reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Black tea...malina, poziomka, straciatella i sraczka gotowa !!!
Sorry dziewczynki ale znacie mnie...jak czegoś głupiego nie napiszę to dzień stracony !!!

Poziomencjo betka cudna choć dla mnie jak ... bliźniacza ... :tak: Kiedy miałaś termin @ ???

Dorcia - ty mnie nei strasz, moja beta 99!!! Jaka bliźniacza?? :angry:

susel - poczekaj lepiej do jutra. Powinien być większy przyrost, najlepiej badać po 48 h :tak:

mój termin planowy @ dopiero za 3 dni, trochę to wszystko z wyprzedzeniem :-D
ale powiem Wam, że faktycznie, co laboratorium czy strona w internecie, to całkiem inne dane tej bety. w ogóle tego nie ogarniam. Ale koleżanka i Wy mówicie, że dobrze, to dobrze. teraz tylko zaklepać sobie gina

Straciatella noooo chyba tak to było:baffled::-D
Niska beta na dziewczynkę , wysoka na chłopczka a bardzo wysoka na bliźnięta nie ???? Raczej nic nie pomyliłam !!!:tak::tak::tak:

malinaa będzie dobrze, zobaczysz :happy:

black_tea jak widzisz, jest różnie &&& żeby to były prawdziwe objawy :-)

dorcia pisz, pisz, bo śmiechu jest że ho ho :-D prawdy ludowe mądrzejsze niż naukowe :-)

no dobra - raz się żyje - sikam :dry:

what the fuck?! nie ma pojemniczka?! do czego sikać?!

Dorcia - ciotko! U mnie ma być dziewuszka i bez takich mi tu :crazy: Proszę mi tu tupnąć raz na dziewczynkę i nie wróżyć chłopców a tym bardziej ciąż mnogich :rofl2:

Poziomk@
- myślisz, że to nie za wcześnie na wizytę? Ja mam 29.08 to będzie 5 tydzień i 6 dni. Ponoć dopiero po 6 tc widać serduszko..
Jak byłam w pierwszej ciaży o 5 tc to nie było nic widać, prócz pęcherzyka i dopiero 10 dni później na wizycie serduszko. Dodam, że ten lekarz chciał mi przepisać srodki wczesnoporonne, bo niby młoda byłam i tak zaproponował :szok:

Benfica - piczolinko, trzymam kiciuki. SIKAJ DO SZKLANKI! :D
Taniec szamana:

Ostatnia edycja:
Ja z Was nie mogę dziewczyny hehehe
Dorcia - teksty masz zarąbiste, bez kitu :-D
Benfica - sikaj sikaj i daj znać co i jak, a ja jutro...

reklama
Do góry