reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

witam nowe staraczki :-) kurcze zazdroszczę zafasolkowanym.... :baffled: a co do krwawień w czasie ciąży to powtórze się moja szwagierka miała normalny okres, a potem się okazało, że jest w ciąży i teraz na świecie jest Tosia - moja chrześnica :-)

reklama
Znajdzie się życzliwa osoba, która mi pomoże?
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Tutaj jest mój wykresik, dziś lekarz powiedział "brak ciąży" robiąc USG, ale po tym co mówił zaczęłam podważać jego kompetencję. (Poczytałam opinie o nim na forum o lekarzach i aż ciarki przechodzą co on wyrabiał). Chcę się upewnić czy mógł w ogóle już cokolwiek zobaczyć skoro owulację miałam stosunkowo niedawno? Bo on mi przepisał tabletki na wywołanie okresu mimo, że wcześniej stwierdził iż TAKI CYKL JEST PRAWIDŁOWY. Więc po co wywoływać, skoro prawidłowy?

dziękuję Dziewczynki! za Was bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiikki Bidulo, wracaj do formy!
centka witamy, tutaj super ekipa ;-)

Madzia weszłam w Twój wykres i też nie widzę współżycia, może nie zaznaczyłaś? upewnij się ;-)

Ostatnia edycja:
Centka - witaj :-)

Cyntia - z facetami to kurcze różnie bywa... Mój też raz tak raz inaczej mówi... niestety nic fajnego to to nie jest, ale cóż zrobić. W każdym bądź razie nie łam się tylko działaj dalej :happy2:
Mnie dziś też ta @ przybiła kompletnie :crazy:

Ostatnia edycja:
A jakie tabletki przepisał na wywołanie?
Tak szybko, by raczej nic nie zobaczył. No chyba, że ma hiper, super wypasiony, nowoczesny sprzęt, ale wątpię.

Madzia&Lena - ja się niestety nie wypowiem, bo też jestem początkująca w zasadzie, może inne dziewczyny będą wiedziały lepiej co i jak :-)

Wchodzą na ten mój link i nie wyświetlają mi się wszystkie informacje jak np. współżycie, a wam?
Poniżej wykresu kliknij w "Udostępnij wykres" i tam w zakładkach "Wykresy na tablicy" oraz koniecznie w tej ostatniej "Link" zaznacz koniecznie "Na udostępnionym wykresie pokazuj moje notatki oraz czas współżycia"

reklama
Do góry