reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mimimoo, mycha, centka - no właśnie, dobrze że jest przyrost. Najwyżej będą bliźniaki i ocipieje - to pewne :-)

Poziomk@ - Kochana, gdzie jesteś? Nie pracuj tyle.. ;-)

susel - ściskam, tulę mocno. Jak się trzymasz?
Trzymam kciuki za ten cykl :tak:

Kpe007
- no nooooo, to staranka pełną parą. Załapiesz się jeszcze na maj 2014 ! Mówie Ci! :-)

benfica
- czekam na wieści w takim razie :tak:

reklama
o jak miło czytać o wysokiej becie!
W piersiach mnie mrowi a własciwie w jednej, jednak nie czuję zby były nabrzmiałe i bolące a już powinny boleć na @ eh....czekanie
jutro jade motocyklem na zlot nie wiem czy pić czy nie pić?

black tea - jeśli jest jakieś prawdopodobieństwo ciąży, to oczywiście że lepiej nie pić. ;-)

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 66!!
Zaciążonych potwierdzonych: 9

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
Poziomk@ - termin @ 23.08 II

___

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????
Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
perelka - termin @ 22.08

Staraczki:

maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Madzia&Lena - termin @ 25.08
madziulka291 - termin @ 25.08
martuskubus - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09

mamaTomeczka - termin @ 12.09
Grzankaa - termin @ 14.09
susel - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin@ 18.09

Ostatnia edycja:
Straciatella powiedzą, że chora jestem :p
w pierwszej ciazy nie wiedziałam jeszcze o niej i byłam na mocno zakrapianej imprezie....walłam w siebie jak nigdy....potem sie okazało ze 3 tydziec ciązy to był jakie miałam wyrzuty masakra! na szczęście młoda zdrowa!
a gdybym tak jutro teścior zrobiła? wyjdzie coś. @ mam dostać 30.08
Proszę o dopisanie mnie do staraczek ;)

black tea - lepiej nie pić, chyba wytrzymasz bez:)

a gdzie jedziesz na zlot?

Dziewczyny jeszcze o tych ziołach Sroki - lepiej kupić gotowe w necie czy w zielarskim każde zioło z listy i wymieszać samemu?

Pozdrawiam:tak:

black_tea - teścior raczej nie wyjdzie. Do terminu @ jeszcze ponad tydzień, wątpie :tak: Zawsze można powiedzieć, że nie masz ochoty na %.

Ja tam nie mam takich problemów, nie pije w ogóle :-D jestem uczulona na alkohol w każdej postaci prócz czystego spirolu :baffled:

Grzanka - ja nie piłam, ale naczytałam się trochę. Różnie dziewczyny pisały - porównaj właściwy skład ziół o. Sroki i możesz kupić składniki i zmieszać. Ale ja bym kupiła gotową mieszanke :) Tylko jakąś dobrą. http://allegro.pl/owulacja-ciaza-ziola-nr-3-ks-sroki-200g-5-testow-i3465793153.html

Z mojej strony polecam wiesiołka! U mnie zdziałał cuda :)

Ostatnia edycja:
Straciatella dopisz mnie do listy jak możesz na 6.09 :-). Bądź tak dobrą kobiecinką :p

Black_tea tym razem lepiej nie pij alko, w poprzedniej ciąży udało Ci się ( to tak jak u mnie też akurat wypiłam dużo i paliłam), ale nie wiadomo jak tu miałoby być. A po co nie potrzebnie później masz się denerwować? :-)

akurat nie mam problemu nie pale papierosów a co alkoholu bardzo rzadko pijam i bardzo mało jak niewypije na zlocie nic mi nie bedzie ;) bedę chodziła z sokiem dla niepoznaki ;)

reklama
Straciatella - dzięki za odp. Ja wzięłam już 1 opakowanie wiesołka i jak narazie nic. Tylko jego bierze się do owulacji a jeśli ja np. nie mam owulacji to mam go brać do terminu owu czy nie robić przerwy? Te zioła z allegro też są kupowane oddzielnie i mieszane:)

black_tea to udajen zabawy - ja też motocyklowa jestem, może też się wybiorę. A jeśli chodzi o zioła to zastanawiam się nad zioła o. sroki na wywołanie owu.

Do góry