reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
hej babeczki
ufff nie wiem w co ręce włożyć jutro jedziemy nad wodę na weekend ,a ja jeszcze w proszku latałam po mieście i robiłam zakupy
doczytałam Was ja z mężem poszalałam jak mnie jajnik bolał na owulację ale kiedy ona była dokładnie nie wiem dlatego na razie nie myślę o tym zresztą nie mam na to czasu ostatnio bo ciągle ktoś i coś ;)

Moj maz sie na mnie wczoraj lekko obrazil:-D bo seksimy sie pelna para a mnie glupawka strzelila i 40 minut sie rechotalam. Normalnie zalewalam sie lzami ze smiechu a on bedny nie wiedzial o co chodzi. Powiem wam, ze mnie to juz wszystko przerasta i chyba na dekiel dostaje. Zero spontanicznosci, tylko ciezka orka na ugorze.I walna jeszce teksta, ze o dzieciach to powinnismy pomyslec pare lat wczesniej:baffled:, najlepiej bedac w nazeczenstwie po prostu "wpasc":rolleyes2:. No ale jak tu mozna wpasc dziewczyny, no jak!!!!!:-D
Oj Ty, Śmieszko Ty!!
No ja z pierwszą ciążą wpadłam. I nie pytajcie kiedy, bo nie wiem :rofl2: Na pewno w dni teoretycznie niepłodne (1. albo zaraz po okresie, gdy mieliśmy stosunek przerywany i to obstawiał lekarz, 2. albo w drugiej połowie cyklu, przed miesiączką) :-D

Witajcie staraczki i zafasolkowane. U mnie tempka się rozleniwiła. Już psioczę, że to przez Castagnus. Ale za to Castagnus zadziałał na moje cycuchy! 17 dc, a mnie nie bolą! Toć to szok! Może jednak nie miałam owu, a może była wcześniej i wykres tego nie pokazuje (w 12 dc miałam smużkę krewki, a ta często towarzyszy mi w okresie owulacji). Albo źle tempkę mierzę, może jednak za krótko. Nic tylko czekać do terminu @.

Ale Wam coś zdradzę!! Wlazłam na chwilę na lapka mojego Lubego, a tam w Google wpisał "zaręczyny co powiedzieć"!! Musiałam wyjść szybko z domu, bo tak się uśmiechałam po tym i nie mogłam przestać, że bałam się, że się zorientuje, że to podpatrzyłam :-D:-D

Grzankaa - te zioła to gotowy miks :tak:
A jeśli chodzi o wiesiołka, ja jadłam kapsułki. Polecam. Wcześniej miałam wiesiołka w płynie, inne kapsułki.. i dopiero po tych coś zaczęło się dziać.

A wiesiołka bierzesz teoretycznie do około połowy cyklu. Nic się nie stanie, jeśli będzie brać np. do 18, 20 dc.
Ja brałam do 10 dc bo mi zabrakło :-)

reklama
Hej :blink:
U mnie wszystko bz. Czekam i czekam, ale powoli godzę się z tym, że nic z tego nie będzie, więc myśląc o kolejnym cyklu, chcę się poradzić. Jaki konkretnie wiesiołek łykacie??? Taki w kapsułkach??

Wydaje mi się, że te zioła gotowe, już wymieszane strasznie drogo wychodzą. Ja poszłam z karteczką do sklepu Herbapolu i za niecałe 70zł miałam wszystkiego po kokardy, cały wielki pojemnik!! Tyle że ja piłam zioła o.Klimuszki, chyba ciut inny skład mają :blink: i trzeba je pić 3-4x dziennie

susel cieszę się, że jesteś spowrotem. Masz rację, nigdy nie można się poddawać.

Miłego dnia wszystkim!!

edit. O dzięki straciatella rozejrzę się za tymi kapsułkami

Do góry