reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

benfica - nie pitol. Na wynik sie czeka do 5 minut! do 10!
To te siuśki rozrzedzone od tego sikania częstego. Zrób rano jeszcze jeden :-D

reklama
tak tak Straciatella ja chcę się umówić na 6-7 tydzień, tylko tak teraz napisałam, bo może gin na urlopie a ja o tym nie wiem, wolę najpierw zadzwonić. To serduszko to szczęściary słyszą w 6 tc, a czasem dopiero i w 8.
kurde, wszystko zapomniałam, a przecież nie tak dawno byłam w ciąży :rofl2:

Benfica hihih taniec szamana to nie moja działka, ale za to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II oczywiście a nie za @ !!!

a ja już nie wierzę w II kreseczki :-(

bóle piersi - słabe
zgaga - rzadka
wzdęcia i gazy - ciągłe
metaliczny posmak w ustach - był ciągle tera czasem, bardzo rzadko
pryszcze - brodę mi obsypało jakbym ospę miała :wściekła/y:
śluz - nie wiem, bo mam upławy (u mnie to normalne konsultowałam z lekarzem)
częste oddawanie moczu - ja ogólnie bardzo często sikam
bóle brzucha - słabe
bóle krzyża - tylko przy dłuższym staniu, ale tak mam zawsze
kłucia w brzuchu - czasami są
uczucie, że jest mi niedobrze - czasem, w sobotę miałam tak prawie cały dzień

ogólnie dziwnie się czuję
więc ja się raczej będę pisać na wrzesień bo to nie wygląda na ciążę tylko @ :baffled: do tego alergia mnie wykończy ;(

Ostatnia edycja:
benfica - daj liza :rofl2: jakie masz?
Nie poddawaj się lasencjo, @ nie przylezie. Póki nie ma @ jest nadzieja! Pamietasz?
W ogóle kto cie namówił, żeby testować w środku dnia? No masakra! :-D

mychunia - do @ jeszcze chyba troche co? Nie wyszukuj objawów :-)
Choć mnie też wysypało na ryju jak mało kiedy... czuje ciąże. Wszędzie czuję ciąże....

Mówie wam, wszystkie jesteście w ciaży. A jeśli nie, to bocian po prostu się zagalopował i zaleciał za daleko.. :crazy:

malinaa z tego co pamiętam, to Tobie długo po @ pokazywało negatywy? Kiedy zobaczyłaś II? Pytam, bo tonący brzytwy się chwyta :-D:confused:

straciatella mam ariettę z biedronki z migdałami, uwielbiam ją za czekoladę, właściwie to mogłaby być sama czekolada :-D no nie wiem kto mnie namówił???;-) Chyba chuligany jakieś :surprised::rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Laski!! Dupki, ciotki, baby i cała reszta!!! :-)

Właśnie rozmawiałam z centrum dowodzenia dostarczycieli Bocianów BOCIANOSICIEL 2013. NAWALIŁ IM SYSTEM GPS!!! i walczą z tym od jakiegoś czasu. Deklarują, że każda fasolka dotrze do swojego odbiorcy w bardzo szybkim czasie :-)

Do góry