reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Kinia - kciuki za wizytę.

Wątpliwości - odbierz PW - wysłałam Ci instrukcje jak wkleić wykres do sygnatury.

Tekla - bardzo bardzo Ci współczuję. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaki to ból. Twoim Aniołkom na pewno jest dobrze u góry. Wierzę, że całe Wasze życie będą nad Wami czuwać.
A co do moich starań, to bardzo chcę je zacząć po 3 cyklach. Zobaczę co gin mi jeszcze powie po badaniach hormonów i USG.

Agamemnon - "h , c c n m p o n w c p"? :no: O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n:tak:
Co do obiadków, to kocham gołąbki, ale dziś po pozabiegowych katorgach, domyślacie się z czym :sorry2: nie przełknę chyba już nic - no może kaszkę mannę na siłę.

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy Wy też dziś tak zasypiacie (naszych kochanych "ciężaróweczek" nie pytam bo to wiadomo), bo to dzisiaj jakaś masakra jest, a ja tu jeszcze do fryzjera muszę zajechać po pracy, a najchętniej to bym prosto z pracy do domu pojechała i poszła spać...:baffled:

Benfica - oj też tak czasem mam, że nawet zapachy wyimaginowane czuję... ale to tak nawet nie będąc w ciąży tak miewam :-D:-D

Grzanka - no właśnie wiem, że na podobnym etapie wszystkie trzy z Teklą jesteśmy, dlatego pytam, bo Cię na czerwcu nie widziałam :-)

oj tak mam dziś dzień myślenia, bo po wczorajszej euforii dotyczącej pęcherzyka dziś pojawia się pytanie, a jeśli moje pęcherzyki nie pękają ?? wkręcam się w negatywne myślenie, już chcę jutro i nie chcę na USG nic zobaczyć:)

Dokładnie Wanda. I tutaj już wszystkich znam i się przywiązałam. A jak będę miała pytania co do ciąży to zapytam Malusiolki, bo obiecałam, że mi odpowie na wszystko:tak:

Hehe, jakby co, na nas (myślę, że w imieniu swoim Benfici i Tekli mogę mówić również) też możesz liczyć ;-)
A tak w ogóle to skąd Ty jesteś w tej wielkopolsce ?

reklama
Do góry