reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cyntia, ale rozmowa Twoja z Agamemnon :-D

Centka <przytul> bidulka nasza. Kochana odpocznij w końcu :*

mamaTomeczka, Ty niecierpliwa Kobieto :D :* Gratulować już można? :)

wanda, na głupotę nie ma lekarstwa :) Śmiech na sali jak się ją czyta. Poczekam jeszcze trochę i jak zobaczę coś jeszcze takiego śmiesznego jak z tym intymnym, to jej napiszę co o niej myślę :szok:

Agamemnon, a można teraz po naszemu?:p
h ,c c n m p i n w c p - czyli "Hej, Chciałam Coś Napisać M? P? i Nie Widać Co Pisze" bo pisałam na tablecie i nie wiem co się stało :baffled:

tekla - dla chłopców
[*]
[*] :*

misis oo łazanki bym zjadła, zresztą gołąbki i krokiety też mniach mniach mniach :rofl2:

Agamemnon - "h , c c n m p o n w c p"? :no: O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n:tak:.
haha tu brzoza, tu brzoza, jak mnie słyszysz?? :-p

Conti, tak ja zasypiam, nazywam to permanentnym zmęczeniem. Robiłam sobie nawet wyniki na tarczyce itp co by zobaczyc czego ja taka śnięta chodze i nie wiem :confused: Cos mi się wydaje, że tak mają na mnie wpływ sytuacje nerwowe i stresowe

mamoTomeczka, piękny ten Twój teścik, oj piękny :-)Wyslij mi już jakiegoś fluida na dzisiejszą noc bo będę brana dzisiaj pod uwagę :-p Dobrze, że i z synkiem i z małżonkiem już lepiej :tak:Ech ech, powzdycham sobie do Ciebie ;-)

centka haha, znaki dymne to ja puszczam po grochówce, a dzisiaj jedynie pierogi ruskie zajadałam :-D

ahahaha Cyntia, no padłam z rozszyfrowania mego szyfru ahahah :-D:-D:-D:-D:-D

Malusiolka, szpiegu z krainy deszczowców karramba
pedro.jpg

Ide zaraz zrzucić zbędne zarosty, odpicować się na funkiel nówkę i zalegnę na wyrku i oby do 22! :-):-):-)
tak więc po 22 przewidywane są lekkie drgania Ziemi, ale bez obaw, pod kontrolą :-p

Malusiolka, Cyntia85, mychunia - po wizycie, okej. Jeszcze czekają nas minimum 2 zajęcia, robili zadania na dopasowywania kształtów i psycholog powiedział, że Nadia radzi sobie świetnie, jeżeli chodzi o rozwój to wszystko jest prawidłowo. Więcej powie po kolejnych zajęciach, póki co to widać, że bardzo chce rządzić i wszystko musi być na jej. Kolejną wizytę mamy 13.11.

Grzankaa jak będziesz miała pytania to też chętnie pomogę na tyle n a ile będę mogła i wiedziała.

Cyntia85 ja nie wiem, że niektórym sprawia przyjemność pisanie głupot i wymyślanie historii z kosmosu. Dla mnie to nie do pomyślenia.

Dzisiaj dzień pełen wrażeń, jutro mam rtg zatok i się zastanawiam, gdyby udało się zafasolkować w tym cyklu to czy to nie będzie już szkodliwe, bo rentgen jest szkodliwy w ciąży. Nie nakręcam się, ale biorę taką ewentualność. Jutro też rozmowa z naczelnikiem ;/

Kinia, na takim etapie rtg raczej szkodliwe nie jest (no moge się mylić choć wątpię).
Dobrze, że się wizyta udała :happy2:Mówisz, że rośnie Ci mała dyktatorka? Też dobrze, nie da sobie przynajmniej w kasze nadmuchać :tak:

Kinia, ciesze się, że wizyta udana :) Czekamy na wieści z kolejnej wizyty. I trzymam &&&& za jutrzejsze rtg zatok :*

Agamemnon, z tabletami takie głupoty wychodzą <przytul> Kochana, czy ja taka brzydka jestem, jak ten szpieg z krainy deszczowców karramb? :p:szok:

reklama
zrobiłyście mi takiego smaka na placki ziemniaczane, że właśnie smażę :-)

kinia cieszę się, że nie jest źle a nawet bardzo dobrze :-) a i powodzenia na rtg i na rozmowie z naczelnikiem :-)

Malusiolka Ty jesteś sexowną wersją szpiega z krainy deszczowców :-D

Ostatnia edycja:
Do góry