reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mama Tomeczka - ty niespokojna duszo, daj tej kresce trochę czasu :-):-):-)

ja mam test w domu ale po poniedziałkowym rozczarowaniu wcale mi się nie spieszy, chodz dziś mnie mdliło z rana - przez nerwy;-) nie ciąże oczywista

reklama
u mnie standardowo klotnie przy owu :baffled: ale obiecalam sobie ze w tym cyklu jeszcze bez naciskow wiec nie naciskala na meza potem wiec nici z tego cyklu. to teraz czekam na grudzien i badania w PL, pewnie HSG i wtedy juz musi sie udac!

Grzanka i benfica spanie to bardzo mily objaw ciazy, cieszcie sie dziewczyny ze nie macie mdlosci! no i dzielcie sie tym zmeczeniem z nami ;-)
Grzanka dzieki ze pytasz! u mnie jak powyzej :dry: ale jakos zyje :blink:
benfica naprawde ekstra ten Two krolewicz! ukochaj go od forumowej cioci ;-)

tekla jestesmy z Toba! mam nadzieje ze jakos przeszlas przez ten smutny dzien. ale masz fasolke wiec niech Ci daje radosc i nie martw sie juz tak!
Kinia uf! balam sie ze sie obrazisz o ta moja uwage o cytowaniu ale cale szczescie jakos przeszlo ;-) a nie bedziesz miala szansy wrocic na te studia? jakas praca na pol etatu+studia. nie da rady? tak o nich piszesz ze az mi zal ze nie robisz tego co kochasz.

watpliwosci w ovufriend wchodzisz, klikasz na Udostepnij wykres (pod wykresem), wchodzisz w zakladke Miniatura, klikasz na Kopiuj. potem na BB wchodzisz w Ustawienia (prawy gorny rog strony), po lewej klikasz na Edytuj Sygnature i tam w polu tekstow wklejasz ten link skopiowany z ovu. Klikasz Zapisz Sygnature i gotowe! :-) wlasnie doczytalam ze dalas rade a ja sie spoznilam :-( post zostawiam bo moze sie komus przyda.
missiiss a to cos to pewnie niepekniety pecherzyk/torbiel, Piaska moze Ci w tej kwestii doradzic mysle :blink:
Ludzik no lepiej jakbys zobaczyla plyn w zatoce Douglasa ;-) nie martw sie, bedzie ok!
malusiolka nie czytalam postow tej Alex ale po przeczytaniu tego jej postu ktory Ty wrzucilas i tego o czym pisze Cyntia to na moje tez zalatuje lamorela ;-) jak znajdziesz jeszcze takie teksty na czerwcowkach to nam wrzuc to sie razem posmiejemy ;-)
wanda lamorela tez rozne rzeczy wymyslala a zdjecia wstawiala prawdziwe wiec widocznie niektorzy sie w ogole nie krepuja :confused: wow! Ty tu piszesz ze dziewczyny szpieguja a widze ze tak naprawde to Twoja kolezanka jest w tym mistrzem! szok!
mamaTomeczka ja wiedzialam ze Ty bedziesz dzisiaj sikac!! :-) nie bylam w dobrym humorze jak zaczynalam ten post ale juz mi wesolo:-) ja i tak wiem ze Twoja @ nie przyjdzie i juz gratulowalam i znow gratuluje kolejnego testu z II! :-) wybierasz sie na bete?

centka a teraz Ty mnie rozbawilas postem o tym chaosie ktory tu mamy! ja tu wielce poklocona z mezowatym, on wchodzi do domu a ja sie smieje pod nosem i nie moge powstrzymac usmiechu:-D wstydz sie centko! ;-)
Cyntia no nie! i jeszcze Twoje szyfry na dokladke! no padne tu zaraz ze smiechu przez komputerem! :-D:-D:-D

mamaTomeczka chyba już można Ci gratulować :tak::tak::tak: tak więc gratuluję serdecznie :tak::tak:
susel skądś to znam :-p u mnie bywało tak samo, że kiedy był odpowiedni czas na poczęcie to u nas awantura :no: podobnie z resztą wyglądają u nas weekendy :-p zazwyczaj zaczyna się w sobotę rano w kuchni :no: dlatego często mu mówię, że uwielbiam jak ma 2 zmianę (14-22) bo wtedy się nie widzimy (ja pracuję od 7 do 15) :-):-):-)
moje samopoczucie już lepiej :-) któraś z dziewczyn dziś pisała, że dzień był senny - owszem, też to odczułam.
ostatnie dnia są dla mnie jakoś wykańczające - może za dużo przed kompem - w pracy 8 godzin + po pracy :baffled::baffled:

Hej girls, ja juz jestem po dwóch kolejnych testach domowych i HCG w labaratorium.
Wyniki: 2 testy domowe wyszły znowu pozytywnie a HCG dało wynik 715.
Podsumowując, wszystko wychodzi na to, że będę mamą...

hej :)
mało mnie w tyg ale nie wyrabiam z czasem, wychodzę z domu o 7 rano a wracam o 18 :(

mamoTomeczka, :) :) :) po cichutku gratuluję, suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!! nudnej ciąży życzę

Kazia71, dle Ciebie równiez gratulacje!!!

Tekla, tulę mocno, trzymaj się dla fasolki w brzuszku!!!!!

dziewczyny, fluidki wysyłajcie

u mnie gdzieś za tydzień owu, zobaczymy jak to będzie... przyszły wczoraj do mnie testy owu, w tym m-cu pierwszy raz bede je robic, kiedy mam zacząć najlepiej?

Kazia, to teraz zapisz się do lekarza i daj nam znać jak tam :) Tylko się Kochana, nie załamuj. Ciesz się, że masz w sobie cud :)

susel, na pewno jak coś będzie śmiesznego wrzucę tutaj :D Ona sama w sobie jest śmieszna.

Piaska, Karola, sprawdźcie PW.

agniecha <przytul> współczuje. Mój M wychodzi z domu parę minut po 6-tej, a wraca często około 22-giej ;/

Ostatnia edycja:
agamemnon wiesz ciąży nie podejrzewam, bo już mnie brzuch zaczyna ćmić jak na @ i tempka spadła. Oj raczej Tyran, a nie dyktator :D

Malusioleczko kochana wizyta udana i nie było najgorszych wieści jak widać, najważniejsze, że pozytywnie o niej psycholog mówił. Mam nadzieję, że nic z zatokami nie mam, bo kolejna porcja leków - oj nie piszę się na to, wystarczy, że na alergię biorę :)

Mychunia dziękuję, najbardziej martwię się rozmową z naczelnikiem :(

Susełko nawet nie śmiem się obrażać za takie uwagi, wręcz przeciwnie, dobrze, że napisałaś, bo w sumie to nawet nie pomyślałam, że to może być uciążliwe :) Ja nie jestem z tych obrażalskich :) Co do studiów to niestety one były od pn do pt od 8 do 21 trochę w łodzi trochę w piotrkowie tryb. czyli 50 km dalej, więc nawet praca na pół etatu nie zdała by egzaminu. Obecnie finansowo nie mogę sobie na to pozwolić, ale może kiedyś uda mi się spełnić marzenia. Bo to faktycznie było coś co mi sprawiało wiele radości, nawet nauka anatomii i fizjologii były do zniesienia, choć nie powiem, że jeśli chodzi o naukę to było jej strasznie dużo. Ale chociaż nadal pamiętam wiele przydatnych info zwłaszcza z farmakologii się przydają, np. nigdy nie popijaj leków sokiem grjfrutowym, bo może on wchodzić w bardzo niekorzystne reakcje z lekami.

Kazia no to pozostało pogratulować i nic dodać nic ująć :) Ciesz się moja Droga, bo nie każdemu jest dane mieć takie szczęście jak Ciebie spotkało.

Lecę kąpać młodzika mego i kładę ją spać, muszę jej temp zmierzyć, bo strasznie gorąca i nadwyraz spokojna jest. Odezwę się do Was zapewne po ululaniu mojego latorośla. Co do smakowitości ja dzisiaj na kolację zafundowałam sobie.... Tortillę :)

Malusiolka no wiesz ty co!:szok: Jesteś sprytna niczym Karramba! No i sama wiesz, że wsród nas są same piękności i również do nich się zaliczasz!:*

mamoTomeczka okej ciiiiiiiii , nie mów tylko nikomu, a ja już po niedzieli biore na klate to co trzeba :-)

centka hahaha czytam ten wytłuszczony na czerwono napis i myśle sobie, rany boskie, co za tsunami znowu! :-D:-D:-D
Noo po 22 będzie "on tu jest i tańczy dla mnie na nanananaaaa tadi tadammm"
pupcia-faceta-gif-gif.gif

susel a komu u Was tak ciśnienie wzrasta, że przed owu akurat kłótnie??

p.s. te poślady są hipnotajzing :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
poczułam placki i oto jestem :) a propo placków ziemniaczanych kupiłam ostatnio te z knorra gotowce i są nawet zjadliwe.
a w carrfurze teraz paczka placków za 4,99 a druga za połowe ceny :)) więc polecam

Do góry