reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Black tea...malina, poziomka, straciatella i sraczka gotowa !!!
Sorry dziewczynki ale znacie mnie...jak czegoś głupiego nie napiszę to dzień stracony !!!

Poziomencjo betka cudna choć dla mnie jak ... bliźniacza ... :tak: Kiedy miałaś termin @ ???

Dorcia - ty mnie nei strasz, moja beta 99!!! Jaka bliźniacza?? :angry:

susel - poczekaj lepiej do jutra. Powinien być większy przyrost, najlepiej badać po 48 h :tak:

mój termin planowy @ dopiero za 3 dni, trochę to wszystko z wyprzedzeniem :-D
ale powiem Wam, że faktycznie, co laboratorium czy strona w internecie, to całkiem inne dane tej bety. w ogóle tego nie ogarniam. Ale koleżanka i Wy mówicie, że dobrze, to dobrze. teraz tylko zaklepać sobie gina

Straciatella noooo chyba tak to było:baffled::-D
Niska beta na dziewczynkę , wysoka na chłopczka a bardzo wysoka na bliźnięta nie ???? Raczej nic nie pomyliłam !!!:tak::tak::tak:

malinaa będzie dobrze, zobaczysz :happy:

black_tea jak widzisz, jest różnie &&& żeby to były prawdziwe objawy :-)

dorcia pisz, pisz, bo śmiechu jest że ho ho :-D prawdy ludowe mądrzejsze niż naukowe :-)

no dobra - raz się żyje - sikam :dry:

what the fuck?! nie ma pojemniczka?! do czego sikać?!

Dorcia - ciotko! U mnie ma być dziewuszka i bez takich mi tu :crazy: Proszę mi tu tupnąć raz na dziewczynkę i nie wróżyć chłopców a tym bardziej ciąż mnogich :rofl2:

Poziomk@
- myślisz, że to nie za wcześnie na wizytę? Ja mam 29.08 to będzie 5 tydzień i 6 dni. Ponoć dopiero po 6 tc widać serduszko..
Jak byłam w pierwszej ciaży o 5 tc to nie było nic widać, prócz pęcherzyka i dopiero 10 dni później na wizycie serduszko. Dodam, że ten lekarz chciał mi przepisać srodki wczesnoporonne, bo niby młoda byłam i tak zaproponował :szok:

Benfica - piczolinko, trzymam kiciuki. SIKAJ DO SZKLANKI! :D
Taniec szamana:

Ostatnia edycja:
Ja z Was nie mogę dziewczyny hehehe
Dorcia - teksty masz zarąbiste, bez kitu :-D
Benfica - sikaj sikaj i daj znać co i jak, a ja jutro...

reklama
Do góry