reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

KPe007 az tak to chyba gwalcic nie trzeba, mojego za bardzo zmuszac nie trzeba ;-)

Straciatella jakos sie trzymam, calkiem calkiem. juz wczoraj myslalam ze jest ok, ale zostalam na troche sama, nic nie robiac i emocje puscily, wiec najlepiej w towarzystwie i majac zajecie a wy mi w tym pomagacie:-) tylko caly czas sie zastanawiam co powinnam zrobic zeby nastepnym razem bylo inaczej... :baffled: a poza tym to bardzo mi sie podobaja Twoje suwaczki, w ogole cala sygnatura! a ile wiesiolka bralas?

black_tea a wiesz kiedy owu byla? mi wyszedl tydzien przed spodziewana @ tylko potem sie okazalo ze to owu jednak bylo wczesniej i @ tez powinna byc wczesniej.

reklama
Mar-chew ja też bym tak najbardziej chciała raczka, bo sama jestem spod tego znaku ;)

Piszecie o tym wiesiołku, a mi na ten temat nic do tej pory nie było wiadomo. Jeśli dostanę @ to lecę do apteki po wiesiołek :-D Rozmawiałam dziś z mamą i ciągle ten temat ciąż wraca. Oczywiście nie wie, że się staramy. Ale zmartwiła mnie mówiąc, że na pierwszą ciążę 3 lata czekali. Chyba nie powinnam się tym sugerować, bo w końcu każda kobieta jest inna, a i przecież w końcu trojga dzieci się dochowali ;)

No i dopisuję się do listy:
Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 66!!
Zaciążonych potwierdzonych: 9

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
Poziomk@ - termin @ 23.08 II

___

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????
Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
perelka - termin @ 22.08

Staraczki:

maja35 - termin @ 24.08
zosiasamosia - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Madzia&Lena - termin @ 25.08
madziulka291 - termin @ 25.08
martuskubus - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09

mamaTomeczka - termin @ 12.09
Grzankaa - termin @ 14.09
susel - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin@ 18.09

susel - Tego trzeba łykać sporo, więc ponoć nie opłaca się kupowanie wiesiołka w kapsułkach.
Ale ten w płynie był okropny i po dwóch cyklach stwierdziłam, że nic nie daje :-) A piłam uparcie każdego dnia do 15,16 dc
Ten "mój" wiesiołek jadłam tak: o 8 dwie tabletki, o 14 dwie tabletki i o 20 dwie tabletki ;-):-) Czyli w sumie 6 tabl. na dobe. Tfuu, nie tabletki tylko kapsułki :-D

A co do sygnatury dziękuję, dziękuję :zawstydzona/y:.. lubię mieć tam ładnie :zawstydzona/y: a te suwaczki z lilypie bardzo mi się podobają :-)

wow, nie było mnie kilka dni bo pojechałam do kumpeli do Wrocławia trochę się odstresować a tu takie niespodzianki!!!!!

mamaPrawnik, straciatella, poziomka, malina gratulację!!!!! super, że tak szybko Wam się udało!!!!

piaska co u Ciebie? testowałaś????

ja nie testowałam bo pojechałam do Wrocławia, tam imprezy do białego rana i nawet nie miałam głowy do testowania, wróciłam wczoraj a dziś przyszła @. :zawstydzona/y:

Trzy dni do okresu, od dwóch dni skurcze podbrzusza, bolesne i bardzo wrażliwe na dotyk piersi... Dziwne pomysły jedzeniowe :D
Ciekawe, czy tym razem się udało. Mam wielką ochotę zrobić test już dziś, ale wiem, że powinnam poczekać do dnia spodziewanej @... Oby nie nadeszła!!

reklama
Napisałam na innym forum do ginekolog w sprawie mojego dziwnego przyrostu AMH. Ciekawe co powie. Pokażę też te zaskakujące wyniki ginowi za tydzień. Ale coś mi się zdaje, że jednak w laboratorium coś się kopnęli. :baffled:

Do góry