reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Poziomka daj znać jak Twoja beta?

A ja się chyba zbyt prędko ucieszyłam, dzisiejszy wynik bety 22,49 nie powala na kolana.. Zrobię powtórkę za dzień lub dwa..

reklama
Byłam u ginekologa, ciąży nie ma :-( są tabletki na wywołanie okresu mimo, że lekarz nie widzi problemu w tym, że cykle mam coraz dłuższe. Dla przypomnienia 29,29, 30,27, 32, 39, 46 a dziś 43 dzień mam i okresu brak.

Mam ochotę rzucić mierzenie temperatury, sprawdzanie owulacji itd i zdać się na ślepy los. Myślicie, że dobra metoda? Skoro najczęściej zachodzą te osoby, które w ogóle o tym nie myślą? :>

Poziomka w mojej 1 ciazy bete miałam 14 i to był 3 tydzień ciazy dzisiaj mam zdrową 5 latkę
więc chyba jak najbardziej powinnaś sie cieszyć :)

malinaa - 22,49 ? Wartości bety mają takie "normy", że można strzelać na chybił trafił.. A to i tak u każdej inaczej.

Beta hCG a Twoja ciąża - Ciążowy.pl Zobacz, tutaj podają nawet od 18.. W 5 tc od 18 do 7,340 ! :)

Straciatella nie nie...fasolka na pewno nie...nie czuję się fasolkowo...wręcz przeciwnie czuję się wyjątkowo ciotowo !!!!!!!!

Ale mówisz że wszystko wygląda ok...czyli owulacja była...pęcherzyk pękł...bo to chyba o to chodzi ???
Ja wymiękam...myślałam że dostanę wyniki w stylu WSZYSTKO W PORZĄDECZKU...a tu zonk !!!

malina moja koleżanka miała bardzo niską betę...i ma zdrową córcię !!! Zrób powtórkę za dwa dni...i zobaczysz czy przyrost jest spory...to jest ważne nie pojedynczy wynik...ja wiem że jest wszystko ok !!! Mówię Ci !!!

Madzia jak masz ochotę rzucić termometrem ...to rzuć !!!!! A testy owu wrzuć do kosza !!! Ja już wiem czemu moja ginka mówiła żeby nie bawić się w testy,tempki, śluzy....bo się nakręcamy niepotrzebnie !!! I miała babka rację !!! TRZYMAM &&&

black_tea - niestety nie mamy kryształowej kuli i nie wywróżymy Ci, że twoje objawy są na pewno ciażowe :-) Każda z nas wariuje, wynajduje setki objawów a wyobraźnia płata figle. W zeszłym cyklu byłam pewna, że to TO. Miałam mdłości, byłam senna... i wszystkie objawy wyczytane w necie :tak:prócz pozytywnego testu...

Nie nakręcaj się tam :-p Mówi ta, co nakręca sie najbardziej :rofl2:
Jakoś przeleci ten czas.. i nim sie obejrzysz będziesz testować.

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomk@ - co laboratorium to inna skala. Ja bym sie tym nie sugerowała - to w odniesieniu do maliny.
Betka piękna, przybij no piąteczke babo :rofl2:

Dorcia - ciotowo? Ciotko ty.. niektóre mają objawy ciażowe, inne okresowe a jeszcze inne nie mają zadnych!! Ja też mam iście okresowe :-)

reklama
Dziewczyny a co do bety to myslicie ze powtarzac warto dopiero dokladnie 48h po czy moge troche szybciej? jakbym miala czekac dokladnie 48h to bym musiala isc dzisiaj bardzo pozno i wyniki jutro kolo 10 a nie wiem czy tak dlugo wytrzymam, wolalabym dzisiaj wyniki miec...

Do góry