reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
hej babeczki
ufff nie wiem w co ręce włożyć jutro jedziemy nad wodę na weekend ,a ja jeszcze w proszku latałam po mieście i robiłam zakupy
doczytałam Was ja z mężem poszalałam jak mnie jajnik bolał na owulację ale kiedy ona była dokładnie nie wiem dlatego na razie nie myślę o tym zresztą nie mam na to czasu ostatnio bo ciągle ktoś i coś ;)

Moj maz sie na mnie wczoraj lekko obrazil:-D bo seksimy sie pelna para a mnie glupawka strzelila i 40 minut sie rechotalam. Normalnie zalewalam sie lzami ze smiechu a on bedny nie wiedzial o co chodzi. Powiem wam, ze mnie to juz wszystko przerasta i chyba na dekiel dostaje. Zero spontanicznosci, tylko ciezka orka na ugorze.I walna jeszce teksta, ze o dzieciach to powinnismy pomyslec pare lat wczesniej:baffled:, najlepiej bedac w nazeczenstwie po prostu "wpasc":rolleyes2:. No ale jak tu mozna wpasc dziewczyny, no jak!!!!!:-D
Oj Ty, Śmieszko Ty!!
No ja z pierwszą ciążą wpadłam. I nie pytajcie kiedy, bo nie wiem :rofl2: Na pewno w dni teoretycznie niepłodne (1. albo zaraz po okresie, gdy mieliśmy stosunek przerywany i to obstawiał lekarz, 2. albo w drugiej połowie cyklu, przed miesiączką) :-D

Witajcie staraczki i zafasolkowane. U mnie tempka się rozleniwiła. Już psioczę, że to przez Castagnus. Ale za to Castagnus zadziałał na moje cycuchy! 17 dc, a mnie nie bolą! Toć to szok! Może jednak nie miałam owu, a może była wcześniej i wykres tego nie pokazuje (w 12 dc miałam smużkę krewki, a ta często towarzyszy mi w okresie owulacji). Albo źle tempkę mierzę, może jednak za krótko. Nic tylko czekać do terminu @.

Ale Wam coś zdradzę!! Wlazłam na chwilę na lapka mojego Lubego, a tam w Google wpisał "zaręczyny co powiedzieć"!! Musiałam wyjść szybko z domu, bo tak się uśmiechałam po tym i nie mogłam przestać, że bałam się, że się zorientuje, że to podpatrzyłam :-D:-D

Grzankaa - te zioła to gotowy miks :tak:
A jeśli chodzi o wiesiołka, ja jadłam kapsułki. Polecam. Wcześniej miałam wiesiołka w płynie, inne kapsułki.. i dopiero po tych coś zaczęło się dziać.

A wiesiołka bierzesz teoretycznie do około połowy cyklu. Nic się nie stanie, jeśli będzie brać np. do 18, 20 dc.
Ja brałam do 10 dc bo mi zabrakło :-)

reklama
Hej :blink:
U mnie wszystko bz. Czekam i czekam, ale powoli godzę się z tym, że nic z tego nie będzie, więc myśląc o kolejnym cyklu, chcę się poradzić. Jaki konkretnie wiesiołek łykacie??? Taki w kapsułkach??

Wydaje mi się, że te zioła gotowe, już wymieszane strasznie drogo wychodzą. Ja poszłam z karteczką do sklepu Herbapolu i za niecałe 70zł miałam wszystkiego po kokardy, cały wielki pojemnik!! Tyle że ja piłam zioła o.Klimuszki, chyba ciut inny skład mają :blink: i trzeba je pić 3-4x dziennie

susel cieszę się, że jesteś spowrotem. Masz rację, nigdy nie można się poddawać.

Miłego dnia wszystkim!!

edit. O dzięki straciatella rozejrzę się za tymi kapsułkami

Do góry