reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Edytowałam, bo w sumie już mnie czerwcówki nie dotyczą.. Ino, cholipa, ciągle wyskakują mi w telefonie i jestem na bieżąco..

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia, podczytuje czerwcówki i powiem szczerze, że ta Alex kojarzy mi się z black_tea, albo z Lamorelką ;) Historie wyssane z palca. Najbardziej śmiać mi się chce z tego:
Bardzo delikatne też zrobiły mi się okolice intymne... co nie jest wadą w niektórych sytuacjach :) Zwykły prysznic (broń Boże irygacja... tego nie wolno robić w ciąży ani w ogóle, jeśli nie jest to konieczne medycznie...) to całkiem fajna frajda ostatnio :)
A po przejżeniu jej wszystkich wypowiedzi, to stwierdzam, że dziewczyna nie potrafi pisać.

Grzaneczko, możesz zawsze na mnie liczyć :*

mamaTomeczka - no pięknie, znowu II, to już ciąża jak nic !! Czyli powolutku można zacząć gratulować :happy2:

Malusiolka - jesteś niemożliwa z tym podczytywaniem... Ja omal się nie posikałam ze śmiechu jak to przeczytałam... jakoś nigdy orgazmu pod prysznicem i bez obecności męża nie miałam hahaha No cóż, internet pełen trolli jest. Dzięki za czujność, przyjrzę się jej w takim razie. Ja to jestem raczej ufna. Może dlatego, że samej mi nigdy do głowy nie przyszło ściemniać i tą samą miarką mierzę innych ;-)

mamaTomeczka no to gratki :-) ale super, to teraz jeszcze tylko betkę zrób dla potwierdzenia
no a ja poczekam do jutra, normalnie pewnie bym zrobiła, ale ja nie jestem pewna tej ovulki, bo jednak miałam dwa duże spadki temp., więc nie chcę się nakręcać, już za dużo rozczarowań było, ale jutro zrobię, obiecuję ;-)

Cyntia, podczytuje czerwcówki i powiem szczerze, że ta Alex kojarzy mi się z black_tea, albo z Lamorelką ;) Historie wyssane z palca. Najbardziej śmiać mi się chce z tego:

A po przejżeniu jej wszystkich wypowiedzi, to stwierdzam, że dziewczyna nie potrafi pisać.
Jak dla mnie niestety ta dziewczyna jest podejrzana. Dałam się wciągnąć w jej gierki i pisałam z nią. Gdy tylko coś jej zdążyłam wyjaśnić, to wymyślała coś nowego. Z resztą część dziewczyn w ogóle już od początku ignoruje jej posty. Mała afera co do ściągania na siebie uwagi i olewania innych dotyczyła właśnie jej. Nakręca równo - najlepiej samemu poczytać jej pierwsze posty i zobaczyć jak jej historia ewoluowała od tego, że lekarz powiedział, że 2 dni po pozytywnym teście jest za wcześnie by coś widać i widzi oznaki, że niedawno była owulacja i trzeba poczekać (tego samego dnia poleciała do lekarza ogólnego czy to nie jednak c. pozamaciczna), po paru dniach leciała na IP, że ma podejrzenie ciąży pozamacicznej i coś ją kłuje, więc to to. W międzyczasie wymyśliła tez raka. Nie będziecie miały z nią łatwo :) Albo problem z głową ma albo jest trollem.

powiedzcie mi, jak to jest z tymi dziewczynami co piszą takie różne dziwne rzeczy?? może czują się mega samotne i stwarzają historie, aby czuć się zauważalne. szkoda mi takich osób...

Chociaż ja też wchodzę na forum, aby się wygadać, bo mój M czasem nie nadąża za moją głową, a moje koleżanki nie wszystkie to rozumieją, ale zmyślać niestworzone historie...:) przesada

hej dziewczynki :) przyszlam sprawdzić ile już nas jest na lipiec :))))))))))
mama tomeczka no gratuluje :)))))) cienka ta kreska jak moja ;)))))) ale JEST :)
reszty nie doczytam wybaczcie brak czasu :) praca dom mąż i syn pierwszoklasista to duzo :)
a i trolami nie warto sie przejmowac :) czy jakis admin nie moze sprawdzic ip? i dac bana takiej mąciwodzie na wszystkie nicki? :)

Cyntia - też niezły szpieg z Ciebie...
Mimo wszystko najbardziej zastanawiające jest zdjęcie w avatarze, bo jednak wygląda jak zdjęcie realnej osoby - może komuś też zwędziła fotkę... Ale chyba trole jednak nie używają zdjęć prawdziwych...
Kiedyś, jakieś kilka lat temu, koleżanka na innym forum kobiecym, tzn moja realna koleżanka, która działała na innym forum, opowiadała mi, jak kiedyś miały na forum takiego trola, który logował się z jednego kompa tak jakby na kilka kont. I każdy nick miał inną historię. A że koleżanka była wykształcenia informatycznego, jej mąż zresztą również, to tak namierzyli laskę, że zadzwonili na jej stacjonarny telefon - oj podobno mocno zdziwiona była ta dziewczyna... i nagle cisza się zrobiła z tych kont :-D

Ludzik - ja też nie mam pojęcia po kiego takie dziwne rzeczy robić... to chyba rodzaj cyberschizofrenii musi być hehehe:tak:

Dziewczyny, czy może kiedyś zamawiałyście pościel pościel (w sensie powłoczki na kołdrę i poduszki) na allegro i możecie polecić sprawdzonego sprzedawcę ? Chciałabym kupić nowe pościele dzieciakom, ale kurczę pościel kupić bez dotykania jej to tak ciężko...

Centka - eeee, ja Ci już szybko rozszyfruję Agamemnonę naszą.
Napisała:
h ,c c n m p i n w c p
czyli "holender, czekam cierpliwie na małe piwko i nie wiem co począć"
a ja jej odpisałam:
O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n
czyli: "Oj, kochana, to sobie poczekasz minimum 9 miesięcy! a poczniesz dziewczynkę - chyba albo chłopca - zobaczysz niedługo"

Wanda - ale co motywuje do takich durnych akcji? To chyba jednak jakiś głębszy problem z psychiką. Może osobowość mnoga? Ciul wie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mamatomeczka
pieknie gratuluje:tak::-) I spokojnych 8 mies zycze :-) A co do mnie tomwiem ze powinnam ale odwagi mi brak:zawstydzona/y: boje sie ze wyjde na jakas oblakana. I tak dziwny ten gin sie dla mnie wydawal , nie przypadl mi do gust alecpostanowilam mu dac jeszcze jedna szanse jak juz kiedys wspominalam. Poczekam do @ chyba ze mi sie pogorszy:sorry2:narazie na ta chwile jest ok i licze na to ze to juz koniec i to cos co mi tak robilo odeszlo.

Do góry