reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

natkusia, zastanawiamy się nad UK. Z teściami jest źle, ale gdzie my teraz pójdziemy? Na stancję? Jeżeli mamy iść na stancję, to trzeba co miesiąc 1500-1800 dać, ale co z tego jak M nie ma w ogóle w domu. Chcemy wyjechać, aby chociaż te weekendy razem spędzić. Ja nie chce aby dziewczynki wychowywały się bez ojca. U nas żeby dostać od Państwa jakieś mieszkanie, to nawet do 5-10 lat się czeka. Mojej kuzynce przyznali na początku roku, a dopiero 2014 może się wprowadzić i to po 10-ciu latach.

reklama
wanda - bardzo, bardzo mi przykro... i uważam, że jeśli lekarka dała zielone światło, to działaj kobieto i potraktuj to jako normalny cykl, takie jest moje zdanie

Hej kochane widzę ze wpadłam w takim momencie z napisanie czegoś ...

Ja tez odkładam z m-em narazie starania... Sytuacja podpisania tej umowy mnie do tego zmusza. Nie chce nie mieć macierzyńskiego i l4 nie płatnego. Potrzebujemy tej pracy, maź ma jaka ma, nie wiadomo jak będzie długo tam pracował może się uda ze mi dadzą normalna umowę po paru miesiącach. My tez mieszkamy u rodziców z tym ze oni maja duży dom , drugie piętro jest niewyremontowane tznjest tylko nasz pokój i jeden malutki który robi za składzik, przedpokój i wielki pokój jest z gołymi cegłami. I deskami. Jeżeli tatę się uda przekonać zrobimy sobie kuchnie i łazienkę na gorze z osobniki licznikami, jeżeli nie to po rozdzielnosci majątkowej z mężem może uda mi się wziąć małe mieszkanko na kredyt. Zobaczymy. Tak czy siak musimy się odbić trochę finansowo, musimy znaleźć dla siebie kąt jakiś i dodatkowo muszę mieć ta normalna umowę... Wiem ze będę o dziecku myślałam bon stop dlatego ograniczę forum:sorry:Muszę, bo inaczej nie dam rady nie myślec o dziecku. Także ja odkładam starania .... Ale będę was dowiedziała i mocno wszystkim kibicuje!

Dziekuje je jeszcze raz za pomoc w odpowiedziach z ta moja umowa na zastępstwo, i za wsparcie dziewczyny :) będę czasem wpadać, być może nasza sytuacja z mem się poprawi za pare miesięcy i będę mogła do was wrócić na czas staranek. Liczę na to mocno. Miłego weekendu życzę i szybkich fasolinek!

wandzia
przykro mi bardzo :( i trzymam kciuki za kolejny cykl!

malusiolka
&&&& żeby się wam wszystko ułożyło jak chcecie :)

mychunia
oby dl cyklu sie sie poprawiła, może giń coś wymyśli mądrego &&&& trzymam, będzie dobrze!

mnie dzisiaj głowa boli i spać mi sie chce, ciśnienie spada wiec dlatego... Testu nawet nie robię, tylko jutro ostatni dzień albo w po biorę Luteine i okres będzie 6-7 listopada. Kolejny cykl będzie bez luteiny i pewnie będzie bardzo długi.

Trzymajcie sie dziewczyny !;-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Strasznie mi ciężko...
Zwłaszcza, że powiedzieliśmy już dzieciom, zupełnie niepotrzebnie, bo teraz im też przykro :-(
Na pewno nie popełnię już takiego błędu, wystarczy, że sama przeżywam swoje, a zupełnie niepotrzebnie dzieciaki się martwią i zadają trudne pytania...

wanda, a mi się wydaje tak.. dobrze, że poinformowałaś dzieciaki o tym, bo za jakiś czas mogłoby być gorzej. Trzymaj się Kochana <przytul> Nigdy nie straciłam dziecka i nie wiem jak to jest, ale na pewno wiem, że strata boli. Trochę czasu poczekasz i za jakiś czas na pewno znowu zobaczysz swoje upragnione kreseczki <przytul>

witam

Centka
no szkoda ze odchodzisz, ja do grupy zamknietej nie naleze wiec niebede wiedziec co u ciebie;/ ale coz..trzymaj sie:tak: i zycze w koncu wymarzonych II kreseczek

Malusiolka kochana masz racje, macie marzenia realizujcie i trzymam kciuki ze Wam sie uda! Powie ci ze ostatnio my z mezem o tym myslimy tylko on troche na bakier z angielskim;/

Wandziu
bardzo bardzo mi przykro:*

Miss
ty tez odchodzisz? tyle osob dzis opuszcza forum, ale rozumiem:)

KINIA no to czekamy razem za @, mnie juz od paru dni piersi bola wic @ sie zbliza!

My dzis na basenie bylismy, Mela szczesliwa:) a teraz jestem zmeczona;/

Natkusia- jestem po skalpelu, przeżylam i jestem dumna :-D czy to na zmiane z turbo i kilerem ćwiczyłaś? ile razy w tygodniu

Mississ - życzę by się poukładało po twojemu

Wanda - czlowiek się cieszy, to normalne że chciałaś sie podzielić dobra wiadomością, sczegolnie że 2 urodziłaś i nigdy by ci do głowy nie przyszło że coś może nie być w porzadku.......

reklama
wanda niezmiernie mi przykro :-( przytulam :-( taka radość od Ciebie biła, że w ogóle nie przypuszczałam, że tak się sprawy potoczą :-(trzymaj się jakoś :-(

Do góry