reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Kazia - będziesz mamą, będzie fajnie, zobaczysz :-D Gratulacjony :tak:

Agamemnon - tańczącego pana ujrzałam jak córka siedziała obok - obie się prawie posikałyśmy ze śmiechu :-D:-D:-D

Powiedzieliśmy córce o dzidzi - jakoś miałam wyrzuty, że syn wie a ona nie. Ładnie to przyjęła... Nawet bardzo
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Najgorszy problem w tym, że syn chce brata, córka siostrę... i teraz dzidzia czuje presję hehe

Ostatnia edycja:
wanda to musisz zafundować sobie bliżniaki :)))

kto tam nie lubi gotowców od razu wyczuć że nie ma dzieci :)))))) przy dzieciach gotowce too podstawa :)

Centunio dziękuję :* butki to właśnie tak wyjściowo miały być bo na codzień to biegam w płaskich :) Oby oby wizyty okazały się pomyślne.

mamo tomeczka rozumiem w 200% po niedzieli będziesz za to słać tsunami fluidkowców do nas :) i to baaaardzo, bo ja mam na wtorek termin @ :p

Agamemnuś hipnotajzjing to mało powiedziane :D aż się banan na gębce robi :)

Dziewczyny Wy takie kochane jesteście, że zawsze każda negatywna myśl szybko odpływa tak potraficie człowieka zbombardować pozytywami. Cieszę się bardzo, że odgrzebałam forum, bo nie wiem gdzie takie wsparcie i poczucie humoru mogłabym znaleźć :) Chciałam tylko powiedzieć, że super mi z wami :D

Miłego wieczorku ja biorę się za oglądanie filmów jakiś....

Buziaki :*

agamemnon :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja ciężarna, zamiast oglądać słodkie bodziaki to siedzę i wybałuszam ślepia na super męskie poślady :szok::szok::szok::szok::szok: a A nie ma w domu jeszcze :-p i do tego "Zmierzch" niedługo z boskim Jacobem :-D:-D:-D:-D:-D

mamaTomeczka
no to po cichu gratuluję :-D dobrze to wszystko wygląda :tak: a chłopa to paplę masz :tak: no ale pewnie cieszy się i dlatego :-D

centka mnie na mózgownicę padło od hormonów i też ni hu hu nie zrozumiałam szyfru dziewczyn :-p i do tego rano nie widziałam u Ciebie tancerki i robaka - nie wiem, na oczy chyba też mi padło :-D:szok: ale teraz są są są!!!!!!!

kinia to chyba dobre wieści od psychologa :tak: a że córcia chce dominować - no cóż - kobieta wamp z niej wyrośnie i faceci będą rwać włosy i płakać ;-) &&&&& za dalsze pozytywne diagnozy i wieści :happy2:

grzanka mnie też jakoś tak nieswojo na czerwcówkach :baffled: a na alex zwrócę uwagę, bo też jej posty wydawały mi się trochę niedojrzałe :no: ale nie czytałam od początku :no:

u nas byl rozwoj klotni i mezu poszedl spac a ja mysle sobie ze przed snem (u mnie juz pozno) jeszcze do was zajrze, a tu....poslady!!:-D:-D no to poprawilyscie mi znow humor. no nie ma co, hipnotajzing to one sa! trzymajcie kciuki zeby jutro sie poprawila sytuacja z mezem!

agamemnon u nas jest taka niezdrowa sytuacja, ze mezu szybko sie wkurza o *******y i pewnie by mu przeszlo jakbym ja odpuscila ale ja nie wytrzymuje i zaogniam sytuacje. a Tobie zycze ognistych nocy! :-)

reszte doczytam i poodpisuje jutro! dobranoc dziewczynki! snijcie o posladach!

Kinia, tylko się cieszyć, że dobrze z Nadią :) A co do Twoich zatok &&&&& aby było wszystko dobrze :* <przytul>

Agamemnon :-D

Centka, nie wiem kto wymyślił głupotę z tymi pytaniami, ale z tego co wiem, to raczej wszystkiego trzeba się uczyć, bo nie wiadomo co za durne pytanie dadzą mi. Choróbsko jak było, to i jest. Katar mnie męczy i to niesamowicie. Cały czas mi z nosa leci i nie mogę dobrze oddychać ;/ Idzie oszaleć.

Dziewczyny, pewnie pomyślicie, że jestem wredną małpą, ale tą Alex jak czytam to krew mnie zalewa, że tacy głupi ludzie są na tym świecie.

Centka, dla mnie ogarnięcie się z wątkami + podczytywanie innych wątków, to dla mnie pestka. Od 5 lat jestem moderatorem forum AQQ i trzeba czytać wszystkie tematy :p Jakoś się daje radę.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Ja pitole.. ale miałam dzisiaj dzień zagoniony :dry: z mamą do sanatorium, latanie po urzędach, dentysta, musiałam zajrzeć do pracy eh :shocked2: te wolne dni czasami są gorsze niż praca :-D
do tego jeszcze Michasiek coś mi kaszle i chyba jutro się wybiorę z nim do lekarza :dry:

Malusiolka ale doopa.. przykro mi, że nie zdałaś :sorry2: ale cieszę się, że masz dobry humor :* ostatnio słyszałam w tv, że te testy masakryczne i tylko 30% zdaje :szok:

Tekla [']['] dla Twoich Aniołków.. nie wiem co Ci napisać w takiej sytuacji bo nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz.. ja wierzę, że Wasi chłopcy przez cały czas czuwają nad Wami :* i również będą pilnować maleństwa, które teraz daje Ci nadzieję na lepsze jutro.. ja wiem, że będzie dobrze i za 8mscy będziesz szczęśliwą mamą :*

mamaTomeczka ale czad! Gratuluję Kochana :* :-)

Agamemnon ale mnie rozbawiłaś pośladkami :-D bOskie!

Kinia wieści chyba dobre, prawda? Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Misis kurcze.. a może jednak owulka była? Głowa do góry.. tylko mi się nie załamywać! :*

Cyntia o jej :-( jednak swoje musiałaś przeżyć.. przykro mi.. ale na prawdę 6 mscy to strasznie dużo! :szok: może jednak nie trzeba tyle?

Kazia dziecko to wielkie szczęście i jestem pewna, że będziesz się cieszyć :tak: musisz się tylko oswoić z tą myślą :-) Gratuluję!

ciężaróweczki nasze.. ale mi się podobają Wasze suwaczki :-) tak pięknie tu teraz i napawacie nadzieją dla reszty staraczek :-) :* ja osobiście dziękuję za fluidy i każde łapie :-D

Buziaki :*

ekhm wiedziałam, że się Wam spodobają :-p:-D

Dobra kochane moje, ja się żegnam. Odpicowałam się na cacunio i za parę chwil, za chwil parę :cool2:

Tak jak napisała susel - śnijcie o pośladach! :-D

dobranoc!

reklama
Centka - no, nie dziwię Ci się, że Ty szyfrem piszesz: no, takie zbereżeństwa (czy jak tam się to pisze), ale ja Cię zdemaskuję przed dziewczynami, a co!
n w o c c a p m s t g
Oto, co chciała nam Centka przekazać:
"na wieczór owocny czuję ciarki
a pokażę mężowi swój tyłeczek goły"
Ale dobrze, dobrze, pokaż mu ten tyłeczek. Przypatrz się jak to Pan, którego Agamemnon wstawiła macha i zrób to samo, hihi. Małż się na pewno skusi
:tak:

a serio, to strzelam, że napisałaś: "nie wiem o co chodzi ale podoba mi się tak gadać"? hehe
Agamemnon - facio niezły, aż mnie obudził :-D:-D haha

Kinia - może jakaś gimnastyka by wsparła konsultacje psychologiczne? Syn mojej ciotki miał zdiagnozowane w Niemczech ADHD i tam jest jakiś taki system, że posyła się dziecko m.in. na jakieś zajęcia psychomotoryczne. Ciotka mi coś tłumaczyła, że u niego nie ma takiej równowagi między półkulami mózgu jak u przeciętnego dziecka i trzeba robić określone ćwiczenia fizyczne.
Bardzo dobrze, że się nie boisz, nie wstydzisz chodzić z małą do specjalisty. Na pewno Was wspomoże i określi drogę działania.

Abstrahując od sytuacji Kinii, to kiedyś, dziewczyny, widziałam odcinek Miasta Kobiet, gdzie pewna kobieta mówiła o chorobie psychicznej swojego dziecka. To jest temat, o którym się nie myśli. Nie bierze się pod uwagę zaburzeń czy chorób psychicznych. Ja dopóki nie zobaczyłam tego odcinka, nie brałam tego pod uwagę. Jak ktoś chce, daje link Miasto Kobiet, Odcinek 8 online Sezon 12 | Oglądaj w tvn player! Denerwują mnie prowadzące, ale często poruszają ciekawe tematy.

A co do Alex - to nie tyle, że ja ją szpiegowałam - ja się po prostu zaangażowałam w polemikę z nią zaraz na początku jak się pojawiła na czerwcówkach i obalaniem jej teorii, ale jak zobaczyłam, że ona coraz bardziej się nakręca i wymyśla, przeszukuje internet w poszukiwaniu mądrości (nawet raka na jajnikach i na żołądku sobie uwidziała) to odpuściłam. Wiecie, no człowieka mogą spotkać różne sytuacje, ale są osoby, które naciągają historie, by zwrócić uwagę na siebie, a same od siebie nic nie dają. Nie wiem jak jest z nią teraz, może się uspokoiła.

Natkusia - no chcemy jednak wcześniej niż po pół roku zacząć się starać. Mój instynkt krzyczy :) Zdrówka dla Michałka!

MamaTomeczka - ale Ty to musisz być szczęśliwa :) Żeś się, w końcu, babencjo, doczekała :-)

Susel - ja też tak miałam z P., że w okolicach owu dochodziło do kłótni. To pewno wewnętrzna presja wywołuje nerwowość. Będzie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Do góry