reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
KPe007 tez marze o maju!;-) mam nadzieje ze dolaczymy do dziewczyn z innymi staraczkami;-)
Karola po co ona przyszla ehh 3 mam kciuki za nastepny cykl&&&&&&&
nana7ma
mozesz robic dzis mi wyszedl test 4 dni przed @ jesli sie niecierpliwisz;-)
Straciatella czuje ze beda blizniaki:p
Piaska ciekawe co Ci odpisze...??

Straciatella - no na to wygląda, ale dopytywałam się kobitki w sekretariacie i powiedziała mi, ze dzień wykonania i przechowywanie nie mają wpływu na wynik. No niby w necie czytam, że rzeczywiście nie powinno to mieć wpływu, ale cholera wie. Tylko rozumiem, jakby spadło, ale czemu wzrosło? Przerzuciłam już pół internetu i nie spotkałam się z takim przypadkiem.

Piaska - możesz zrobić to badanie w innym lab. Jeśli wyniki będą diametralnie różne, masz prawo żądać zwrotu pieniędzy od tego pierwszego laboratorium lub domagać się powtórzenia za free.

Ale ale wydać kolejny raz ponad 100 zł.. :baffled:

A co do poziomu AHM, to chyba powinnać sie martwić gdyby było za mało? Ah teraz czytam o tym i piszą o PCOS..

Hm...

http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=90&t=83320

Ostatnia edycja:
czy to moga byc objawy ciazy: - lekka zgaga -ciagle wzdecia - widoczne zylki na piersiach -czuje dziwne smaki -metaliczny posmak w ustach -zachcianki -czeste i to bardzo sikanie? mam nadzieje ze w niedziele @ nie przyjdzie

mychunia - mogą. Ale częste sikanie pojawia sie znacznie później i jest wynikiem nie zmian hormonalnych, a powiększającej się macicy, która uciska na pęcherz :-) Także z tym częstomoczem to tak ostrożnie.

Jeśli jesteś bardzo niecierpliwa, leć na betę. Wyniki już dla 3tc :tak:
Albo sobie siknij jutro - 2 dni przed @ powinno (choć nie musi) już coś pokazać (zależy od czasu owulacji)

Susel nie wiem kiedy owu kompletnie się w tym ginie nie umiem słuchać swego Dudek :( roztrzepana jestem

Ostatnia edycja:
Mychunia a u mnie w dwóch pierwszych ciążach częstomocz był właśnie na samym początku. Do tego stopnia, że testowałam o 4 rano bo już do kibelka nie mogłam wytrzymać.:tak:

Witam wszystkie kobietki!!!!!:-)

reklama
cześć Dziewczyny! jest godzina 13:30 a to mój pierwszy post dzisiaj :szok:
Cyntia ale wyszpiegowałaś, haha! to teraz daj znać, co w końcu powiedział :-D super, aż się sama uśmiecham

ale ogólnie to miałam taką niefajną sytuację w pracy :crazy: pisałam już, że pracuje w komisie z artykułami dziecięcymi. No i od początku sierpnia już przyjmuję ubranka jesienne i zimowe, bo lato się kończy a mamy już się oglądają za cieplejszymi. Dbam o dobrą opinię mojego komisu i przyjmuje to, co sama bym kupiła jakbym miała pieniądze i taką potrzebę. A dzisiaj przychodzi babeczka, no musze napisać.. odwalona jak na disco, wyperfumowana, że jeszcze czuję i z tekstem "kochana, mam tu ubranka do sprzedania, hihihihihi" ten śmiech zabójczy :baffled: okej, oglądam.. no i już przy pierwszej rzeczy mnie odrzuciło. No nie powiem, bo czasem wezmę spodnie, które się lekko strzępią albo ostatnio sprzedałam taką super kurteczkę, ale jej wadą był zepsuty suwak przy jednej z kieszeni. Stwierdziłam, że to aż tak nie będzie przeszkadzało i poszła. A ta mi tu przynosi spodnie z wytartymi kolanami, bez guzików.. bluzki poplamione marchewką czy czymś innym pomarańczowym .. w dodatku nawet nie pokusiła się o wypranie. Powiedziałam, że nie przyjmę. A ta jeszcze z krzykiem .. że ona się poświęca, że przychodzi, że chce oddać innym, nawet za darmo albo za 1 zł i tak gadała dobrą chwilę :angry: stanowczo powiedziałam, że nie przyjmę i koniec. Wrrrrr

Do góry