życzyć miłego i owocnego dnia ;-)
Centa dziękuje za dopisanie mnie do listy :-)
Emalia dobrze że z babcią już jest ok i operacja udała się :-)
Dziewczyny chorowitki dla was duuuuuuużo zdrówka co by nic nie stało na przeszkodzie do zafasolkowania.
Trzymam za nas wszystkie kciuki &&&&&&&&, chyba zaraz mi odpadna